teşekkür ederiiimm sağol :)
yuvarlak kalıbım daha küçük ama ya ben en iyisi bnim klasik tarifimle yapayım bildiğimden şaşmıyayım dimi ama bu kez baton kalıpta pişireyim bakalım üff :26:neyse
kafamda oturmadı bi türlü
canım bak sen ne yap ne iyisi biliyormusun,benim kafamda oturdu bileeee
batonda yap,içine bas meyveyi damla çikolatayı,sonra o pastanın yarısını bana paketle:))))
Oda 2 tane yapsın
olurrr süper olur hemde..yada pastayı tamamen paketlesin bana göndersin hepiniz bize gelin:))))
Bak bu daha güzel bir fikir
ay ya evett,ev yapımı pastaaa kimbilir ne de güzel yapar çok canım istedi..aç gözlüyüm aç gözlüüüü
Herşeyin en güzeli ev yapımı olan değil mi:13:
evet canım aynen,dışarıdada yiyoruz elbet ama evde yapılan herşey daha çok içime siniyor..en azından içinde neler var ne kullandım biliyorum.
Evet canım öyle
aa aşunlara bak yemişler bitirmişler benim pastamı
kızçem uyandı ona bakıyodum ahh kuzucum sesi gitmiş iyice
hıh insan bi dilimde bize bırakır dimi kocişinlen yesin yazıktır die
evet basıcam meyveyi şantiyi en iyisi dur gaza geldim zannımca
mutfak beni çağırıyor
aa aşunlara bak yemişler bitirmişler benim pastamı
kızçem uyandı ona bakıyodum ahh kuzucum sesi gitmiş iyice
hıh insan bi dilimde bize bırakır dimi kocişinlen yesin yazıktır die
evet basıcam meyveyi şantiyi en iyisi dur gaza geldim zannımca
mutfak beni çağırıyor
bu topik çok tehlikeli bakmaya gelmiyorbu akşam da canım nasıl yaş pasta çekti var yaa, eşimi arayıp söylesem mi söylemesem mi diye düşünürken, dedim olmaz daha bu saatten sonra, yersem rahatsız olurum, ama var ya canım çok çekti, şimdi de burayı açtım ki ne göreyim :111:
eşim gelince söyledim, diyor ki gidip alayım, yok dedim, başka bi gün al vakitlice, annemlere gider, orda yeriz, hem hepsini ben yememiş olurum
pastam hazır dolapta
nerdesiniz kızlar
ama beyaz haliule süslenmeyi bekliyor arasına muz koydum yanlarına hindistan cevizi üstünü nasıl süslesem bilemedim bu arada zencefilli kurabiyem süpper oldu pekmezli zencefilli tarçınlı yumurtalı mmmtam çoçuklar için çok besleyici resimçekeyim eklicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?