Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Süper canım rabbim kolaylık versin ve tamamına erdirsin inşaallah
canım çok sağol aminn,inşallahh
görümcemi çok seviyorum o yüzden herşey mükemmel olsun istiyoruz.günde 2 kez illa arar beni,ama şimdi isteme nişan olayı kesinleşti arama sayısı 5-6 a çıkmıştır abartısız

Ne güzel oda heyecanını seninle paylaşıyor demekki ,birde fikirlerini beğeniyorsa sana danışmak istiyordur

soru sormak ıstıyorum ; bu topicte cevapları alan kısıler sureklı burada payalsımda bulunan kısılermı zıra aksam takıpteydım cevap yazıldımı vs dıye
sonrada kafama gore yaptım
cunku bu ılk degıl
tesekkur ederım
guzel paylasımlar

ne oldu canım konuyu anlamadım ama hep aynı kişiler değil ben hep bakıyorum tarif var mı diye bakıyorum farklı kişler oluyor

Hoşgeldiniz Elossa hanım.. Gözlerimiz yollarda kaldı.. neyseki gerekli bir mazeretin varmış.. Hayırlı olur İnşaallah..

Teşekkür ederim canım ama geç kaldın eşim hepsini bitirdi daha doğrusu yaptığım gun aksamı bitti,tekrar yap diyor:)))bir daha ki yapışımda sana ekrandan yollarım

canım merhaba,ben demek istediğini anlıyamadım tam olarak bahsedermisin canım

Hoşgeldiniz Elossa hanım.. Gözlerimiz yollarda kaldı.. neyseki gerekli bir mazeretin varmış.. Hayırlı olur İnşaallah..

hoşbulduk hayatımm,benimde aklım sizlerde kaldı
evet mazeret acaip geçerli,sağolsun görümcecim sanki ben tekrar evleniyorum gibi heyecanlandırıyor beni şimdiden

Teşekkür ederim canım ama geç kaldın eşim hepsini bitirdi daha doğrusu yaptığım gun aksamı bitti,tekrar yap diyor:)))bir daha ki yapışımda sana ekrandan yollarım
süpersinnn hayatımm,kesinlikle istiyorum şöyyleee koca bir tabak dolusuu:)
bende inşlh akşama eklicem resimlerimi,eşimin pc me yüklediği yazılım engelliyormuş resim yüklememi,kaldırıcam eve gidince kurstayım şu an:)

evet mazeret acaip geçerli,sağolsun görümcecim sanki ben tekrar evleniyorum gibi heyecanlandırıyor beni şimdiden

bende inşlh akşama eklicem resimlerimi,eşimin pc me yüklediği yazılım engelliyormuş resim yüklememi,kaldırıcam eve gidince kurstayım şu an:)

Elossa topiğin hayırlı olsun

Makarayı takip ederken buldum burayı iyikide takip etmişim yüklü kuzum benim

Tariflerin çok güzel resimler şahane iştah kabartıyor bi nevi eziyet :84:

Sürekli takibe alıyorum seni gözüm üstünde tariflerini bekliyoruz

Bu arada makaracım makarnan harikaydı

elossa topiğin hayırlı olsun..
bende sultan lokumunu tarifini kaptım
cumaya misafirlerime yapıcam inşallah beğenirler

canım hoşgeldin mutfağıma çok teşekkür ederimmm
gözünü üstümden ayırmaaaaa

elossa topiğin hayırlı olsun..
bende sultan lokumunu tarifini kaptım
cumaya misafirlerime yapıcam inşallah beğenirler
teşekkür ederim canımm hoşgeldin mutfağıma
lokumu yaptığında paylaşırsan çok sevinirim birde sonucu bildirirsen,bakiim beğeniceklermi:)

YALANCI MANTI(TATAR BÖREĞİ)4kişilik

Hamuru 2 yumurta,1 çaybardağı su,tuz aldığı kadar un hamur yoğrulup açılır,kesilir...Kaynamış suda haşlanıp,süzülür...Soğuyunca üzerine sarmısaklı yoğurt dökülür...Sosu:Kıyma kavrulur,isteğe bağlı içine salça, pul biber ve nane konur..Ve yoğurtla karıştırılmış hamurun üzerine dökülürAfiyet olsun

Son düzenleme:
elossa ay sultan lokumuna bayıldım ya ellerine saglık:)))))))))))

Son düzenleme:
kızlar mercimek köftesini bi türlü tutturamıyorum da sizin tariflerinizde varsa yazarsanız çok sevinirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…