Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

canım yaa harikasın ellerine sağlıkk,bende haftasonu havuçlu kek yapiim canım istedi..ucundan yesem yeter:))
çok sağol paylaşımın için,muuaahh

canım süper gidiyor birbirimize alıştık:)
tek sinirimi bozan şey sulu etli butlu yemekler yiyememek..ama olsun azimle atlatıcam atak evresini:)

çok üzüldüm anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah,Rabbim sana sabırlar versin..annelerin elinden taş kaynatsa yer içerim ben,o kadar kutsalki annelerimiz..Rabbim acılarını göstermesin yaşatmasın hiç birimize.ne annemizin ne babamızın...
senin usülde çok güzel öylede yaparım ben,her türlü yerim yani:)) yaptığında paylaşırmısın hayatım,mutlu olurumdaaaa

diyeti bırakamam hayatım ya,dukan diğer diyetler gibi değil ki..kitabındaki herşeye harfi harfine uyuyorum pazartesiden beri..benim aklımı çelme:))
elossa ismini eşim buldu bana seneler önce..kendi adımın anlamını içeren harfleri kapsıyor Elfçede:)

wowwwwwww,süpersin hayatım ellerine sağlıkk,paylaşım için çok teşekkür ederimm...biraz sıvımsı oluyor ama tamamen pişir mutlaka canımcım.

Elfçe mi hiç duymamıştım.. :44:

Elfçe mi hiç duymamıştım.. :44:

evet canım,biz fantastik filmler izlemeyi çok seviyoruz,kitaplar okumayıda..Hobbitleri duymuşsundur belki,Yüzüklerin Efendisini felan..kitaplarını filmlerini resmen hatmettik biz:)
psikopata bağlıyoruz film izlerken,ordada Elfler bir ırk türü diyim:)

Son düzenleme:

google amcaya sordum gösterdi ne olduğunu..
yüzüklerin efendisini biliyorum izlemiştim ama öyle filmler pek ilgimi çekmiyor...:100:

Elossa merhaba uzun zamandır takip ediyorum burayı,dikkatini çekmiştir belki
Daha fazla dayanamadım yazmaya karar verdim,paylaştığın tarifler çok güzel,ellerine sağlık.

Son düzenleme:

google amcaya sordum gösterdi ne olduğunu..
yüzüklerin efendisini biliyorum izlemiştim ama öyle filmler pek ilgimi çekmiyor...:100:

ehehehe:)))
cana yakın sıcak bir ırk Elfler..tehlikeli oldumuda çok fecii..:) beni anlatıyormuş eşime Elfler..o yüzden Elossayı o bulmuştu bende çok sevdim:)
biz çok severiz fantastik filmleri,kitapları..evdeki kitapları,dvdleri görsen oy oy oyy
bu arada benden arap aşı bekleyenler varmı hala bilmiyorum ama bugün için çok özür diliyorum..kurstan eve geç geldim ve acaip yorgunum ayakta durmaya mecalim yok,sanıyorum diyetten kaynaklı sadece saf protein yiyorum pazartesiden beridir..:S
ama yarın erken çıkıcam yarın söz...!

Elossa merhaba uzun zamandır takip ediyorum burayı,dikkatini çekmiştir belki
Daha fazla dayanamadım yazmaya karar verdim,paylaştığın tarifler çok güzel,ellerne sağlık.

merhaba canım,hoşgeldin mutfağıma:)
evet farkettim ama ses seda çıkmıyordu bende yazmanı bekledim:)
çok sağol çok teşekkür ederim beğenmene sevindim

Elossa diyettesin diye sanırım akşam yemekleri eskisi gibi ziyafet seklınde gecmıyor hı :)
Bende diyetteyim.Canım herşeyi çekiyor.Zor tutuyorum kendimi yememek için:)

Hoşbulduk canım
Konuyla alakasız olacak ama bi ara kk da güzellik yarışması vardı,sen de katılmıştın,1.ya da 2.seçilmiştin yanlış hatırlamıyosam...
Ama sonra senin resmin olmadığı falan söylendi,taa o zamandan beri bunu merak ediyorum biliyomusun:44:
Bide açtığın konuların birinde resim koymuşsun ama o zamanki gördüğümle bu farklı.Beni bu konuda aydınlatırsan sevinirimz

Elossa diyettesin diye sanırım akşam yemekleri eskisi gibi ziyafet seklınde gecmıyor hı :)
Bende diyetteyim.Canım herşeyi çekiyor.Zor tutuyorum kendimi yememek için:)

canım yemek yapıyorum ama 1 kişilik şeyler,benim kociş etcil olduğundan onun gönlüne hitap ediyorum genelde...
kıymalı yumurta yanına yoğurt makarna
ciğer kavurma yanına pilav
tavuk haşlama yanına salata pilav
et kavur yanına yoğurt yallaaahh :))) ben diyetteyken kocişim böyle takılıyor:)atak evresi bitince bende geçicem sulu yemeklere ama önce bu haftayı atlatmam lazım canım.:))

hayatım evet yarışmanın 1.si benim. ama bu topikte farklı konular konuşulması yasak olduğundan ancak yemeklerden bahsedebiliriz...
özelden yaz merak ettiklerini ben hepsini yanıtlıyım merakını gidermiş oluruz:)

elossa ben de diyetteyim. topicinde senin yemeklere bakıp duruyorum yaaa müthiş gözüküyorlar
ben de bir gün yaptığımda yüksük çorbasını ekleyeyim çok severim de canım istiyor bu ara

elossa ben de diyetteyim. topicinde senin yemeklere bakıp duruyorum yaaa müthiş gözüküyorlar
ben de bir gün yaptığımda yüksük çorbasını ekleyeyim çok severim de canım istiyor bu ara

canım hangi diyettesin sen ..ben dukancan oldum:)) bu arada çok sağol evet bende şöyylee baştan bakim dedim 5. sayfada bıraktım ekrana yapışasım var:)))
valla çok sevinirim çorbayı yapınca mutlaka ekle olurmu,hatta banada 5-10 kase ayır

Peki tamam canım kusura bakma:26:özelden gönderdim
canım sorun değill,mesajını aldım cvp bile yazdım naberrrr

öyle özel bir ismi yok dikkat ediyorum spor yapıyorum daha sağlıklı oluyor bir topicde de menülerimi paylaştığım için daha disiplinli hissediyorum
dukanı tehlikeli diyorlar aslında dikkat et kendine olur mu en önce sağlık çünkü.
elossa boğa burcu musun sen? sende kendimi görüyorum da yemekleri seviyorsun görsel ihtişamlı çeşitli ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…