Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
çok keyifli bir gurup bayıldım resmen acıktım kızlarya hele şu büryan kebabına bittim ilkdefe gördüm olsada yesek

Elossa yaptım sultan lokumunu söz vermiştim yaptığımda paylaşacağım diye,ve sözümü tuttumEşimde bende çok sevdik tadını(muzlu pudingi sevmememe rağmen bu hoşuma gitti,hafif bir tatlı) tarif için teşekkür ediyorum..

Bu arada ben yarım ölçü yaptım:)))

Son düzenleme:
bende büyük bir hevesle yaptım ama biz pek beğenmediik eşimle.

Eşim sütlü irmik tatlısını çok sevdiği için,bu tarifte ek olarak muz aroması var eşim muzu da çok sever.Bildiğimiz türk lokumu gibi değil tabı tadı ama bence çok hafif ve şerbetli tatlılara görede kalorisi düşük,sağlıklı bir atıştırmalık.Herkesin damak tadı bir olmuyor.

ellerinize sağlık. ben bu tarifi bayramdan önce bu topikten yazmıştım sonra kaybettim
bulamıyorum şimdi 2 paket muzlu pudingimi aldım bile
tarifi yazabilirseniz çok mutlu olacağımmmmm

ellerinize sağlık. ben bu tarifi bayramdan önce bu topikten yazmıştım sonra kaybettim

allright
cım brinci sayfada hangi tarifin kaçıncı sayfada olduğu yazıyor 36. sayfada tarifi var canuıım

Teşekkür ederim.Geç kaldım yazmaya ama loveli arkadaşımız sizi bilgilendirmiş.

PASTIRMALI kurufasulye yapıcam nasıl yapıcam cok baktım her tarıf bırbırınden farklı kımısı kaynamaya baslayınca pastırmayı at dıyor kımısı pastırmayla soganı kavur kımısı teyeyagında pastırmayı bı tasım kavur dıyor nasıl oluyor?

kızlar merhabaa;
alıntı yapamıyorum ben nedense sayfa hep başa dönüyor sinir oldum,resimler eklemem lazım oda klenmiyor neden kiiiii:///
yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz sefalar getirdiniz mutfağıma
lahana sarması harika olmuş canımm ellerine sağlık bayıldım valla,bende yaptım lahana dolması ama resimleri ekleyemiyorum bişilermi oldu ayarlarıma acaba
sultan lokumu ise yemede yanında yat,ekrandan 1 tan alabilirmiyim kiiiii ellerine sağlık canım beğenmeniz çok sevindim çok güzel görünüyorlar

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canımEkleyebilirsen bekliyoruz
Nasılsın görünmüyorsun Topiği boş bırakma tatlım

Teşekkür ederim canımEkleyebilirsen bekliyoruz
Nasılsın görünmüyorsun Topiği boş bırakma tatlım

çok iyiyim canım teşekkür ederim çok şükürr,bomba gibiyimm:=)
topiğe giriyorumda çok kalamadım canım haftasonu yoğunduk eşimle,görümcemin tatlı telaşları varda

çok iyiyim canım teşekkür ederim çok şükürr,bomba gibiyimm:=)
topiğe giriyorumda çok kalamadım canım haftasonu yoğunduk eşimle,görümcemin tatlı telaşları varda

Aaaaa doğru söylemiştin hayırlı olsun yapacak birşeyler buldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…