Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
canım teşekkür derimm çok sevindim beğenmene..
denediğinde paylaşmanı çok isterimm

Ablam olaydınız iyidi Takip ediyorum tariflerinizi. Ünv. öğrencisiyim çok iyi yemek yaparım ve çok severim yapmayı övmek gibi olmasın.:93:
Yaptığımda mutlaka paylaşıcam sizlerle.

Ablam olaydınız iyidi Takip ediyorum tariflerinizi. Ünv. öğrencisiyim çok iyi yemek yaparım ve çok severim yapmayı övmek gibi olmasın.:93:
Yaptığımda mutlaka paylaşıcam sizlerle.

olurum hayatım benimde kızkardeşim yok:)
çok teşekkür ederim takipçim olmana ayrı bi sevindim
aahh ahh üni yıllarının kıymetini bil,erkeklerin nasıl askerlik anıları varsa biz kadınlarında üni yılları asla unutulmuyor...
yemeklerle aranın iyi olmasına sevindim mutlaka bekliyorum paylaşımlarını canım

Tamam ablacım paylaşıcam. Vaktim olduğunda yapıcam inşallah sende son hız devam et tariflere gözümüz gönlümüz açılsın

Tamam ablacım paylaşıcam. Vaktim olduğunda yapıcam inşallah sende son hız devam et tariflere gözümüz gönlümüz açılsın

eheheh son hız devam edermiyim bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam canım,pazartesi çok feci diyete giriyorum o yüzden bikaç hafta sanırım pek bişi yapmam,yapsamda eşim için yapıcam artık onları paylaşırım:)
bu arada yarın şööyylee etli kuru fasulye yanına pilav,birde yaprak sarma patlatayımda jübilemi yapayım

Nedeeeenn bunu yapıyosun ağzımın suları aktı pardon:) Eşiniz bayılacaktır ama diyet için olmazz

Nedeeeenn bunu yapıyosun ağzımın suları aktı pardon:) Eşiniz bayılacaktır ama diyet için olmazz

canımmm:))
diyete pazartesi başlıcam diye deli gibi yemek yiyorum
birde Dukan Diyeti olduğundan acaip aç kalıcam ilk 5 gün atak evresinde..o yüzden Allah ne verdiyse abanıyorum mideye

canımmm:))
diyete pazartesi başlıcam diye deli gibi yemek yiyorum
birde Dukan Diyeti olduğundan acaip aç kalıcam ilk 5 gün atak evresinde..o yüzden Allah ne verdiyse abanıyorum mideye

Bende 67den 62düştüm ayy bunuda heryerde söylüyorum hedefime ulaşım başarı öykümü açıcam
Bence kendinizi sıkmayın ben herşeyden yiyorum ama azar azar. Tabi sporda önemli yürüyüş yapıyorum, zumba dansı
bide burda gördüğüm jillian michaels 30 day shred yapıyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim.
Bu arada hepsini aynı gün yapmıyorum kafama hangisi eserse.

ooo süpersin hayatım tebrik ederim güzel kg vermişsin..benim göbüşüm sinir ediyor beni,pantolonlaım kapanmamaya başladı,elbiselerimin önünde top var gibi oldum neredeyse:)
o yüzden Dukanı çok araştırdım ve dün kitabını aldım..harfiyen uygulayacağım bakalım neler olucak:)

İnşallah etkisini görürsünüz. Ama bu yemeklerle zor
Şaka bir yana hırslı olduktan sonra gerisi boş. İstediğiniz kadar aç kalın genede diyeti bozmuyosunuz.

İnşallah etkisini görürsünüz. Ama bu yemeklerle zor
Şaka bir yana hırslı olduktan sonra gerisi boş. İstediğiniz kadar aç kalın genede diyeti bozmuyosunuz.

inşallah canımm çok sağol
aslında çok haklısın bu yemeklerle zor hatta imkansız kilo almamak...
ama acaip hırslıyım tuttuğunu koparan bi tipim ve kafaya koydum açlıktan ölsemde kaçamak asla yapmıcam gidicek bu göbüş

Yaptıklarınızdan az yedikten sonra sorun olcağını sanmıyorum.

canım benim çok gzel görunuyor .Hemen demem lazım çok tsklerrrr

Ay ne olacak benim bu tatli krizlerim

Guya evde yapmiodum yapinca cok yiyorum diye ama dayanamadim az once aksam yemeginden sonra icimdeki tatli cigligina dayanamadim gittim muffin yaptim.

Yarim olcu yaptim ama 10 tane cikti yine de ..

Bende resim paylasayimmm.

bu muffinler yarim olcu ben genelde kek aklima ne eserse koyarim..

kakaolu oldugundan biraz cirkin gozukuyor sanki :26:

yine de tarif isteyen olursa seve seve :)

anladığım kadarıyla zayıflamak istiyorusunuz benim gibi hatta bu sayfayı takip eden birçok bayan gibi
zayıflarken yememiz gereken yemeklerden de yapsanız tariflerinizde bizde onları yesek daha dün keşfettim burayı yemeklere ait resimler felaket iştah kabartıyor tabi benimksi bir öneri

dün pırasa pişirdim senin tarifle bir iki ekleme yaptım ama nohut koydum ve azcık salça nefis olduu ama oğlum yemedi yaraamazz

canım harika görünüyorlar ya ellerine sağlıkk,ben kesinlikle tarif istiyorummmmm:)

canım merhaba hoşgeldin mutfağıma
zayıflamak derken göbeğim için savaş vericem inşallahta galip gelicem..:)
o aradada 4-5 kg giderse yemede yanında yat
ben dukan diyetine başlayacağım yarın ve biliyorsun dukan 4 aşamalı..ben ilk aşamasında yani atak döneminde yemek yiyemeyeceğim sadece belli başlı şeyler var onları tüketeceğim..ama sonraki seyir aşamasında hazırladıklarımdan paylaşırım neden olmasın

dün pırasa pişirdim senin tarifle bir iki ekleme yaptım ama nohut koydum ve azcık salça nefis olduu ama oğlum yemedi yaraamazz

canım afiyet olsun eminim çok lezetli olmuştur..keşke paylaşsaydınn
ben nohutu yemeklerin içinde sevmiyorum nedense,sadece nohut yemeğini yiyorum..ama mecbura kaldığımda hiç acımam götürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…