Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Selam elossa toğiğin süper aksama ne yemek var?da göruyordum şimdide gizlice takip ediyorum:)))en yakın zaman da meşhur sultan lokumunu yapacağım

canım merhabaa hoşgeldin mutfağımaaa:))
çok teşekkür ederim evet o topikte epey boy göstermiştim ama yoğun istek üzerine kendi mutfağımı açayım dedim iyide oldu:)))
sultan lokumum süperdir tavsiye ederim bide paylaşırsan mutlu olurum ödeşiriz:)))

Kurufasülyeler suda bekletilmiş değil mi ?:26:

canım düdüklüde yaptığım için ben suda bekletmiyorum düdüklüm çok güzel ve hızlı pişiriyor..
eski usulden düdüklüm var benim annecim almış ben daha lisedeyken:)))
evlenmeden önce şu ayarlılardan alıcaktım engelledi beni hatunum,kızım bi dene bak beğenmezsen alırsın boşa heryeri düdüklü ile doldurma demişti,iyiki de dinlemişim benim meleğimi:)
benim kullandığım ve beni hiç utandırmayan düdüklüm bu canım fazlasıyla memnunum pişirmesinden...

Selam elossa toğiğin süper aksama ne yemek var?da göruyordum şimdide gizlice takip ediyorum:)))en yakın zaman da meşhur sultan lokumunu yapacağım

eylülcüm yapınca haber ver bende yapmak istiyorum

bugünlerde iştahım açık hepsinden istiyorum

elossa nerde oturuyorsun

Hosbulduk:))yapınca resmını paylasıcam güzel olucağından eminim.Kendı topığını acman çok hoş olmuş tarıflerın oldukca genis bir yelpazede..)

elossa nerde oturuyorsun

Haber veririm canım resimli:)bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum çünkü sımdıden tatlı komasına gırmıs vazıyetteyız..

hmm benm düdüklüm de bu tiplerden.. çelik tencere setinin içinden çıkan düdüklüm...
ben tam çözemedim herhalde düdük kısmını, ocağın büyük gözüne koyunca fışşlıyor ancak, orta gözde altı en fazla açık da olsa fışşladığını zannediyorum bekliorum 25 dk filna ( suda bekletilmiş olanı hem de) yok pişmemiş oluyo açınca.. anca büyükte doğru dürüst fışşlıyo... çözcem inş ama bakalım ne zaman...

Elossacığım ilk sayfaya bir tarif listesi ve sayfa numaraları koysan süper olur :13:

Haber veririm canım resimli:)bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum çünkü sımdıden tatlı komasına gırmıs vazıyetteyız..

komadan çıkamıyorum ki

ben belki bayramdan önce yaparım onu yapıcam bunu yapıcam diyorum Allah sonumu hayır etsin

canımmm rica ederim gercekten tadı harika olyor.ellerine sağlık.

elossacımmmm bende dinledim o albümü kutsiye bayıldımmmmm :)))

mecimek çorbası vazgeçilmezimiz bugun yapabilirsem akşama yapayım bari bende aynısını :))

hayıııırrr çok güzel anlatmışsın tane tane hiç bilmeyenin (yani benim ) anlayacağı şekilde
Bizim evde düdüklü tencere yok ben bugünden ıslayıp yarın akşam pişirym ozaman
Bende zaten bi yerde yemiştim içinde kuru sivri biber vardı bayılmıştım Harikasın yaaa seni karşıma Allah çıkardı
Tam istediğim gibi tarifler yaşasssııınnn

canım bayram için yapıcam favorilerimiz arasına girdi bile

Bu tarıfınıde deniyeceğim canım,ben yaptığımda soğanı bol olur ama esımın tepkısını aldı ve bana dediki ne yemeği bu fasulye mi pırasamıtadı aynı pırasaymıs ve dökulduannem usulü yapıyosun sende bızde kurumuş kırmızı(acı)biber koyarız.Benim iyi fasulye bulmam zor oluyor çünkü paket almak zorundayım,tarif için tesekkurler.

Son düzenleme:

elossa nerde oturuyorsun

evde oturuyorum hayatım:)))
şaka bi yana Tekirdağın çorlu ilçesindeyim canım ben:)

Hosbulduk:))yapınca resmını paylasıcam güzel olucağından eminim.Kendı topığını acman çok hoş olmuş tarıflerın oldukca genis bir yelpazede..)

canım çok teşekkür ederim güzel oldu böyle:)) resmi bekliyorum unutmadımmm:)))

aynı durumdayız valla tatlı krizi hat safhada:))) resimli olsun bekliyorum senden dee:))

çözmelisin canım hem kısa sürede fasulyelerine kavuşturuyor düdüklü:)))

Elossacığım ilk sayfaya bir tarif listesi ve sayfa numaraları koysan süper olur :13:

canımm koyucam inşallah,pc ye yazdım ama düzenleme kısmından ekleyemedim nedense,işlerimi bitirip halledicem bi şekilde:)

Kutsi yi bende severim ama belli edemem:))) çorba gerçekten harika oluyor deneyince paylaşmalısın dimiii:)))

yaşasıınnnnnnnnn çok sağol canımm umarım faydam dokunuyordur

süpermiş burası
takipteyim artık

canım hoşgeldin mutfağımaa teşekkür ederim bu arada,beni izlemeye devam edin anacımmm:))

canım rica ederim,soğanları rondodan geçebilirsin eğer çok belli olmaını istemiyorsan..benim elim minik doğramaya alışkın o yüzden doğruyorum incik cincik:))
biber çok yakışıyor amaaa,anneciğinin ellerinden öpüyorum:)

canım bayram için yapıcam favorilerimiz arasına girdi bile

yupiiiiiii

kızlar ben sizden müsade istiyorum çok şeker bişi yapıcam tatlı olarak..kocişim dört gözle yapmamı bekliyor o yüzden pc başından ayrılmam gerek:)
harika bir lezzetle gelicem beni bekleyin anacımmmm:))

yaa varya harıkasın bacım sennnnn...okadar yararın dokunuyokı anlatmam..ellerıne yureğine sağlık...allah gönlune göre versın ınşallahh...en kısa zamnada bebişini meleğini kucağına almayı nasıp etsın allahım bu mubarek gunlerde....

elossa ilk günden beri takip ediyorum seni ama yazmak bugüne kısmetmiş. tariflerin çok ama çok harikalar. hatta birazdan sultan lokumunu deneyeceğim bende.
ama canım bu tarifi ararken zorlandım ben tarife gelene kadar tek tek bütün sayfalara baktım. işine karışmak istemem ama diyorum ki acaba tariflerin tamamını ilk mesaja eklesende ordan mı bulsak veya başka bir topic açalım tarifleri ve resimleri orda paylaş. kimse orda yorum yapmasın . burdada merak ettiklerimizi soralım biz deneyimlerimizi paylaşalım. nasıl olur canım. hem hepimiz için kolaylık olur gerçekten hemde sen ne paylaştığını daha kolay görürsün takip edersin.

çok uzak istanbula gelsene

ist. çok yakın bizee:) bazen haftasonu sabahın körü çıkıp gidiyoruz geceye kadar geziyoruz,hele boğaz turu ve balık ekmek olmazsa olmazımızz:))

canım çok teşekkür ederimm Allah razı olsun inşallah senden..Amiinn güzel dualarına mutfağıma hoşgeldin dualarla geldin ne güzel geldinnn

canım hoşgeldin mutfağıma çok teşekkür ederim estağfurullah ne demek işime karışmak kiii,duymıyım öyle sözler emiii...:)
burası benim değil hepimizin sayfası dediğin şeyi uygulamak için listeyi yaptım ama düzenleme kısmında donuyor kalıyor syfa ilerlemiyor..tekrar deneyeceğim şu işlerimi iyice bitireyimde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…