sultan lokumu kaçıncı sayfadaydı :26:
yok canım evli bile değilim:) has polatlılıyım:)evet çarşı dar ama hemen hemen bütün ihtiyaçlarını giderebilirsin zaten ankaraya çok yakın 45 dk da gordion avm ye varırsınız bizimde taşınıcağımız ev toki yolunun oradan geçiyor :))polatlının minik bir askeri üs olacağı söyleniyor bakan açıklama yapmış 2013 bütçesini ayırdık diye inş bakalım 6 yılınız huzurla geçsin hertürlü sorunu ihtiyacını sorabilirsin keyifle yardımcı olurum allah tüm askerlerimizide korusun
mmousee'cum ilk sayfada hangi tarif kaçıncı sayfada yazıyor.
sultan lokumu 36.sayfadaymış
Meşhur Kasap Köftem...
ben hep 1 kg kıyma kullanıyorum,kalırsa dondurucuya atıyorum,pişmiş halde bile olsa mikrodalgada ısıtıyorum yeni yapmışcasına güzel oluyor aklınızda bulunsun.
ben kendi tarifim şaşmadan yazayım ,ama yarım kg kıymayada aşağıdaki diğer tüm malzemeleri kullanabilirsiniz sadece soğanı 2 adet kullanırsınız.
1 kg dana kıyma
3-4 adet küçük kuru soğan
10-15 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kimyon(mutlaka olmalı)
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber(acı-tatlı isteğe göre)
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı yenibahar
1 yumurta
1-2 dilim ekmek içi (benim evde bayat ekmek yoktu 2 ince dilim ekmeğin içini ufaladım)
yarım çay bardağı dolapta bekletilmiş soğuk su
tüm malzemeler minik minik kıyılıp kıymaya eklenir..baharat miktarları arzuya göre arttırılıp azaltılabilir..ama kimyon ve yenibahar mutlaka konmalı...acı sevenler acıyı bassın yani benim gibi:)
sonrada köfteler şekillendirilip teflon tavada çok az yağ kullanarak pişirilir..
bu kadar:)
Eki Görüntüle 523550 Eki Görüntüle 523551 Eki Görüntüle 523552 Eki Görüntüle 523553 Eki Görüntüle 523554 Eki Görüntüle 523555 Eki Görüntüle 523557 Eki Görüntüle 523556 Eki Görüntüle 523558 Eki Görüntüle 523559
Eki Görüntüle 549175 Eki Görüntüle 549174 Eki Görüntüle 549173
Selam hanımlar bu akşam ki menüm etli lahana sarması ve alinazik
bende isterim
Bir dahaki sefere inşaallah kocam 2 tabak yedi ve hiç kalmadı
Eki Görüntüle 549175 Eki Görüntüle 549174 Eki Görüntüle 549173
Selam hanımlar bu akşam ki menüm etli lahana sarması ve alinazik
allahım kriiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?