Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu şampuanın fiyatının uygunluğu gibi kendide uygun olsaydı keşke içindeki silikondan dolayı saçlarım hava almaz oldu yapışdı kafama mat duruyodu hemen yağlandırdı artı bişeyini göremedim ben sls denilen sıvı sabun bulaşık dterjanı maddesi köpürdükçe köpürüyor saçı ilk yıkamada kurutuyor daha sonra yağır gibi oluyor eskiden şampuanlar kaliteliydi artık markette bir tane iyi bişey yok içlerinde sıvı sabun varmış haberiniz olsun bu konuyu baya bi araşdırmışdım yani el sabunu sıvı sabunla saç yıkanıyor resmen en iyisi eczaneden yada aktardan bitkisel şampuan alın 6 ay sonra dökülmeden eser kalmıcakdır saçı onarmaları ancak zaman alıyo çünkü bunun kararınıda siz vericeksiniz ben sadece bilgilendirmek isdedim elseve argınıne 9 10 tl arası hatta kampanyada 6 tl nivalis ısırganlı 20 tl otacı 18 tl sebamed 19 tl neden bu fiyat farkları düşündünüzmü 3 lira fazla olsun tam olsun ben bu şampuandan hiçç memnun kalmadım malesef keşke kalsaydım ama doğrusu bu
ben de daha yeni başladım kullanmayı ama şampuanını değil kremini aldım arginine'nin. Şampuan olarak komili zeytinyağlıyı kullanıyorum çok güzel kokuyor ve gayet parlak yapıyor üstüne krem olarakda elseve arginine kremi deneyeyim dedim saçımı masaj yaparak yedirdim 1 dakika kadar saçlarımda kaldıktan sonra yıkamaya başladım bir baktım ki epey saç döküyor korktum yani sonra saçlarımı kurutunca saç dökülmem normalden daha az olduğunu farkettim ıslak saçımı tararken çok dökülürdü arginine ile kremledikten sonra bu dökülme durdu. Şimdi saçım yumuşacık ve çok parlak bu halini sevdim ama yorumlarınızdan da okuduğum üzere içinde silikon varsa ben de kullanmayı kesebilirim çünkü ben de silikonlu bir saç maddesi kullanmak istemiyorum yazık saçlarımıza tel tel dökülüyor sonra...
Eki Görüntüle 571849 Eki Görüntüle 571850 yakından olan ekimde uzaktan olan fotografı bugün cetim cok bi fark yok sanki sadece elseve arginin kullandım