Aman Allahımmmm ne yaptın sen canım yaa....
benim asla dayanamayacağım tatlıların başını çekiyor baklava,hele bide ev yapımı olursa....
ellerine kollarına sağlık çok güzel görünüyor nasıl canım çekti anlatamamm
zaten kaç gündür annemin başının etini yiyorum baklava yüzünden bayram çabucak gelsin baklavanı özledim diyeee:)
banada yapmasını rica ettim gelirken getiricem inşallah bir tepsi:)
offfffffffffff dayanammiiccciimm ben size geliyorum:)))
Sağol canım bunu 3-5 ay önce yapmıştımBayram için eşim bugün almış malzemeleri yarın ,öbür gün yaparım artık. .bu ölçü küçük tepsi için tepsi büyüyünce ölçüyü artırıyorum ben... 1.5ölçü yapıyorum
Seninde anneciğinin ellerine sağlıkneyse bayrama az kaldı yersin hatta yeriz
sağol canımm,ben hiç kendim baklava açmadım ama hazır baklava yufkasıyla yaptım ççookk güzel olmuştu..tabii ev baklavasının verdiği hazzı vermiyor ama yinede nefsi körlemek için birebir:)
ya cidden harika görünüyor ekrana atlıcam şimdi:)
Harika bir topicmis :) tariflerine bayildim
elossa ellerın ne kadar tatlı ya yumuk yumuk.. tombıs tombıs anneanemın ellerı gıbı
tsk ederım bu saatde yüzümde bır tebessüm olustu sayende .. bu arada cok faydalı bır topık olmus.. hayırlı olsun..
vakıt buldukca bakıcam cünkü bır yengec kadını olarak yemek yemedıyde yedırmeyıde cok severım..tabı elımden geldıgı kadarıyla..
mutfakla aramı bıraz düzeltmem lazımda
Yok canım aslında resimdeki pekte hoş değilben o baklavayı yaptığımda büyük bir kaza atlattım evim yanıyordu fırın açıp açıp kapatmak zorunda kaldım kabarmadı
canımm çok geçmiş olsunn ucuz atlatmışsın desene...
ama yinede hoşş ben çok sevdim baklavanı:)
Sağol canım:)))
teşekkür ederim hayatımm hoşgeldin mutfağıma:))
canım hoşgeldin mutfağıma
eheheh bende sayende çookk keyifli tebessüm ettim çooook teşekkür ederimm:))
ellerim güzeldir gerçektende mütevazi olamiciimm bende severim kendilerini...hem tombik hem uzun:)
mutfakla küsmüyüz yoksaa,aranızda ne geçti hemen düzeltelim arayı bakim:)
MmmmmmmmmmMükkeeeeemmmeeel
Topiğin hayırlı olsun
sende sağol hayatım,baklavanı yaptığında paylaşırmısııınnn lüttfeeeenn
hazirandan beri dogru düzgün girmedim ki mutfaga.. calısıyorum, tatıl fln derken halen vakıt bulamıyorum..
günde 8 saat calısıyorum, haftada 40 saat edıyorhaftanın 2günü, günde 4 saat oryantal kursuna gıdıyorum.. hem spor hemde eglence amaclı.. ama kesınlıklee tavsıye ederımmm..
gerıye kalan vakıtımıde kkda harcıyorum cok sevdıgım ıcın bu sıteyıöyle yanı cok uzak kaldım mutfaktan..
ögrendıklerımı bıle unutmus olabılırm :26: o yüzden hosuma gıden tarıflerı alıcam ve denıcem tskler yanı bu topık ıcın uzun lafın kısası
baya bır uzattım ama haa
anlat tabisiii ben dinlerimm:))
bende çalışıyordum ama sözleşmeli olarak..bu sene sözleşmemi yenilemedim bebek sahibi olmak istiyoruz o yüzden relax olmam lazım..ne kadar rahatta olsa stresli bir mesleğim var..(Okul Öncesi Öğretmeniyim) :)
bu arada bende kursa kayıt oldum 4,5 ay sürecek haftanın 5 günü gidiyorum 4 te eve geliyorum ve vakit buldukça soluğu mutfağımda alıyorum:)
yaptığın yemeklerinden paylaşımlarda bulunursan mutlu olurum
anlat tabisiii ben dinlerimm:))
bende çalışıyordum ama sözleşmeli olarak..bu sene sözleşmemi yenilemedim bebek sahibi olmak istiyoruz o yüzden relax olmam lazım..ne kadar rahatta olsa stresli bir mesleğim var..(Okul Öncesi Öğretmeniyim) :)
bu arada bende kursa kayıt oldum 4,5 ay sürecek haftanın 5 günü gidiyorum 4 te eve geliyorum ve vakit buldukça soluğu mutfağımda alıyorum:)
yaptığın yemeklerinden paylaşımlarda bulunursan mutlu olurum
ınsallah olur en yakında zamanda bır bebegın.. allah gönlüne göre versın..ve ısteyen herkese nasıp etsın bebek..ıstemeyenede nasıp etmesın ınsallah =)
benım ısım cok sükür streslı ve yorucu degıl sükür ki.. ama sabah erken kalkması eve yorgun gelmeme neden oluyor..=( ve aılemle yasıyorum 21 yasındayım ben o yüzden ısten geldıgımde yemek hep hazır.. yemek yetıstırme gıbı bır derdım yok ama bır gün kollarımı sıvasam hıc fena olmayacak hanı
eklerımm mutklaka o gün gelırse ınsallah
ben cok güzl kısır yaparımıspanaklı böregım de mesurdur
Ne güzel bir konu bu ya
Gece gece aciktim
Ellerine saglik elossa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?