Şampuan ve Saç Kremleri Elseve arginine serisini kullanan var mı?

Bu şampuan hakikatten saçı yumuşacık yapıyormuş,bu böyleyse diğer kullandıklarım neydi dedim yani. yalnız dökülmem durmadı.mesela bundan bi önce kullandığım şampuanda saçlarım yumak haline gelip zar zor taranıyordu ben de taramıyordum belki dökülme devam ediyordu ama ben farketmemiştim.şimdi arginine'de saçlarım yumuşak ve yıkarken tarayınca dökülenleri gördüm yani oturup sayayım dedim 50-60 tel falan sanırım.deli demeyin kızlar ya ne bileyim ben de şaşırdım ne yapacağımı :1: neyse bir süre daha devam edeyim bakayım yalnız benim için şampuanın en büyük artısı saçlarım aynı çocukluğumdaki gibi dalgalı ve parlak duruyor :)

Ben elseve arginal kullandım Canim cokta memnun kaldım ilk kez bı sampuan bu kadar yaradı sacıma tavsiye ederim hatta ek olarak yanına dalin bebe aldım arada onunla yıkıyorum oda süper yapıyor sacı :))

bu şampuanın fiyatının uygunluğu gibi kendide uygun olsaydı keşke içindeki silikondan dolayı saçlarım hava almaz oldu yapışdı kafama mat duruyodu hemen yağlandırdı artı bişeyini göremedim ben sls denilen sıvı sabun bulaşık dterjanı maddesi köpürdükçe köpürüyor saçı ilk yıkamada kurutuyor daha sonra yağır gibi oluyor eskiden şampuanlar kaliteliydi artık markette bir tane iyi bişey yok içlerinde sıvı sabun varmış haberiniz olsun bu konuyu baya bi araşdırmışdım yani el sabunu sıvı sabunla saç yıkanıyor resmen en iyisi eczaneden yada aktardan bitkisel şampuan alın 6 ay sonra dökülmeden eser kalmıcakdır saçı onarmaları ancak zaman alıyo çünkü bunun kararınıda siz vericeksiniz ben sadece bilgilendirmek isdedim elseve argınıne 9 10 tl arası hatta kampanyada 6 tl nivalis ısırganlı 20 tl otacı 18 tl sebamed 19 tl neden bu fiyat farkları düşündünüzmü 3 lira fazla olsun tam olsun ben bu şampuandan hiçç memnun kalmadım malesef keşke kalsaydım ama doğrusu bu

aynen katılıyorum neredeyse bütün şampuanları kullandım bence hepsinin içerikleri aynı sadece ambalajları değişik eskiden şampuanlar daha kalteli idi
şimdi hepsi malesef fos aynen bulaşık sabunu birde elseve beğenmedim saçları yağlandırıyor birde dikkat ettim sanki saç rengine bir kızıllık veriyor

Son düzenleme:
kızlar ben sevmedim kullanmıycam bidaha ama.beğenenler için migrosta şampuan+saç kremi 9.90 kampanyada stok yapmak isteyenlere haber veriyim dedim

arkadaşlar bende de dökülme sorunu var diye elseve arginine aldım daha 2. yıkamamı dün yaptım banyodan 2 saat sonra kafam kaşınmaya başladı baktım bişeyler var saçımda sabah kalktığımda daha dikkatli baktımki kafamın içi kepek dolmuş moralim çok bozuldu ya acaba biraz kullanımdan sonra geçer mi ki bu kepek sorunu olmadı en iyisi head& shoulders alıyım :D başka çare yok

ben de daha yeni başladım kullanmayı ama şampuanını değil kremini aldım arginine'nin. Şampuan olarak komili zeytinyağlıyı kullanıyorum çok güzel kokuyor ve gayet parlak yapıyor üstüne krem olarakda elseve arginine kremi deneyeyim dedim saçımı masaj yaparak yedirdim 1 dakika kadar saçlarımda kaldıktan sonra yıkamaya başladım bir baktım ki epey saç döküyor korktum yani sonra saçlarımı kurutunca saç dökülmem normalden daha az olduğunu farkettim ıslak saçımı tararken çok dökülürdü arginine ile kremledikten sonra bu dökülme durdu. Şimdi saçım yumuşacık ve çok parlak bu halini sevdim ama yorumlarınızdan da okuduğum üzere içinde silikon varsa ben de kullanmayı kesebilirim çünkü ben de silikonlu bir saç maddesi kullanmak istemiyorum yazık saçlarımıza tel tel dökülüyor sonra...

komili sampuana ben de bayılıyorum inanılmaz iyi geldi saclarıma :)

benım 2yıldır basedemedıgım sac dokulmem vardı bu sampuanla durdu ben cok memnun kaldım 2ay kullanımdan sonra ıyıce etkısını gosterdı tavsıye ederım

ben denedim fakat saclarimi cok agirlastirdi, sekile girmiyordu, asiri kaygan oldular, silikon icerikli oldugu icin biraktim bir süre sonra.

arkadasim kullaniyor ama halen, kendisi cok memnun....

Ben yeni aldım, daha bir kere kullandım.
Saçlarımda dökülmeler var hala, dediğim gibi yeni başladım zaten şu an bir şey diyemem ama yumuşacık yaptığını, canlandırdığını söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Aylardır kullanıyorum bitmesini bekleyemeyeceğim avuç avuç döküyor ve kaşındırıyor kepek de yapıyorum rezil bir şampuan artık loreale güvenemez oldum boyasını almıştım amonyaklı olanı alnımda test yaptım alnımı yaktı iyiki büyük bi bölgede uygulamadım rimelini aldım önce topaklanma yaptı sonrada kurudu gitti... son kez şampuanına şans vermiştim o da fos ..hiçbir loreal ürünü almıycam bundan sonra :113:

dökülmeme cok bi faydası olmadı ama uzamasına oldu cünkü 1 ayda saclaıma hiç bir bakım uygulamadım diplerine yani ve belirgin sekilde uzama var

Saça iyi gelme konusunda sorunu yok bence gayet iyi bir şampuan ben bir senedir falan kullanıyorum ancak bu sıralar saç derimde bir kuruma var şampuan değiştirmeliyim diye düşünüyorum..

dökülme konusunda bana bir etkisi olmadı serumuyla birlikte kullandıgım halde..bilemiyorum belkide bunu kullanmasam dahada cok dökülecekti..kokusu dokusu güzel bir şampuan..uzatmayada yardımcı diyebilirim..ama öyle mucizeler beklemeyim..uygun, indirimde, set halinde falan bulursam tekrardan alabilirim belki.

$DSCF1676.webp$Fotoğraf0728.webp yakından olan ekimde uzaktan olan fotografı bugün cetim cok bi fark yok sanki sadece elseve arginin kullandım

Eki Görüntüle 571849 Eki Görüntüle 571850 yakından olan ekimde uzaktan olan fotografı bugün cetim cok bi fark yok sanki sadece elseve arginin kullandım

değişim yok mu:53: olur mu canım yaa tamam çekimde yakınlık açısından bi fark var ama saçlarının uç kısımlarına doğru daha bi gürleşme çoğalma da var..daha sağlıklı gözüküyo..saç uzatmak istiyosan sinameki kürü filanda yapabilirsin tavsiye ederim..

Back
X