selam elossa tuzlu kurabiye tarifin varmı canım.
canım yaptığım tariflerim var ama resimleri yok kii
Canım benim topicte var daha dün yapıp bu sabah ekledim...
Ağızda dağılıyor tavsiye ederim...
kasap köftesi kaçıncı sayfada yaaa
olsun canım denemiş beğenmiş olman yeterli
teşekkür ederim canımm yardımın içinn:)Canım benim topicte var daha dün yapıp bu sabah ekledim...
Ağızda dağılıyor tavsiye ederim...
hayır canım öyle olurmu,buzdolabında son kullanma tarihine kadar tutabilirsin
tamam canım tarife bakıyorum şimdi çok sağol
bugün alırım ,bu akşam yapmamız lazım tatlıyı
elossacım öncelikle topiğin hayırlı olsun sürekli takipçinim bende dün akşam canım öyle bi tatlı istediki sultan lokumuna giriştim hemen çok güzel oldu ama bize çok geldi bu ölçülerin yarısını yaparım artıkk..
kızlarr bugün çok şeker bi tatlı yapıciiiimm bayılacağınıza eminimm:)
bayram geliyor ve yarından sonra sizlerden epey uzaklaşıcam kocişimle bayram boyunca annemlerdeyiz oradan da kayınvalidemlere gidiciizzz İzmir'e:) 2 Ekime kadar tatili var aşkımın ve bugün ile yarın bikaç saat işe gitmek zorunda olduğundan sabah birlikte kahvaltı yapmaya gitmek istedi eee bende kıramadım tabisii,potansiyel gezmeyi seven bir hatun olduğumdan:)))
Simit Sarayı var çok severiz orayı nefiss simitleri,börekleri,tatlıları var...oradaki herşeyi inciğine cinciğine inceliyorum mutfaklarına kadar giriyorum zaman zaman...simit yapımının bikaç püf noktasına da el atmış durumdayım bayram dönüşü simit yapacağım sizlere:))
bu resimlerde sabahki kahvaltımızdan bikaç kare paylaşmak istiyorum,sanıyorum aynılarından yapıp sizlerle paylaşacağım kısmetse..
siz resimlerle zaman geçiredurun bende topikteki tüm tarifleri derleyip toplayıp 1. sayfaya iliştireyim...:)
Eki Görüntüle 537796 Galeta unu ile kızartılmış kıymalı paçanga,zeytinli kaşarlı simi
Eki Görüntüle 537797 Meksika biberli sosisli zeytinli paçanga,su böreği...
Eki Görüntüle 537798 Galeta unu ile kızartılmış kıymalı paçanga...
Eki Görüntüle 537799
Zeytinli kaşarlı simit...
tamam canım aldığında haber et tarif yazayım emi
canım çok teşekkür ederim evet takibini görüyorum bende diyorum nedne bişi yazmıyor acabaaa:))
sultan lokumu çok güzel evet yumuşucukkk keşke paylaşsaydın mutlu olurum canım.
ne güzel fotoğraflar bunlar canım çekti
zeytinli kaşarlı simit hımmmm nefis görünüyor
canım yazamıyordum netimde sorun vardı dün akşam erkek kardeşim yapmış bugün hemen yazmaya başladım.fotoğraf çekmedim çok yorgundum bide yarısı kaldı hindistan cevizim yetetli değildi dolaba attım bende bugün çok yogunum iş yapıcam oğlumu yatırdım uyursa foto çekmeye çalışcam ama güzel tarifler paylaşıyorsun hele resimli olması dahada cezbedici ben görüpte denemeyi tercih edenlerdenim teşekkür ederim paylaşımların için.
tamam canım aldığında haber et tarif yazayım emi
canım çok teşekkür ederim evet takibini görüyorum bende diyorum nedne bişi yazmıyor acabaaa:))
sultan lokumu çok güzel evet yumuşucukkk keşke paylaşsaydın mutlu olurum canım.
Aminnn canımm inşallahh:)
benimde işim stresli değil ama 10-15 çocuk aynı anda şaha kalktımı düşün artık o ortamı:)))
o zaman senden kısır ve ıspanaklı börek paylaşımı bekliyorum olurmuu? :)
ıspanaklı börek bende bugün yapıcaktım ama diğerlerini yapınca çokta zamanım kalmadı belki yarın yaparım kısmet diyim
tamam anlastık.. hele bır kollarımı sıvayımda gerisi gelir ınsallah
zahmet olmayacaksa,şimdi yazsanbirde ben hani bu börekçi mini fırın varya onun tepsisine yapacağım siyah olana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?