ehehehe:)))
cana yakın sıcak bir ırk Elfler..tehlikeli oldumuda çok fecii..:) beni anlatıyormuş eşime Elfler..o yüzden Elossayı o bulmuştu bende çok sevdim:)
biz çok severiz fantastik filmleri,kitapları..evdeki kitapları,dvdleri görsen oy oy oyy
bu arada benden arap aşı bekleyenler varmı hala bilmiyorum ama bugün için çok özür diliyorum..kurstan eve geç geldim ve acaip yorgunum ayakta durmaya mecalim yok,sanıyorum diyetten kaynaklı sadece saf protein yiyorum pazartesiden beridir..:S
ama yarın erken çıkıcam yarın söz...!
kızzz elf cin demek ama
kocana nasıl demişler hiç bişi anlamadım annecim korktum:18:
korkma kızzz elfler o senin bildiğin cinlerden değil:) Kurguya göre yaratılmışların en mükemmeli ilk yaratılanlar. Fantastik hikayedenmi korktun
selamlar...
elossa cığım sana bişey sorucam vee tabi herkesin fikirlerine açığım...aralık ayında günüm var ve neler yapabilirim henüz bi fikrim yok...
menünün çok güzel olmasını ve de tabi ki beğenilmesini istiyorum...7-8 çeşit olucak... sultan lokumunu yapayım diyorum ama bi gün öncesinden yaparsam olur mu?
Canım menü konusunda yardımcı olamayabilirim.. Çünkü pek bilgim yokselamlar...
elossa cığım sana bişey sorucam vee tabi herkesin fikirlerine açığım...aralık ayında günüm var ve neler yapabilirim henüz bi fikrim yok...
menünün çok güzel olmasını ve de tabi ki beğenilmesini istiyorum...7-8 çeşit olucak... sultan lokumunu yapayım diyorum ama bi gün öncesinden yaparsam olur mu?
:44::44::44: yardımlarınıza ihtiyacım varr
canım yaa harikasın ellerine sağlıkk,bende haftasonu havuçlu kek yapiim canım istedi..ucundan yesem yeter:))
çok sağol paylaşımın için,muuaahh
çok üzüldüm anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah,Rabbim sana sabırlar versin..annelerin elinden taş kaynatsa yer içerim ben,o kadar kutsalki annelerimiz..Rabbim acılarını göstermesin yaşatmasın hiç birimize.ne annemizin ne babamızın...
senin usülde çok güzel öylede yaparım ben,her türlü yerim yani:)) yaptığında paylaşırmısın hayatım,mutlu olurumdaaaa
diyeti bırakamam hayatım ya,dukan diğer diyetler gibi değil ki..kitabındaki herşeye harfi harfine uyuyorum pazartesiden beri..benim aklımı çelme:))
elossa ismini eşim buldu bana seneler önce..kendi adımın anlamını içeren harfleri kapsıyor Elfçede:)
evet canım,biz fantastik filmler izlemeyi çok seviyoruz,kitaplar okumayıda..Hobbitleri duymuşsundur belki,Yüzüklerin Efendisini felan..kitaplarını filmlerini resmen hatmettik biz:)
psikopata bağlıyoruz film izlerken,ordada Elfler bir ırk türü diyim:)
elossa ben de diyetteyim. topicinde senin yemeklere bakıp duruyorum yaaa müthiş gözüküyorlar
ben de bir gün yaptığımda yüksük çorbasını ekleyeyim çok severim de canım istiyor bu ara
Elossa size birşey soracağım. Geçen poğaça yapmak için kuru maya kullandım hatta herkez kuru mayanın çok iyi kabardığını söylerler. Baktım kaç saat oldu kabarma yok en son fırını ısıtıp içine attım gene aynı. Sizce neden kabarmaz? yaş mayaylada yapmıştım saatler sonra ve az kabarmıştı.
yemeyeceksen yarım olcu yap canım cok oluyor :=) bende kalannını buzluga attım 2 kısı ne kadar yıcek :) cıkıncada taze olur sanıyorum...
amin canım. annemıde babamıda yakınlarda kaybettım gercekten cok zor yoklukları varken kıymetlerı bılınmelı
fellah koftesı yapınca resımlerım genelde baglı kaldıgım bı olcusu yok ama olculemeyede calısırım.
nick in bana bi şarkıyı hatırlatıyor ama adını bılmıyorum ama gecenlerde ızledıysen reklamını falan ordan anımsarsın belkı trt1 de avrupa avrupa dızısınde damat bu sarkıyı soyluyor ıkı anne gelınde oynuyordu reklamında:) o sarkıyı hatırlatıyor ıste :)
bu arada dukan dıyetını bende hıccc tasvıp etmıyorum saglıksız bı dıyet ben karataycılardanım cokk saglıklı bı beslenme tarzıı uzun zaman yaptım aslında ıyıde kılo verdım lakın tatıl falan derken dıkkat edemedım kaldı ama hala kırıntılarıyla devam edıyorum ve yavasda olsa kılo verıyorum hem ac bırakmıyor.
bızde severız fantastık fılmlerı :) elflerede hastaydım yanı :) hele legolas yok mu :) oooyyooyyyoyy :==))) kıtaplarına bı bakındım gecen ılk kıtap hobbıtler mıs belkı para olunca bı ara alıp okumaya baslarım sevıyorum bende ama esımde kıtap okuma alıskanlıgı yok cokda asılamaya calıstım olmadı bı turlu bı yontem varmı :)
hosgeldın safahattt:) nabersın fıstık :) devamını getıremedık sohbetın kaldı orda :) yussuk corbasına bayılırıımm yapda resımle emı
genelde mayada kı sorun ya gereklı sartlarda saklanmamıs olmasından ya da sıcak suda yada soguk suda ıslatılmasından olur ılık olmalı suyu tahmınım bunlar canım.
öyle özel bir ismi yok dikkat ediyorum spor yapıyorum daha sağlıklı oluyor bir topicde de menülerimi paylaştığım için daha disiplinli hissediyorum
dukanı tehlikeli diyorlar aslında dikkat et kendine olur mu en önce sağlık çünkü.
elossa boğa burcu musun sen? sende kendimi görüyorum da yemekleri seviyorsun görsel ihtişamlı çeşitli ohhh
kızzz elf cin demek ama
kocana nasıl demişler hiç bişi anlamadım annecim korktum:18:
korkma kızzz elfler o senin bildiğin cinlerden değil:) Kurguya göre yaratılmışların en mükemmeli ilk yaratılanlar. Fantastik hikayedenmi korktun
selamlar...
ilk 3 sayfaya baktım harika görünüyorlar ,emeğine sağlık çok güzel bir topik olmuş
Elossa size birşey soracağım. Geçen poğaça yapmak için kuru maya kullandım hatta herkez kuru mayanın çok iyi kabardığını söylerler. Baktım kaç saat oldu kabarma yok en son fırını ısıtıp içine attım gene aynı. Sizce neden kabarmaz? yaş mayaylada yapmıştım saatler sonra ve az kabarmıştı.
elossa marifetin kadar kendinde güzelsin demek eee birgün resmini koyda gözümüz gönlümüz açılsın yemek yaparkenn
bugun yemekte ne varrr :44:
yemeyeceksen yarım olcu yap canım cok oluyor :=) bende kalannını buzluga attım 2 kısı ne kadar yıcek :) cıkıncada taze olur sanıyorum...
amin canım. annemıde babamıda yakınlarda kaybettım gercekten cok zor yoklukları varken kıymetlerı bılınmelı
fellah koftesı yapınca resımlerım genelde baglı kaldıgım bı olcusu yok ama olculemeyede calısırım.
nick in bana bi şarkıyı hatırlatıyor ama adını bılmıyorum ama gecenlerde ızledıysen reklamını falan ordan anımsarsın belkı trt1 de avrupa avrupa dızısınde damat bu sarkıyı soyluyor ıkı anne gelınde oynuyordu reklamında:) o sarkıyı hatırlatıyor ıste :)
bu arada dukan dıyetını bende hıccc tasvıp etmıyorum saglıksız bı dıyet ben karataycılardanım cokk saglıklı bı beslenme tarzıı uzun zaman yaptım aslında ıyıde kılo verdım lakın tatıl falan derken dıkkat edemedım kaldı ama hala kırıntılarıyla devam edıyorum ve yavasda olsa kılo verıyorum hem ac bırakmıyor.
Evet cnm topic ıssız kaldı sanırım. İyidir tatlım yemeklere baka baka diyet yapıyorum sorma
Çorbayı canım çok istiyor bu ara haftasonu bir sehirdışına yolculuğum var eve döndüğüm ilk uygun zamanda yapacağım paylaşırım burda
geldim canım
sayfalar ne kadar çok olmuş yazışmalarımızı bulamdım bi
Canım oda sıcaklığında bir ortamda kavonozun içinde ılık koyuyorum ona çok dikkat ediyorum. İnternettede herkez yazmış en iyi kuru maya falan diye ama hiç kabarmadı. Hatta fırında bile beklettim okadar pikeye battaniyeye sardımemeyeceksen yar
genelde mayada kı sorun ya gereklı sartlarda saklanmamıs olmasından ya da sıcak suda yada soguk suda ıslatılmasından olur ılık olmalı suyu tahmınım bunlar canım.
canım hangi markayı kullanıyorsun,birde mayaya kaynar su döküyormusun
Ülkerin, hayır canım dökmüyorum. Yaş mayada kullandım oda çok az kabardı. Annem yapıyo öyle fazlada sarmıyo nasıl kabarıyo nasıl kıskanıyorum anlatamam
korkma hayatımmmm,kocama kimse demedi o kendi benim ismimin çeşitlerini değişik anlamlarını araştırırken bulmuştu:)
evet hayatımm kesinlikle doğru! :)
16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?