Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
elossacım su beyaz lahana dolmasını fırında mı pisirdin acaba? bide ne kadar zamanda pisirdin canım cekti valla senin topige girince agzım sulanıp geri cıkıyorum

kızlar bu akşam bunu denemek istiyorum ama bardaklar su bardağı mı olacak çay bardağı mı olacak bilemedim..yardım ederseniz sevinirim..

vay hala bana cok lezzetlı bıseymıs gıbı gelmıyor ya :S neye benzıyo tadı cokomele fılanmı

eline sağlık canımmmm gece gece karnım acıktı valla yaaa

sağol canımm çok teşekkür ederiimm

canım neden beceremeyesin kii bal gibide olmuşş

ehehehe süper anlatmışsın bayıldım sanaa:))
canım eşinin misafirlerinin beğenmesinede ayrı bi sevindim,ellerine sağlık bu arada nerde paylaşımmm

sultan lokumunu hafta sonu misafirlerime yaptım bayıldılarrr bi fotoda benden olsun.
teşekkürler elossa

Eki Görüntüle 556383

canım çok güzel görünüyorr ellerine sağlık 1 tane kaptım:))

canım paylaşımın için çok teşekkürler çok güzel görünüyorlar ellerine sağlık..misafirlerinin beğenmesine hoşuma gitti çok mutlu oldum

Rica ederim canım,denemeni tavsiye ederim:)Bu arada yeni tariflerin çok iştah açıcı gözüküyor ellerine sağlık

canım denicem inşallah aklımda inan,zaten hemen paylaşırım:))) evet yeniler birden afallattı sayfayı coşturdu gibi:))

sultan lokumunu bende hafta sonu yaptım 2 servis tabağı çıktı..herkes çok begendi haifi bir lezzet bende tarif için teşekkür ediyorum :)

canım rica ederimm beğenilmesine çok sevindimm,ellerine sağlık bi dahakine paylaşım isterim

su sultan lokumuna bır ben merak salmadım hanı

neden ayol

kızlarrr

soyle pandıspanyadan krem santılı pasta yapabılırmıyız? yaparsak nasıl yaparız
guzel sutlu tatlılar ıstıyorummmm

yapılır tabisii yapılmazmı şekerimm,fıstık gibi olur hemdee

offf off süperr görünüyorr
peki düdüklüde yapmasak nasıl yapalım canım etleri soğanları kavururken tavada kavurup mu atalım içine mesela?
teşekkür ederim canımm,düdüklüde yapmazsan eğer geceden fasulyeleri ıslatırsın,suyunu dökmeden aynı su ile tabi üzerine biraz daha ilave ederek tencerede pişene kadar haşlarsın..ayrı bir tencerede de soğan salça et yağ tuz v.s. iyice pişirip haşlamış olduğun pişen fasulyelere ekler 1 kez daha hepsini bir kaynatır altını kapatırsın..yarım saat dinlendimi servise hazırr

bu da çok güzel ve değişik bişi gibi görünüyor hiç yemedim de denemedim de büryan güzel mi lezzeti bende yapayım bundan ayy becerebilir miyim ki acaba senin ki gibi

evet canım büryan acaip lezzetli bir pilavdır..etin kendi orjinal suyu ile piştiği için yemede yanında yat oluyor kesilikle yaparsınnn,hatta yapıp bide paylaşırsın tam süper olurr

ooo maşallah canımm,bereketli olsun herkese dağıtman ne hoş.bende çok severim başkalarına tattırmayı yüzlerindeki ifadeyi gömeyi..ellerine sağlık,bi dahakine paylaşırmısıınn

elossacım su beyaz lahana dolmasını fırında mı pisirdin acaba? bide ne kadar zamanda pisirdin canım cekti valla senin topige girince agzım sulanıp geri cıkıyorum

canımcım fırında pişirdim evet...yani borcamdaki su tükenince dolmada pişmiş oluyor..yaklaşık 40 dk diyelim.200 derecede..ama her fırın aynı olmayabiliyor ara ara kontrol ederek pişirebilirsin..lahanalara çatalı batır içindekiler yumuşamışsa pişmiştir canım....

kızlar bu akşam bunu denemek istiyorum ama bardaklar su bardağı mı olacak çay bardağı mı olacak bilemedim..yardım ederseniz sevinirim..

canım yanlış bilgilendirmiyim ama muhtemelen su bardağıdır..arkadaşımız geldiğinde cvp verir en net şekilde

vay hala bana cok lezzetlı bıseymıs gıbı gelmıyor ya :S neye benzıyo tadı cokomele fılanmı

neyin canım

hıı bide istiridye mantarını nerden bulabilirim:26:

canım pazarlarda satılıyor..köy pazarlarında bulma ihtimalin daha yüksek

elossa senden bi isteğim var kabak tatlısı yapmanı istiyorum tam ölçüleriyle yedikçe yediren kendinee lütfeennnnn

Elossa' cım bi şey sorucaktım sana
ben muzlu puding aldım sultan lokumu yapıcam ama paket 750 ml süt için
şimdi ben yarım ölçü yapıcam nasıl ayarlıyayım ölçüleri tatlım

elossa senden bi isteğim var kabak tatlısı yapmanı istiyorum tam ölçüleriyle yedikçe yediren kendinee lütfeennnnn

canım tabiki yaparımm ama bu haftayı atlatmam lazım Dukan diyetine başladım bugün ve atak evremdeyim..haftasonuna kadar vücuduma şeker yağ tuz un girmeyecek..o yüzden 1 haftacık beklermisin..
yapmak çok kolayda sadece eşim bitiremez yardım etmem lazım,kafayı yerim ben o tatlıdan yapıpta yemezsem

Elossa' cım bi şey sorucaktım sana
ben muzlu puding aldım sultan lokumu yapıcam ama paket 750 ml süt için
şimdi ben yarım ölçü yapıcam nasıl ayarlıyayım ölçüleri tatlım

canımcım 2,5 bardak tam denk gelir..su bardağıyla ama..bu arada paylaşmayı unutmaa:)

canım cevaplar için tesekkurler en kısa zamanda denicem dolmayı:) sultan lokumu da popüler olmus burda onu da denemek farz oldu

Diyettemisin:))kabak tatlısına bayılıyorum.Bana tarifi kabak satan pazarcı vermişti.Geceden 1kg kabağa 1 bucuk bardak seker döküp beklet dedi,ertesi gün yarıya kadar tencereye suyu salmıstı o sekılde kaynatıp yaptım.Icıne karanfıl,tarcın kabuğu attım lokum gibi olmustu.Ikı haftadır yememek ıcın almıyorum.

ciddi misin keşke tatlıyı yapıp girseydin diyeti napalım bekleyelim ya ben kabak tatlısı delisiyim bazen tutuyo bazen tutmuyo sinir oluyorum bendee heyecanla bekleyecmm

canımcım 2,5 bardak tam denk gelir..su bardağıyla ama..bu arada paylaşmayı unutmaa:)

teşekkürler tatlım
tmm canım paylaşırım mutlaka
bugün yine tatlım yaptım onuda paylaşırım
bu hafta kocişimin doğum günü haftası hergün tatlı yapıcam biraz şımartayım
aslında güzel ve özel bi yemek hazırlamak istiyorum fikir verirsen çok sevinirim

canım cevaplar için tesekkurler en kısa zamanda denicem dolmayı:) sultan lokumu da popüler olmus burda onu da denemek farz oldu

rica ederim hayatımm:) evet sultan lokumu popüler oldu dene mutlaka ve paylaş emi

evet hayatımm bugün sabah başladım bismillah..tüm gece kitabı yedim bitirdim acaip gazlandım ..çok fena istikrarlı kararlıyım:)benim usul kabak tatlımı gör önceeee:)))
ciddi misin keşke tatlıyı yapıp girseydin diyeti napalım bekleyelim ya ben kabak tatlısı delisiyim bazen tutuyo bazen tutmuyo sinir oluyorum bendee heyecanla bekleyecmm

eeehe evet hayatım ne bilim..koca haftasonu neden söylemedin hemen yapardım..bende çok severimm hele ılıkken üzerine tahin gezdirip bolceviz döktümmü üff üffffffff:))

rica ederim hayatımm paylaşımlarını merakla beklicciimm:)) ve kocişinle evde yemek yiceksiniz sanırım..dur bişiler düşünelim hemen:)

bende hemen paylaşıcam canım
evet kocişime özel bi sofra hazırlamak istiyorum
özel yemekler yapmak istiyorum şaşırsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…