- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
bayadır gelememiştim yine döktürmüşsün elossa büryanlar tarhanalar mımmmm eline sağlık.bu arada profiterolunden yaptım canım.tadı süper oldu ancak hamuru fırında önce puf puf kabardı sonra söndü.fırınım yeni ondan mı yoksa benden mi anlamadım.resim çekmeyi unuttum.ama bu akşamki yaptığım yemeklerin fotosunu çektim onları eklerim şimdi..
bu akşamki yemeklerim
mercimek çorbam
Eki Görüntüle 545188
karışık turşumEki Görüntüle 545190
etimek tatlım kızıma ve eşime
sayfada sorun var zor ekliyorum
burdan devam ev kumpiri
Eki Görüntüle 545191
bu da elossacım senin için
Eki Görüntüle 545192
canım teşekkür ederimm,ellerine sağlıkk yaa harika görünüyorlarrr...benim içinde ayrıca eklediğin için çok merci canımm ellerine sağlıkk nefiss nefisss
ELOSSA bu Büryan muhteşem gözüküyor,ilk defa görüyorum.
En kısa zamanda deniyeceğim,ellerine sağlık.
teşekkür ederim canımm,denediğinde paylaşırsan mutlu olurum biliyormusunn
akşam yemeğinde sadece salata ve ayran yemiş biri olarak büryan midemi fena fethetmiş durumda elossa
harika görünüyor ellerine sağlık benm annemde buna benzer yapıyor ama biz adına kapama deriz ve ben hiç beceremem
hep lapa olur senin tarifinle en kısa sürede deneyeceğim bakalım inşallah güzel olur çok severim çünkü ben çoook
canım teşekkür ederim,gerçektende harika bir lezzet.etin kendi haşlandığı suyu ile pişmesi zaten asıl sırrı..ben ekstradan normal su asla koymuyorum çünkü tadında değişiklik yaratıyor büryanın..herşey en orjinal haliyle:)
denersn eğer paylaşırmısın canım,ben meraktan çatlarımm
iştahı çok açık yemek yapmayı ve yemeyi seven biri olarak söylüyorum ben bayıldım bu topiğe
gece gece büryanın etlerinden çekti canımet elimin altında hemen yerim ama kumpirde ordan bana göz kırptı kumpir istiyorum
kumpiri yapıp resmini ekleyen arkadaşım nooolur tarifinide ekle bebişimin canı istedi
canım hoşgeldin mutfağıma,teşekkür ederimm:)
ellerine sağlık yine yapmışsın yapacağını
büryanı hiç yemedim ilk senin tarifinle deneyip yicem
teşekkür ederim canım,eh yapıyorum işte bişilerr:) yaptığında paylaşmayı unutma emii
ellerıne sağlık yıne harıkalar yaratmışsın en kısa zamanda ypıcam...
buda harıka görünüyo hem lezzetlı hem kolay yemek tarıfıme aldım bunuda ellerınızee sağlık...
teşekkürler canımm,yaptığında paylaşmalısınnn:)
gunaydın hamarat hanımlar iyi haftalar tarifler yine super olmuş resimleride tabiki hepinizin ellerine yureğine sağlık muck muckkkkk
muck muck hayatımm,teşekkürlerr
Ellerine sağlık. Benim eşimde çok sever bu çorbayı elimde bi pişirimlik kaldı.Yaza kadar gitme ihtimalim yok.netten satış yapılan yer var mı ki acaba :)))
ehehehe nette satarlar ama ben almam canım yaa,hijyen açısından..kayınvalidem kendi elleriyle yapıyor bu tarhanayı o yüzden ayıla bayıla içiyoruz.benimde eşim çok seviyor,annemde kendi yapar tarhanamızı kimseye elini sürdürmez:) o çorbada çookk güzel,çocukluğumdan beri tek favori çorbam anneciğimin tarhanası..o karda kışta ne güzel gider kiii oy oy oyyy:)
Yalnız bizimkiler yoğurt katmıyor buna.Dolayısıyla bende yoğurtsuz yapıyorum
Büryan çok güzel ve kolay bir tarifmiş ya.Bende kapama yapıyorum ister etle ister tavuklu ama şimdiye kadar hep tavukla yapmıştım.Kapama tarifine çok benziyor.
canım teşekkür ederim hem kolay hem lezzetli..kapamaya benziyor evet ama bu daha güzel bence:)
var olmamı canımm,ilk sayfama bi göz at bak listeye orda var:)profiterol tarifi lazim bana elossa :) var mi elinde guzel bi tarif
elossa ilk sayfa da yapmış koymuş resimlerini bi bak istersen
yardımın için sağol canımm
elossa trhananın yapımını biliyomusunn
yapımını biliyorum canım ama ben kendim hiç yapmadım,annemler kendi yapıp veriyorlar bana:)
topiğe bayıldımaç kurtlar gibiyim şu an ..kalktım zebra kek yaptım bende
bu sene ilk defa evimde tarhanamı yaptım bizim tarhanamız toz gibi olandan çok zahmetli ve uğraştırıcı bi iş gerçekten
ama tadı harika oldu tadımlık verdim akrabalara ban sat bana sat diyip duruyolar hala ama değerini parayla biçemem dedim (evim küçük kurutması çok zor oldu )
canım hoşgeldin mutfağıma:)
ellerine sağlık eminim harik olmuştur tarhanan,iyi günlerde yiyin inşallah..sağlıkla huzurla...
yapımı gerçektende uğraştırıcı bana yapılmışı geliyor o yüzden nasıl yorucu olduğu hakkında annemden dolayı fikrim var:)
harika bi konu olmuş..ellerinize sağlık..bayıldım :)))
teşekkür ederim canımm,hoşgeldin mutfağıma