Bebeğin küçük galiba biraz büyüdü mü uykusu artar o uyuyunca yaparsın canım
canım çok sağol aminn,inşallahhSüper canım rabbim kolaylık versin ve tamamına erdirsin inşaallah
inşallah canım 10 dkdan fazla uyumayınca yemeği zor yapıyorum
canım çok sağol aminn,inşallahh
görümcemi çok seviyorum o yüzden herşey mükemmel olsun istiyoruz.günde 2 kez illa arar beni,ama şimdi isteme nişan olayı kesinleşti arama sayısı 5-6 a çıkmıştır abartısız
Ne güzel oda heyecanını seninle paylaşıyor demekki ,birde fikirlerini beğeniyorsa sana danışmak istiyordur
soru sormak ıstıyorum ; bu topicte cevapları alan kısıler sureklı burada payalsımda bulunan kısılermı zıra aksam takıpteydım cevap yazıldımı vs dıye
sonrada kafama gore yaptım
cunku bu ılk degıl
tesekkur ederım
guzel paylasımlar
Hoşgeldiniz Elossa hanım..kızlar merhabaa;
alıntı yapamıyorum ben nedense sayfa hep başa dönüyor sinir oldum,resimler eklemem lazım oda klenmiyor neden kiiiii:///
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz sefalar getirdiniz mutfağıma
lahana sarması harika olmuş canımm ellerine sağlık bayıldım valla,bende yaptım lahana dolması ama resimleri ekleyemiyorum bişilermi oldu ayarlarıma acaba
sultan lokumu ise yemede yanında yat,ekrandan 1 tan alabilirmiyim kiiiiiellerine sağlık canım beğenmeniz çok sevindim çok güzel görünüyorlar
kızlar merhabaa;
alıntı yapamıyorum ben nedense sayfa hep başa dönüyor sinir oldum,resimler eklemem lazım oda klenmiyor neden kiiiii:///
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz sefalar getirdiniz mutfağıma
lahana sarması harika olmuş canımm ellerine sağlık bayıldım valla,bende yaptım lahana dolması ama resimleri ekleyemiyorum bişilermi oldu ayarlarıma acaba
sultan lokumu ise yemede yanında yat,ekrandan 1 tan alabilirmiyim kiiiiiellerine sağlık canım beğenmeniz çok sevindim çok güzel görünüyorlar
soru sormak ıstıyorum ; bu topicte cevapları alan kısıler sureklı burada payalsımda bulunan kısılermı zıra aksam takıpteydım cevap yazıldımı vs dıye
cunku bu ılk degıl
tesekkur ederım
guzel paylasımlar
Hoşgeldiniz Elossa hanım..Gözlerimiz yollarda kaldı.. neyseki gerekli bir mazeretin varmış.. Hayırlı olur İnşaallah..
süpersinnn hayatımm,kesinlikle istiyorum şöyyleee koca bir tabak dolusuu:)Teşekkür ederim canım ama geç kaldın eşim hepsini bitirdi daha doğrusu yaptığım gun aksamı bitti,tekrar yap diyor:)))bir daha ki yapışımda sana ekrandan yollarım
cunku bu ılk degıl
tesekkur ederım
guzel paylasımlar
Hoşgeldiniz Elossa hanım..Gözlerimiz yollarda kaldı.. neyseki gerekli bir mazeretin varmış.. Hayırlı olur İnşaallah..
süpersinnn hayatımm,kesinlikle istiyorum şöyyleee koca bir tabak dolusuu:)Teşekkür ederim canım ama geç kaldın eşim hepsini bitirdi daha doğrusu yaptığım gun aksamı bitti,tekrar yap diyor:)))bir daha ki yapışımda sana ekrandan yollarım
cunku bu ılk degıl
tesekkur ederım
guzel paylasımlar
Elossa topiğin hayırlı olsun
Makarayı takip ederken buldum burayı iyikide takip etmişim yüklü kuzum benim
Tariflerin çok güzel resimler şahane iştah kabartıyor bi nevi eziyet :84:
Sürekli takibe alıyorum seni gözüm üstünde tariflerini bekliyoruz
Bu arada makaracım makarnan harikaydı
teşekkür ederim canımm hoşgeldin mutfağımaelossa topiğin hayırlı olsun..
bende sultan lokumunu tarifini kaptım
cumaya misafirlerime yapıcam inşallah beğenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?