Sonunda yaptımm :)))) Fellah köftesi dağolmadı ve çok leziz birşey oldu.Şimdi yiyeceğiz harika :)))
hayırlı olsuuuun
köftedeki yenibahar detayını en yakın zamanda uygulayacağız, bu arada kimyonu ben de menemen(hatta bazı omletler) ve köfteden eksik etmem pardon bir de kısırdan
topkekler keşkülün altına çok yakıştııııı
Canım dün topkekli pudingi ben de yaptım...
Çok beğendim, teşekkürler
oo süpersin canım yaaa afiyet olsun çok kolay dimii
canım ellerine sağlıkk ve afiyet olsunn:))
resim çekme imkanın var ise görmeyi çok isteriimm:))
Evet canım çok kolay ve lezzetli...
Ben bütün topkek koydum çikolatalı fındık parçalı olan topkeklerden...
Üstüne de uyumlu olsun diye fındıklı çikolatalı pudingten döktüm :)
tamam canım sorun değil yine yapınca halledersin..lezzeti yerindeyse ilk yaptığının şekli çokta önemli değil,ama bi dahaki yaptığında minik minik yaparsan hoş olur canım..çünkü suda zaten şişiyor ya bulgur o açıdan..Elossa fellah köftesini çekmek aklıma gelmedi ama başka tarif denediğimde eşim olursa hemen çekcem onun telefonuyla çekiyorum da.Gerçekten güzel oldu fellah ama büyüklüğünü çok ayarayamadım ben biraz kalın yaptım sanırım ama gene de çok güzel bir lezzetmiş.Teşekkürler
Ben de maydanoz hariç aynıı böyle yapıyorum bu salatayı, eşimle bayılıyoruzz
Hayırlı olsun yeni konun. Merakla takip edeceğim seni
İçli köfteyi denemek istiyorum ama tutturamazsam diye korkuyorum açıkçası... Ellerine sağlık canım yeni tarifler de bekliyoruz!
Ben de maydanoz hariç aynıı böyle yapıyorum bu salatayı, eşimle bayılıyoruzz
Ne zamandır kabak salatası yapmadığımızı hatırladım. Sağ olasın. :)Biber ve patlıcanı hazır alıp yiyoruz közlenmiş şekilde, zaman almayan şeyleri tercih ettiğim için hazırı olan şeylere vakit ayırmıyorum evde anneme de kıyamadığım için istemiyorum evde yapmasını.
Biz de maydanozsuz yaparız, ay konuştukça canım çekti ama kabak yok evde, bu arada havucu da çok yapardık aynı şekilde ama şeker içeriğinden dolayı artık sadece salatada az tüketiyorum havucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?