Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

evet burda yemek konusulur ama merak ettim işte
varmı o konuyla ilgili topik?

bi tane şişko kız vardı hatırladıgım en son
kız yapışmıştı sizee

yarın hangi tatlıyı yapsam diye düşnüyorum..........:44::44::44::44:

Kızlar bana müsade;
tv de Hürroş ve salonda orta sehpayı cips-çekirdek ve cola ile fullemiş kociş beni bekliyor..
iyi geceler:)

profiterol yapabilirsin veya prenses tatlımdan..
görüşürüzzz ben kaçtım:)

ve beklediğimiz topik :)
hayırlı olsun arkadaşım...

Ben bu tarifi çok yapmak istedim ama bulgurla aram pek iyi değil.Nedense suya atınca hep dağılıyor ne yapmam gerek dağılmaması için??

Teşekkür ederim,bizde öyle:)
hamurunu genelde kendim yoğururum fakat bazende yoğurmuyorum robota yoğurtuyorum zamanım darsa eğer..ve hiçte lezzetinde bi değişiklik olmuyor

Elossa konuyla alakasız olacak ama benim robotumda hiçbir fonksiyon yok.Öyleki domatesi bile rende yapmıyor.Özelden ne kullandığını yazar mısın??

Canım hayırlı olsun
Bu topic çok iyi oldu seni daha rahat takip edebilicez...

Elossa'cım topiğin hayırlı olsun.. Herkesin ısrarla istediği topiği sonunda açmışsın.. Marifetlerini buradan takip etmek daha hoş olacak..

Akşama ne yemek var topiğini ara sıra takip ediyordum,paylaşımlarını ilk orda gördüm.Gerçekten marifetli bir hanımsın,mümkün olduğu kadar takip etmeye çalışıcam .4 aylık bir bebeğim var ondan arta kalan zamanlarda da internete pek giremiyorum,topiğin hayırlı uğurlu olsun.

süper süper süper bayıldım bu topiğe değişik şeyler yapmaya bayılırım mesela hemen şimdi felah köftesini yapacağım :)

ıııımmmmmmmmm enfeesss görüntülü olması insanın iştahını daha da bir kabartıyoooo hangisini yapacağını şaşırıyo insan emeğinize sağlık çook güzel bir topik olmuş takipdeyim. Fırında kabak dolması farklı geldi denicem ne zman denerim bilmem ama kesin geri yorum yapıcam

fellah köftesini daha önce iyi tuturuyordum...şimdi ise kaynatırken resmen bulgur çorbasına dönüyor....bunun püf noktası nedir acaba..Elossa'nın mutfağıda mükemmel olmuş....

Topik hayırlı olsun.Bende vakit buldukça tarifleri deneyeceğim

Ben bu tarifi çok yapmak istedim ama bulgurla aram pek iyi değil.Nedense suya atınca hep dağılıyor ne yapmam gerek dağılmaması için??

Elossa konuyla alakasız olacak ama benim robotumda hiçbir fonksiyon yok.Öyleki domatesi bile rende yapmıyor.Özelden ne kullandığını yazar mısın??
[/QUOTE]

Canım sağol teşekkür ederim..yumurta eklemeyimi unutuyorsun acaba,çünkü yumurta toparlıyor bulguru ve diğer malzemelerle özleşmesini sağlıyor..o yüzden dağılmaması lazım...
bu arada benim robotum bu canım ARNİCA PROKİT 444 PLUS-ARNICA PROKIT 444 PLUS NARENCİYE MEYVA SIKACAĞI-ELEKTRONİK MUTFAK ROBOTU | SEREZOĞLU Alışveriş Merkezleri
birde Arzumun bu seti var yani her ikisinide kullanıyorum ben..ARZUM BLENDIR SET 700 WATT nszorlu özel satış GittiGidiyor'da 27299148
Topiğin hayırlı olsun Elossa...

teşekkür ederim canım hoşgeldinn:)

Canım hayırlı olsun
Bu topic çok iyi oldu seni daha rahat takip edebilicez...

Canımm çok sağol hoşgeldin mutfağıma,benden ayrılmayyıınn:))

Elossa'cım topiğin hayırlı olsun.. Herkesin ısrarla istediği topiği sonunda açmışsın.. Marifetlerini buradan takip etmek daha hoş olacak..

Canım çok teşekkürler hoşgeldin,valla evet çok ısrar ettiler,bende açtım iyide ettim sanırım:))

canım çok teşekkür ederim ne güzel sözler bunlar,elimden geldiğince bişiler yapıyorum iştee mutfağıma hoşgeldin bebişi benim için öp emiii:))

süper süper süper bayıldım bu topiğe değişik şeyler yapmaya bayılırım mesela hemen şimdi felah köftesini yapacağım :)

hoşgeldin canımmm,kesinlikle yapmalısın birde resimlemelisiinnn bekliyorumm:))

hoşgeldin sefalar getirdin canımm:)) kabak dolmam güzeldir güzeelll denemelisinn:))

fellah köftesini daha önce iyi tuturuyordum...şimdi ise kaynatırken resmen bulgur çorbasına dönüyor....bunun püf noktası nedir acaba..Elossa'nın mutfağıda mükemmel olmuş....

canım teşekkür ederim topiğime hoşgeldin,yani Fellahın püf noktası yok ama yumurta koymuyorsanız bulgurlar dağılır kesinlikle...

Son düzenleme:
çok beğendim hayırlı olsun topiğin bugün ne pişirseme uğramayı unutma

Dereotlu,maydanozlu kahvaltımın prensesi krepim...

(içine peynir bal ikilisi eklenince tadından yenmiyor çok severiz)

tarifi ise çok basit;
1 kg süte,2,5 su bardağı un,2 yumurta,1 tatlı kaşığı tuz,1 kabartma tozu,15-20 sap maydanoz ve 15-20 sap dereotunu minik minik doğruyor mikserle çırpıyorum..hepsi bu canım..pişirme usulünüde biliyorsunuzdur zaten...

bu da babacım için yaptığım doğum günü pastamm:)))
yapımı uzun sürsede inanılmaz lezzetliydi o gece tükendi 4 katlı pastammm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…