asıl senin ellerine sağlık cnmcım sayende bizde ne güzel şeyler öğreniyoruz.ölçülerinde tam tamına harika :)) şimdide fırında beşamel soslu makarna var çokkkk acıktımmm :))))
elossa eline saglik neden pilava salca koymadin? yaptigin yemeklerde dikkatimi ceken bisy var, tarifler güzel fakat hep bisey eksik gibi geliyor, mesela köftende de salca olmamasi sasirtmisti beni. sevmiyor musunuz merak ettim :)
canımm sağolasınn
ölçülerimi verirken anlaşılır ifade ile vermeye çalışıyorum zaten canım,sizlere zorluk olmasın diye kasmadan kasılmadan veriyorum tariflri.
hem böylelikle daha rahat çalışabilirsiniz mutfaklarınızdaa:))
bu arada fırında beşamel soslu makarna harikaaaa,peyniri tam yağlı beyaz peynir yerine kaşar da kullanabilirsin canım tamamen zevke bağlı
beyaz peynirim az geldi gözüme kaşar ile karıştırıp azda maydanoz doğradım çok severim maydnozu herseyde birde üsütnede kaşar rendeledim pişti sayılır :))
bende maydanoz ve dereotu hastalığı var,sabah kahvaltımda dahi yemeden asla duramam yaz kış.:)
eminim harika olmuştur bi dilimde ben istiyorum:))
bende kıbrıs tatlısını paylaşacağım çok ama çokkk seviyoruz ve bence hafifi tam bayramda yenecek tatlı yani bayramda misafirlere de ikram edilebilir.eşim bayılıyor herseyi yemez ama ona hasta :))
hemen adresi ver yollayayım :)) bu arada ben izmirde yasıyorum
ay ay ayyy merakla bekliyorum öyle iseee:))
şerbetli bir tatlı sanırım biz çok severiz şerbetli tatlıları:))
evet cnmm hem sütlü hem şerbetli değişik bir tatlı.
Hepsi birbirinden güzel....
Ellerinize sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?