Siz bir harikasınız ya. Kremalı patates yedim ama böyle tarif böyle görüntü görmedimMutlaka deniycem.
canım teşekkür derimm çok sevindim beğenmene..
denediğinde paylaşmanı çok isterimm
Ablam olaydınız iyidiTakip ediyorum tariflerinizi. Ünv. öğrencisiyim çok iyi yemek yaparım ve çok severim yapmayı övmek gibi olmasın.:93:
Yaptığımda mutlaka paylaşıcam sizlerle.
olurum hayatım benimde kızkardeşim yok:)
çok teşekkür ederim takipçim olmana ayrı bi sevindim
aahh ahh üni yıllarının kıymetini bil,erkeklerin nasıl askerlik anıları varsa biz kadınlarında üni yılları asla unutulmuyor...
yemeklerle aranın iyi olmasına sevindim mutlaka bekliyorum paylaşımlarını canım
Tamam ablacım paylaşıcam. Vaktim olduğunda yapıcam inşallah sende son hız devam et tariflere gözümüz gönlümüz açılsın
eheheh son hız devam edermiyim bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam canım,pazartesi çok feci diyete giriyorum o yüzden bikaç hafta sanırım pek bişi yapmam,yapsamda eşim için yapıcam artık onları paylaşırım:)
bu arada yarın şööyylee etli kuru fasulye yanına pilav,birde yaprak sarma patlatayımda jübilemi yapayım
Nedeeeenn bunu yapıyosunağzımın suları aktı pardon:) Eşiniz bayılacaktır ama diyet için olmazz
canımmm:))
diyete pazartesi başlıcam diye deli gibi yemek yiyorum
birde Dukan Diyeti olduğundan acaip aç kalıcam ilk 5 gün atak evresinde..o yüzden Allah ne verdiyse abanıyorum mideye
Bende 67den 62düştüm ayy bunuda heryerde söylüyorumhedefime ulaşım başarı öykümü açıcam
Bence kendinizi sıkmayın ben herşeyden yiyorum ama azar azar. Tabi sporda önemli yürüyüş yapıyorum, zumba dansı
bide burda gördüğüm jillian michaels 30 day shred yapıyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim.
Bu arada hepsini aynı gün yapmıyorum kafama hangisi eserse.
ooo süpersin hayatım tebrik ederim güzel kg vermişsin..benim göbüşüm sinir ediyor beni,pantolonlaım kapanmamaya başladı,elbiselerimin önünde top var gibi oldum neredeyse:)
o yüzden Dukanı çok araştırdım ve dün kitabını aldım..harfiyen uygulayacağım bakalım neler olucak:)
İnşallah etkisini görürsünüz. Ama bu yemeklerle zor
Şaka bir yana hırslı olduktan sonra gerisi boş. İstediğiniz kadar aç kalın genede diyeti bozmuyosunuz.
inşallah canımm çok sağol
aslında çok haklısın bu yemeklerle zor hatta imkansız kilo almamak...
ama acaip hırslıyım tuttuğunu koparan bi tipim ve kafaya koydum açlıktan ölsemde kaçamak asla yapmıcam gidicek bu göbüş
Yaptıklarınızdan az yedikten sonra sorun olcağını sanmıyorum.
KREMALI KAŞARLI PATATES
MALZEMELER
8 adet orta boy patates
2 paket krema
250 gr kaşar peynir
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
YAPILIŞI;
arkadaşlar ben patatesleri halka halkada doğrayarak yapıyorum bu tarifimi fakat krema ve kaşar tüm patateslerin içine işlemiyor ve servis ederken birbirine yapışan patateslerin arası haşlanmış patates gibi oluyor ben hiç sevmiyorum..
krema ve kaşarın tadını doya doya almak adına küp küp doğradım patateslerimi ben..
resimlerle oldukça ayrıntılı görüntüledim.sormak istediğiniz bişiler var ise ben burdayımm:)
patatesler küp küp doğranır..karabiber pul biber tuz ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile iyice harmanlanır..
üzerin 2 paket krema boca edilir ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 35 dk pişirilir..
daha sonra fırından alınıp rendelemiş olduğumuz kaşar peynirler eşit şekilde patateslerimizin üzerine dökülür ve yine fırında 5 dk bekletilerek kaşarların erimesi sağlanır..
afiyet olsunn
Eki Görüntüle 555456 Eki Görüntüle 555457 Eki Görüntüle 555458 Eki Görüntüle 555459 Eki Görüntüle 555460 Eki Görüntüle 555461 Eki Görüntüle 555462 Eki Görüntüle 555463 Eki Görüntüle 555464 Eki Görüntüle 555465 Eki Görüntüle 555466 Eki Görüntüle 555467 Eki Görüntüle 555468 Eki Görüntüle 555469 Eki Görüntüle 555470 Eki Görüntüle 555471 Eki Görüntüle 555472 Eki Görüntüle 555474 Eki Görüntüle 555473
canım benim çok gzel görunuyor .Hemen demem lazım çok tsklerrrr
Ay ne olacak benim bu tatli krizlerim
Guya evde yapmiodum yapinca cok yiyorum diye ama dayanamadim az once aksam yemeginden sonra icimdeki tatli cigligina dayanamadim gittim muffin yaptim.
Yarim olcu yaptim ama 10 tane cikti yine de ..
Bende resim paylasayimmm.
Eki Görüntüle 555685 Eki Görüntüle 555684
bu muffinler yarim olcu ben genelde kek aklima ne eserse koyarim..
kakaolu oldugundan biraz cirkin gozukuyor sanki :26:
yine de tarif isteyen olursa seve seve :)
anladığım kadarıyla zayıflamak istiyorusunuz benim gibi hatta bu sayfayı takip eden birçok bayan gibi
zayıflarken yememiz gereken yemeklerden de yapsanız tariflerinizde bizde onları yesek daha dün keşfettim burayı yemeklere ait resimler felaket iştah kabartıyor tabi benimksi bir öneri
dün pırasa pişirdim senin tarifle bir iki ekleme yaptım ama nohut koydum ve azcık salça nefis olduu ama oğlum yemedi yaraamazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?