Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

Evet yürüyüşün faydası çok canım bende yürüyorum ama artı bir spor yapmak daha faydalı olacak diye düşünüyorum bakalım

eline sağlık canımmmm gece gece karnım acıktı valla yaaa

hafta sonu sultan lokumunu yaptım, herkes bayıldı..
eşimden 10 üzerinde 13 aldım
( bir önceki tattırdığım tatlıya 10 üzerinden 7 verince, ordan kesilen 3 puan sultan lokumuna gitti sanırım )

misafirlerim de çok beğendiler, tarifini bile aldılar yanii

Haftasonu gelen misafirlerime patlıcan sarma yaptım. İslim köfte gibi olacağını düşünmüştüm ama lezeeti daha farklıydı. Çiğden konan et ağır ağır piştiği için mi yoksa sarımsak olduğu için mi bilemedim. Ama gerçekten yüzümü ağartan çok güzel bir davet yemeği oldu.

Tarif için teşekkürler.

Bu da servis öncesi acelece çektiğim fotoğraf

canımm ne kadar güzel bi kurabiye bu böyleee ellerine sağlık ve paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim nefiss bişeye benziyor kesinlikle denemeliyim bendee

Rica ederim canım,denemeni tavsiye ederim:)Bu arada yeni tariflerin çok iştah açıcı gözüküyor ellerine sağlık

sultan lokumunu bende hafta sonu yaptım 2 servis tabağı çıktı..herkes çok begendi haifi bir lezzet bende tarif için teşekkür ediyorum :)

su sultan lokumuna bır ben merak salmadım hanı

kızlarrr

soyle pandıspanyadan krem santılı pasta yapabılırmıyız? yaparsak nasıl yaparız
guzel sutlu tatlılar ıstıyorummmm

offf off süperr görünüyorr
peki düdüklüde yapmasak nasıl yapalım canım etleri soğanları kavururken tavada kavurup mu atalım içine mesela?

bu da çok güzel ve değişik bişi gibi görünüyor hiç yemedim de denemedim de büryan güzel mi lezzeti bende yapayım bundan ayy becerebilir miyim ki acaba senin ki gibi

sultan lokumunu bende yaptım hanımlar
hemde 2 defa hem cumartesi hemde pazar
aileme,komşularıma vede iş arkadaşlarıma dağıttım herkes çok beğendi.
ve tadına bakan herkes''içinde ne var,ne kadar güzel tadı''diye yorum yaptı..
çok beğenildi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…