Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

Sağol canım bunu 3-5 ay önce yapmıştımBayram için eşim bugün almış malzemeleri yarın ,öbür gün yaparım artık..bu ölçü küçük tepsi için tepsi büyüyünce ölçüyü artırıyorum ben... 1.5ölçü yapıyorum
Seninde anneciğinin ellerine sağlıkneyse bayrama az kaldı yersin hatta yeriz

elossa ellerın ne kadar tatlı ya yumuk yumuk.. tombıs tombıs anneanemın ellerı gıbı

tsk ederım bu saatde yüzümde bır tebessüm olustu sayende .. bu arada cok faydalı bır topık olmus.. hayırlı olsun..

vakıt buldukca bakıcam cünkü bır yengec kadını olarak yemek yemedıyde yedırmeyıde cok severım..tabı elımden geldıgı kadarıyla..

mutfakla aramı bıraz düzeltmem lazımda

sağol canımm,ben hiç kendim baklava açmadım ama hazır baklava yufkasıyla yaptım ççookk güzel olmuştu..tabii ev baklavasının verdiği hazzı vermiyor ama yinede nefsi körlemek için birebir:)
ya cidden harika görünüyor ekrana atlıcam şimdi:)

Yok canım aslında resimdeki pekte hoş değilben o baklavayı yaptığımda büyük bir kaza atlattım evim yanıyordufırın açıp açıp kapatmak zorunda kaldımkabarmadı

Harika bir topicmis :) tariflerine bayildim

teşekkür ederim hayatımm hoşgeldin mutfağıma:))

canım hoşgeldin mutfağıma
eheheh bende sayende çookk keyifli tebessüm ettim çooook teşekkür ederimm:))
ellerim güzeldir gerçektende mütevazi olamiciimm bende severim kendilerini...hem tombik hem uzun:)
mutfakla küsmüyüz yoksaa,aranızda ne geçti hemen düzeltelim arayı bakim:)

Yok canım aslında resimdeki pekte hoş değilben o baklavayı yaptığımda büyük bir kaza atlattım evim yanıyordufırın açıp açıp kapatmak zorunda kaldımkabarmadı

canımm çok geçmiş olsunn ucuz atlatmışsın desene...
ama yinede hoşş ben çok sevdim baklavanı:)

hazirandan beri dogru düzgün girmedim ki mutfaga.. calısıyorum, tatıl fln derken halen vakıt bulamıyorum..

günde 8 saat calısıyorum, haftada 40 saat edıyor haftanın 2günü, günde 4 saat oryantal kursuna gıdıyorum.. hem spor hemde eglence amaclı.. ama kesınlıklee tavsıye ederımmm..

gerıye kalan vakıtımıde kkda harcıyorum cok sevdıgım ıcın bu sıteyı öyle yanı cok uzak kaldım mutfaktan..

ögrendıklerımı bıle unutmus olabılırm :26: o yüzden hosuma gıden tarıflerı alıcam ve denıcem tskler yanı bu topık ıcın uzun lafın kısası

baya bır uzattım ama haa

anlat tabisiii ben dinlerimm:))
bende çalışıyordum ama sözleşmeli olarak..bu sene sözleşmemi yenilemedim bebek sahibi olmak istiyoruz o yüzden relax olmam lazım..ne kadar rahatta olsa stresli bir mesleğim var..(Okul Öncesi Öğretmeniyim) :)
bu arada bende kursa kayıt oldum 4,5 ay sürecek haftanın 5 günü gidiyorum 4 te eve geliyorum ve vakit buldukça soluğu mutfağımda alıyorum:)
yaptığın yemeklerinden paylaşımlarda bulunursan mutlu olurum

ınsallah olur en yakında zamanda bır bebegın.. allah gönlüne göre versın..ve ısteyen herkese nasıp etsın bebek..ıstemeyenede nasıp etmesın ınsallah =)

benım ısım cok sükür streslı ve yorucu degıl sükür ki.. ama sabah erken kalkması eve yorgun gelmeme neden oluyor..=( ve aılemle yasıyorum 21 yasındayım ben o yüzden ısten geldıgımde yemek hep hazır.. yemek yetıstırme gıbı bır derdım yok ama bır gün kollarımı sıvasam hıc fena olmayacak hanı

eklerımm mutklaka o gün gelırse ınsallah

ben cok güzl kısır yaparım ıspanaklı böregım de mesurdur

Ne güzel bir konu bu ya
Gece gece aciktim
Ellerine saglik elossa

Rabbim gönlünüze göre versin

Aminnn canımm inşallahh:)
benimde işim stresli değil ama 10-15 çocuk aynı anda şaha kalktımı düşün artık o ortamı:)))
o zaman senden kısır ve ıspanaklı börek paylaşımı bekliyorum olurmuu? :)
ıspanaklı börek bende bugün yapıcaktım ama diğerlerini yapınca çokta zamanım kalmadı belki yarın yaparım kısmet diyim

Ne güzel bir konu bu ya
Gece gece aciktim
Ellerine saglik elossa

canım teşekkür ederimm hoşgeldinn,acıktıysan hepsinden yiyebilirsin hayatım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…