yani o zaman daha zevkli olur yemek pişirmek hep evdekilere taddırıyorum yemeklerimi azıcıkda sevgili kocama taddıraydım yani
canım çok büyük bişi kaçırıyorsun deseemmm,gerçekten bayılacaksın gerçi damak zevkiyle alakalı ama içindeki malzemeleri seviyorsan eğer acaip hoşuna gidecek eminimm:)
etlerin yanında harika oloyor canım,tavuk,kırmızı et,balık yanına çok yakışıyor..ama tek başınada tüketebilirsin çünkü çok doyurucu bir lezzet..
yaptığında paylaşmazsan küseriimmm
bendende muck muckk:)) krema heryerde var canım..ben Şok markete gitmiştim oradan aldım Miss marka ve çok memnun kaldım lezzeti çok iyiydi..patateslerin üzerine dökmeden çay kaşığıyla tadına baktım çünkü..bu kadar çok mutfağa düşkün olduğumdan artık bu tarz şeylerin önce tadına bakıp sonra eylemi gerçekleştiriyorum
kocişin olur kuzum yaa,hayırlısını versin Rabbim..o zaman bol bol deneme yanılma yaparsın ben gibi
aynen öyle evdekiler yiyolar bizdede. sevgilimede sadece şunu yaptım bunu yaptım diyebiliyorum anlatarak doyuruyorum onudakremalı patatesi gördüm hemen söyledim. böyle böyle yemek var denicem güzel olursa evlenince sanada yaparım dedimm
rabbim herkese nasip etsin inşallah kendi yuvasını kurmayı, kendi mutfağında yemekler pişirmeyi
aynen öyle evdekiler yiyolar bizdede. sevgilimede sadece şunu yaptım bunu yaptım diyebiliyorum anlatarak doyuruyorum onudakremalı patatesi gördüm hemen söyledim. böyle böyle yemek var denicem güzel olursa evlenince sanada yaparım dedimm
rabbim herkese nasip etsin inşallah kendi yuvasını kurmayı, kendi mutfağında yemekler pişirmeyi
ehehehe kızlar yaa çok hoşsunuz gerçektennnn
koca tarifim yok olsa kesin yapardım size birer tane valla
paylaşmazmıyımm canımm yaa. yapıyım hmen burdayımmbüyük ihtimal salı günü yaparım
sağol canım AMİN İNŞALLAH ALLAH kalbime göre birini versin AMİN
:)
kız zaten ben mutfakta çok hünerliyimdir varya hamaratım yani elimin lezzetine de güveniyorum beni alan yaşadı kızzzz
şok markatin ki iyi mi kız şaşırdım yani
ben hep başka marketlerden aldım krema ama çok kolay bozuluyor ya hemen alıp o gün yapman lazım neredeyse bi defasında bi kaç tane almıştım bi tanesini kullanmadan çöpe attım mecbur
Aminn canımm Rabbim gönlünüze göre yuvalar kurmanızı nasip etsin inşallah..
Evetttt kuru fasulyemin yanına yapmış olduğum Tereyağlı tavuk suyu ile yapılmış pilav görmeye hazırmısınızzzzzzzzzzzz
AMİN canım
aynen bende diyorum bunu yaptım şunu yaptım diye onunda benim anlatmalarımdan canı çekiyo bir yerleri şişicek kuzumunkıyamam
artık evlenince yapar yapar yediririz ağız tadıyla nasip etsin RABBİM cümlemize İNŞALLAH AMİN
keşke tarifi olsa. gerçi bnde aday varda hemencik evlenebilmenin tarifi olsa olabilir sen bize en iyisi paranın tarifini verrr daha çabuk evlenebilmek açısındann
elossa canım çıkmam gerek ama gelir gelmez bakıcam tarifinee. şimdidenn ellerine sağlıkkk
Diyete başlayınca konunu aboneliklerimden sileceğim
Ellerine sağlık canım
ehehehe:))) sağol tatlımm
o zaman ben konuyu tamamen kapatayım yarın sabah bende Dukan Diyetine başlıyorum çok hırslı ççookk kararlıyım.
Yok kapatma Sonra devam edelim Çok vermen gerekiyor mu Bende başlayacağım diyete ama şuda geçsin buda geçsin başlayamadım...Bu haftada aşure haftası diye vazgeçtim aşurede yapayım sonra başlarım diyorum
canım göbüşlendim ben fena halde..onu vericem inşallah..boyum uzun kg aşırı değil ama balık sayılırım..boydan yırtıyorum o göstermiyor pek:))
ama göbüşüm sinir ediyor epey oldu,eşimle spora yazıldık akşamları 1 saat salona gidiyoruz.bende fırsattan istifade sporla diyeti aynı anda yapmak istedim..dukanıda çok araştırdım kitabımı bile aldım..dün ve bugün bunca yemeği yaparken aralarda kitabı bile bitirdim:)))
inanılmaz etkiliymiş görücezz bakalım Dukancanı
bu arada 4-5 kg verdimmi tamamdır
topiğine göz attımda herşey cok güzel görünüyor ellerine sağlık eşin şanslı canım her gördüğümden istedi anneme yaptırıcam bikaçını yemek yapmayı henüz bilmiyorumda
Kolay gelsin canım
Bende karatay yapacağım inşaallahdaha öncede yapmıştım bende 3-4 versem yetecek ama başlayamadım sporada başlayacağım haftada 3 gün 2 saat gidip görüştüm ama diyete başlamadan onada başlamak istemiyorum yemekler yakamı bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?