Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
iştahı çok açık yemek yapmayı ve yemeyi seven biri olarak söylüyorum ben bayıldım bu topiğe
gece gece büryanın etlerinden çekti canım et elimin altında hemen yerim ama kumpirde ordan bana göz kırptı kumpir istiyorum
kumpiri yapıp resmini ekleyen arkadaşım nooolur tarifinide ekle bebişimin canı istedi

resmine bakmaktan kendimi alıkoyamıyorummmm

ahh canım şurdan gönderme şansım olsaydı hemen yollardım sana ve bebişine.kumpirin tarifi çok basit.

6 orta boy patates
1 kavanoz garnitür
1 konserve mısır
salam sucuk miktarı sana kalmış
kasar peynir
tereyağ

yapılışı:
Önce patatesleri haşlıyoruz haşlama suyuna tuz katmayı unutmuyoruz.Patatesler haşlanınca püre haline getiriyoruz sonra içine tereyağ katıp karıştıyoruz tereyağ miktarı sana kalmış.kasar rendeleyip tekrar karıştırıyoruz.orta boy bir borcama pateteslerin bir kısmını ekliyoruz ve elimizle düzeltiyoruz.garnitür ve mmısırı ekliyoruz.sucuk ve salamı ekliyoruz.kalan patatesleri üstüne ekliyoruz elimizle düzeltiyoruz.üstüne bolca kaşar rendeliyoruz.200 dereceli fırında üstü kızarana kadar pişiriyoruz.fırından alınca ketçap ve mayonezle süslüyoruz bu kadar...

ellerine sağlık yine yapmışsın yapacağını
büryanı hiç yemedim ilk senin tarifinle deneyip yicem

ellerıne sağlık yıne harıkalar yaratmışsın en kısa zamanda ypıcam...

buda harıka görünüyo hem lezzetlı hem kolay yemek tarıfıme aldım bunuda ellerınızee sağlık...

gunaydın hamarat hanımlar iyi haftalar tarifler yine super olmuş resimleride tabiki hepinizin ellerine yureğine sağlık muck muckkkkk

Ellerine sağlık. Benim eşimde çok sever bu çorbayı elimde bi pişirimlik kaldı.Yaza kadar gitme ihtimalim yok.netten satış yapılan yer var mı ki acaba :)))

Büryan çok güzel ve kolay bir tarifmiş ya.Bende kapama yapıyorum ister etle ister tavuklu ama şimdiye kadar hep tavukla yapmıştım.Kapama tarifine çok benziyor.

Ellerine sağlık. Benim eşimde çok sever bu çorbayı elimde bi pişirimlik kaldı.Yaza kadar gitme ihtimalim yok.netten satış yapılan yer var mı ki acaba :)))

ay bu bizim ayranli corba :) bizde de tarhana budur :)) bende geceden islatiyorum. sonra bi tasim kaynatiyorum, yogurdu kaseye alip unla cirpiyorum, hoop direk iliyan tarhanaya ilave edip karistiriyoruz. sonra naneli,baharatli sos hazirlaniyor. ay canim cekti ama kurtlandi benim tarhanalar kaldim tarhanasiz

topiğe bayıldım aç kurtlar gibiyim şu an ..kalktım zebra kek yaptım bende

bu sene ilk defa evimde tarhanamı yaptım bizim tarhanamız toz gibi olandan çok zahmetli ve uğraştırıcı bi iş gerçekten
ama tadı harika oldu tadımlık verdim akrabalara ban sat bana sat diyip duruyolar hala ama değerini parayla biçemem dedim (evim küçük kurutması çok zor oldu )

yazarmısın tarhananın tarifinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…