Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Elossa büryan tarifini yaptım. Benim etlerim az geldi sanırım, bol etli yapmak ve etleri iri iri koymak lazımmış.

Ayrıca şimdi gördüm tereyağında pirinç-bulgur kavruluyormuş. Benimki yağsız ve kuru olmuştu meğer bundanmış. Hay Allahım ya

kırılmamana sevindim:13: bazen insanların düşüncelerini söleyince burda çok tartışma çıkıyoo ii niyetin için teşekkür ederimmm

evet söylentiler o yönde bakalım hayırlısı olsun polatlı hızla gelişen bir yer biz çok isteyerek ve severek geldik doğursu ne yalan söyliyeyeim :)
otobandan 20 dk da ankaradayız yeni keşfettik youlu
bizim burdan görünüyor şehitlik evleri komşu olcaz kızz
o evlerde çok güzelmiş eşim satılık bakıyor orlarda ordan biliyorum güle güle oturun sizde cnaım yeni evinizde :)

kızlar merhabaa son mesajları alıntılayamadım telden giriyorum çünküü ve kurstayım : (
4 te çıkınca evime koşup tek tek ilgilenicem sizlerle her zamanki gibiii : ))))
dün akşam bir lahana dolması yapmışım arkadaş yok böyle bişiiiiii (kocişimin tepkisi) :)
eve gider gitmez ekleyeceğim ben kursa dönüyorum iiimdattttttttttttttttttt

ben çok severim hatta pazar günü alıcaktım çok büyüktüler alamadım eşim pek sevmez aralıkta nnemler kaynanamlar falan gelcek ozaman alıp yapmayı düşünüyorum acayip canım isityor çünkü anlaşıldı ben bu akşam bu topiğe uğramıyayımda biyerim şişmesin

hemen deniyorum

elossa , denediğin ve çok beğenilen ıslak kek tarifin var mı

Son düzenleme:

Lahanaları haşladım sarılacak şekilde kestim...Sonra kavrulmuş soğan ve biber salçasından sos yaptım...Hamurunda kıyma ,bulgur,reyhan ve tuz var...Hamur yoğrulur sarılır,1 sıra sarıldıktan sonra üzerine hazırlanmış sos dökülür..sonra 2 .sırayada aynı işlem uygulanır..sonra üzerini geçecek kadar kaynamış su konulup kısık ateşte pişirilir..Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…