canım güzel olur ama mesela bizim favorimiz genelde haşlayarak pişendir..kızartılanın dışı biraz elastik gibi oluyor,haşlanan gibi yumuş yumuş değil:)
Evet canım öyle
aynen bende,kıymaların oradan biraz buhar çıkmalı o zaman işte değme keyfime:)Bende yumuşak ve sıcak severimozaman böyle devam edeyim..
aynen bende,kıymaların oradan biraz buhar çıkmalı o zaman işte değme keyfime:)
herkes yapamayabiliyor içli köfteyi,bazen üşengeçlikte bazen yapamama korkusundan ama illaki her hatunun hayatında bir kezde olsa mutfağında pişmesi gereken bir lezzet! :)
Ben sık yapıyorum canım çocuklarda eşimde çok severlerBizim yörede sadece kıymalı yapılmaz ıspanaklı-kıymalı ve patates kavurmalıda yapılır çok güzel olur
evet bilirim canım yemiştim onlardan arkadaşlarımda güzel oluyor ama kıymalının etlinin yerini tutmuyor sanki:)
bizde ççookk severiz hatta dondurucumda fazlasıyla var ani durumlar için..eşimde Adanalı benim o yüzden Allahın emri içli köfte,çiğ köfte olayları bizde:)
Elossa hergün takip ediyorum topiğini
gizli bir hayranınım :)
yemeklerin hepsi süper,ellerine sağlık
Bilmem biz seviyoruzama evet kıymalı başka
Evet canım bilirim
oooowww teşekkür ederiimmm:))
hayranlarımla yavaş yavaş tanışıyorum hem buradan hem özelden:)
çok sağol canım hoşgeldin mutfağıma paylaşımlarınla renk katabilirsin kiiii:))
canım ben becerikli bi hatun değilim :)
keşke senin gibi yapsam da paylaşabilsem
seni takip etmeye devam edicem ben,böyle iyiyim :)
ilk defa bu topiğe girdim ve 36. sayfadaki sultan lokumunu yapmaya koyuldummmm :)
3 bucuk aylık bebegım var aslında cok yorgunum ama resmını gorunce gözlerım acıldı vallahaşkolsun canım öyle demee,kesinlikle sende harika yemekler yapıyorsundur eminimm..
ama benide takipte kal mutlaka,belki bir gün sende paylaşım yaparsın diğer arkadaşlarım gibi
hoşgeldin canımm,bencede hemen başlamalısın harika bir lezzet yumuş yumuşş:))
sonucu bildir emi :)
3 bucuk aylık bebegım var aslında cok yorgunum ama resmını gorunce gözlerım acıldı vallahhemencek yapıorum resmını eklerım haberin olsun deepfrıze de kac dakıka bekleteyim ___
teşekkür ederim canımm,harikaydı gerçekten ellerime sağlık:)))balığı çok sevmem ama bu güzel görünüyor:)
ya elossa,ben bayrama senin patlıcan sarmanı yapıcaktım,,anneme anlattım şöyle bir yemek diye..onu ben yapıcam, sen başka bul dedi bana
bayram için bir ana yemek arıyorum..
çorba olarak erzincan çorbası yaparım diyorum..pasta börekte yaparımda ana yemeğe ne yapsamki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?