Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
canım teşekkür ederim
denemediysen şiddetle öneririm inan...tek başına yanında bi salata ile veya et yemekleinin yanında çok güzel oluyor...
yaptığında paylaşırsan mutlu olurum canım

tabıkıde yapıcam ve paylasıcam en kısa zamanda cok guzel anlatmıssın yapılıslarını resımleyerek daha onceden de takıp edıyordum sızı sayfanın basına da sayfaları yazmanız harıkaa olmuss:)hemen sayfaya abone olmam lazım:)ıyı aksamlar

ayyy bu nasıl bırseydırr:))))))))ben fazla takılmım aksam aksam

canım lahana dolma,enfess bişey şiddetle tavsiye:))

bu arada çok teşekkür ederim abone olmanda ayrıca bi incelik,paylaşımlarını bende merakla bekliciimm

yaptığım sultan lokumları ama henüz tadına bakmadım akşama artık
Eki Görüntüle 554502 Eki Görüntüle 554503
dün akşamki misafirim için yapmıştım
genel olarak beğenildi güzel bir tattı
1 gün önceden yapılabiliyor olması avantaj
teşekkürler elossa

böreğimi sardım buzluğa atmıştım perşembe gecesi risk alarak
dün akşam işten gelince pişirdim
taze sarılmışıda vardı
ikisi arasında fark olmadı güzeldi
eşim ve kızım bayıldı
bundan sonra börekler buzluğa

canım rica ederim beğenmenize çok sevindim.çok hafif bi tatlı ve sunumuda değişik olduğundan hoş yani:)
börek konusundada sana katılıyorum benimde dipfrizim ve dondurucumda akla hayale gelmeyecek börekler var,ani birileri geldiğinde kurtarıcı meleklerim onlar benim:))
şip şak

çok şirin gözüküyorlar
offffff offff karnım çoook tok ama çok güzel görünüyor eline sağlık

o kadr nefis kalorili şeylerden sonra kilo almak kaçınılmaz gelsin salatalar..
bende epey zamandır diyetteyim
buralarda olmamam lazım ama dayanamıyorum..

canım teşekkür derimm,pisboğazlığım yüzünden böyle işte..kendimi kaybediyorum mutfağa girdiğimde:)
sen buralarda ol canım yaa,gözümüz gönlümüz şenlensin

canım teşekkür derimm,pisboğazlığım yüzünden böyle işte..kendimi kaybediyorum mutfağa girdiğimde:)
sen buralarda ol canım yaa,gözümüz gönlümüz şenlensin

bende denenmiş tariler yapmayı yemeyi de çok seviorum ama ipin ucunuda bırakmamam lazım
18 kilo vermişim tekrar eskiye dönmek istemiyorum,
ama arada ödülendirmek lazım kendimizi uğrarım mutfağına
iyi geceler canım

BUDA KOCİŞİMİN VOK TAVADA ET KAVURMASI:)
ÇOK KISKANMIŞ BENİDE REKLAM ET DEDİ

etin ne kadar olduğunu tahminen yarım kg diyim..dana eti bu arada...
1 kuru soğanı yemeklikten az büyük doğradı kocişim:) 150 gr tereyağ eşliğinde 1 adette domates ve benim diğer ocakta pişirdiğim biberlerden 2-3 kaşık kadar arakladı
tuz karabiber kekik ve pulbiber ekleyerek etleri suyunu salıp çekinceye kadar pişirdi..servis tabağına aldığında da her ikimizin tabaklarına da kaşar doğramış,erimiş halini çekmemişim o kadar lezzetli olmuşkii anlatamamm..
yapar benim aşkım bitanedir hiç kıyamaz karısınaaaa...

Son düzenleme:

o zaman senden zaman zaman paylaşım mutlaka bekliyorum canım..18 kg çok iyi başarı valla tebrik ederim seni
sana da iyi gecele canımm

Çok güzel görünüyorEllerine sağlık

Siz bir harikasınız ya. Kremalı patates yedim ama böyle tarif böyle görüntü görmedim Mutlaka deniycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…