Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
teşekkür ederiiimm sağol :)
yuvarlak kalıbım daha küçük ama ya ben en iyisi bnim klasik tarifimle yapayım bildiğimden şaşmıyayım dimi ama bu kez baton kalıpta pişireyim bakalım üff :26:neyse
kafamda oturmadı bi türlü

canım bak sen ne yap ne iyisi biliyormusun,benim kafamda oturdu bileeee
batonda yap,içine bas meyveyi damla çikolatayı,sonra o pastanın yarısını bana paketle:))))

aa aşunlara bak yemişler bitirmişler benim pastamı
kızçem uyandı ona bakıyodum ahh kuzucum sesi gitmiş iyice
hıh insan bi dilimde bize bırakır dimi kocişinlen yesin yazıktır die
evet basıcam meyveyi şantiyi en iyisi dur gaza geldim zannımca
mutfak beni çağırıyor

Evet canım öyle

ehehhe 1 dilim veririm canım nolcekkk,sen iste yeterkii:))
hade koş yap bakemm Öyle Bir Geçer Zamanki beni bekliyor,bide kociş
öptüm hepinizii

Kolay gelsin
Ucundan bir çatalda versen olur yani

bu akşam da canım nasıl yaş pasta çekti var yaa, eşimi arayıp söylesem mi söylemesem mi diye düşünürken, dedim olmaz daha bu saatten sonra, yersem rahatsız olurum, ama var ya canım çok çekti, şimdi de burayı açtım ki ne göreyim :111:
eşim gelince söyledim, diyor ki gidip alayım, yok dedim, başka bi gün al vakitlice, annemlere gider, orda yeriz, hem hepsini ben yememiş olurum

bu topik çok tehlikeli bakmaya gelmiyor
ben yaptım canım gel buyur :)
ama sadece pandispanya var süslemeleir yarın yapcam kızımla olmuyor mutfak savaş alanına döndü kurabiye yaptıkta

Elossacığım dün patlıcan sarma yapacaktım ama dolaptan çıkardığım kızarmış patlıcan aslında közlenmiş patlıcanmış Bununla sarma olur mu?

Büryan tarifini görünce acaba onu mu yapsam, hünkar beğendi mi yapsam, patlıcanı büryanın yanına salata mı yapsam bilemedim :44: Acil yardım

pastam hazır dolapta
nerdesiniz kızlar
ama beyaz haliule süslenmeyi bekliyor arasına muz koydum yanlarına hindistan cevizi üstünü nasıl süslesem bilemedim bu arada zencefilli kurabiyem süpper oldu pekmezli zencefilli tarçınlı yumurtalı mmm tam çoçuklar için çok besleyici resimçekeyim eklicem inşallah

zencefilli kurabiyenin tarifi blogunda varmı?
:44: resim istiyoruz bacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…