Eki Görüntüle 549533 Eki Görüntüle 549534
Elossa yaptım sultan lokumunu söz vermiştim yaptığımda paylaşacağım diye,ve sözümü tuttumEşimde bende çok sevdik tadını(muzlu pudingi sevmememe rağmen bu hoşuma gitti,hafif bir tatlı) tarif için teşekkür ediyorum..
Bu arada ben yarım ölçü yaptım:)))
bende büyük bir hevesle yaptım ama biz pek beğenmediik eşimle.
Eki Görüntüle 549533 Eki Görüntüle 549534
Elossa yaptım sultan lokumunu söz vermiştim yaptığımda paylaşacağım diye,ve sözümü tuttumEşimde bende çok sevdik tadını(muzlu pudingi sevmememe rağmen bu hoşuma gitti,hafif bir tatlı) tarif için teşekkür ediyorum..
Bu arada ben yarım ölçü yaptım:)))
ellerinize sağlık. ben bu tarifi bayramdan önce bu topikten yazmıştım sonra kaybettim
bulamıyorum şimdi 2 paket muzlu pudingimi aldım bile
tarifi yazabilirseniz çok mutlu olacağımmmmm
allright
cım brinci sayfada hangi tarifin kaçıncı sayfada olduğu yazıyor 36. sayfada tarifi var canuıım
ellerinize sağlık. ben bu tarifi bayramdan önce bu topikten yazmıştım sonra kaybettim
bulamıyorum şimdi 2 paket muzlu pudingimi aldım bile
tarifi yazabilirseniz çok mutlu olacağımmmmm
kızlar merhabaaalıntı yapamıyorum ben nedense sayfa hep başa dönüyor sinir oldum:///
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz sefalar getirdiniz mutfağıma
lahana sarması harika olmuş canımm ellerine sağlık bayıldım valla,bende yaptım lahana dolması ama resimleri ekleyemiyorum bişilermi oldu ayarlarıma acaba
sultan lokumu ise yemede yanında yat,ekrandan 1 tan alabilirmiyim kiiiiiellerine sağlık canım beğenmeniz çok sevindim çok güzel görünüyorlar
Teşekkür ederim canımEkleyebilirsen bekliyoruz
Nasılsın görünmüyorsunTopiği boş bırakma tatlım
çok iyiyim canım teşekkür ederim çok şükürr,bomba gibiyimm:=)
topiğe giriyorumda çok kalamadım canım haftasonu yoğunduk eşimle,görümcemin tatlı telaşları varda
Tavsiye ederim çok güzel oluyor.
Aaaaa doğru söylemiştin hayırlı olsunyapacak birşeyler buldunuz mu
evet canım kafalarında bi menü oluşmuş kayınvalidem ve halaların desteğiyle herşy hallolucak inşallah..bazı şeylerde dışarıdan hazır alınacak
ama ama benim bebişim izin vermez ki yapmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?