Elti görümce falan filan ...

Onlar mı başlattı? Tam olarak neyi başlattılar? Yazılan birşeyi üzerinize alınmadığınız sürece size değildir. Adınız geçti mi? Ozaman hiiiç girmeyecektiniz. Yazım hatalarını düzeltmişsiniz falan resmen eğitim seviyenizi yüzlerine vurmaya çalışmışsınız. Gerek yokmuş.

Çok çocukça bir sebep ya. Ne gerek var. Eşinizin kardeşleri onlar.
Hatanın büyüğü sizde. Bence de bayramı fırsat bilip barışmak için adım at.
Oruç tutuyorsanız iftara da çağırabilirain.

Tamamen siz hatalısınız, size yazdığnı nerden biliyosunuz yazdıysa bile muhatap olmamalıydın, aşağılayıp türkçe dersi vermişsin ben de olsam çok sinirlenirdim kardeşime yapılırsa da aynı tepkiyi verirdim ve nişanlın olsa nişanı atardım. Özür dilemelisin arayıp fevri davrandım demelisin bence ki kocanın kardeşinle konuşmaması da çok kötü.

Bu sosyal medyayı insanlar ne kadar da ciddiye alır oldu. Hayretle takip ediyorum. Bu işler için çok yaşlandım galiba 😂😂 taşı ilk atan siz olmuşsunuz ne yazık ki. Onlar da kardeşlerini silmeye çok merakliymis bence bahanesi olmuş. Takmayın. Gerçek kardeşlik bağını ne bozabilir ki?

Yemin ederim tıpkı görümcem gibi uçuklu fevrisiniz. Etrafındakileri kaybetti dostu falan kalmadı, sonradan bulduklarına tutunuyor ama onlarla da cıvığı çıkar çok fena bi kadın çünkü.

Görümceleriniz de ortayı bulmalıydı, ne demek aptal salak. Terbiyesizlik etmişler. Gerçi benimki bana gerizakalıııı diye bağırmıştı, bense şöyle bir dönüp haddini bil terbiyesiz, eşimden dolayı sana abla diyorum diye hiç havalara girme. Sen benim dışarda selam verebileceğim biri bile değilsin, eşimin ablası olmasan yanıma yaklaşamazdın bile demiştim :D içine oturdu küstü bi de :D beter olsun çok da fifi

Bence olay bukadar basit değildir. Anlatmadiginiz baska seyler yasamis olabilirmisiniz? Yoksa kimse durduk yere diger gelinlerini savunup sizi oyle assagilayip kardeslerini silmez. Belki onceden de anlasamiyordunuz. Zaten sizde seyi farkettim ,kucumsemeyi. Eltini egitim ssviyesi veya nasil yazip yazmadigi neden bukadar onemli ki. Ben bu olanlari sadece bu olaylara baglamiyorum malesef. Sizin belki bizim bilmedigimiz bazi davranislariniz olmustur ve artik onlarda patlamislardir..

Ay çok saçma bir konuymuş ama valla bravo tek taşla üç kuşu vurmuşsunuz :D boşverin konuşmayın görüşmeyin. Zaten bu insan türünden nefret ediyorum. Laf sokar sokar sonra bir şey deyince ben sana söylemedim ki ne alınıyorsun işte yaran var gocunuyorsun gibi aptalca şeyler söyler.
Eşinizle konuşun,benim yüzümden kardeşlerinle aranı bozma lütfen diye. Ancak size karşı kinlenmiş olan görümceleriniz eşinizi zamanla doldurur mu bilemem.

Eltiniz öyle bi şey paylaştı diyelim. Ne diye seviyesine inip cevap verdiniz. Bir de nişanlısınız daha. Çok gereksiz olmuş.

Kızlar düğünümden yaklaşık 1 yıl önce hem eltim hem görümcelerimle baya büyük bir kavga ettim. Kavgada büyük hata benim gibi geliyor çok çocukça ve fevri davrandım ama onlar da sütten çıkmış ak kaşık değiller. Bizim bu durumumuz yüzünden eşim kardeşleriyle konuşmuyor. Ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Kardeşlerin arasına giren kötü kadın gibi. Ama hiç bir şey düzelmez gibi geliyor . Yaşadığım dünyanın en varoş en basit kavgasını anlatacağım şimdi yapılabilecek bir şey var mı ya da kim gerçekten suçlu ben sağlıklı bakamıyorum çünkü

Aslında her şey şu lanet İnstagram yüzünden başladı . Eltim eğitim seviyesi düşük kendi kendi halinde bir kadın. İnstagramda sürekli eşiyle mesajlarını evdeki abidik gubidik hallerini videolarını paylaşıyordu. Bu da benim hiç hoşuma gitmediği için onun paylaştığı şeyleri beğenmeme kararı aldım. Ben bunun fotoğraflarını beğenmiyordum yaklaşık 1 aydır. Ve şöyle bir hikaye paylaştı. Bütün hikayelerimi izleyen ama fotoğraflarımı beğenmeyen kişi senin farkındayım bu kadar kıskanç fesat haset olmasan keşke .

Bunu benim için yazdığına adım gibi emindim listesinde 50-60 kişi var zaten .

Neyse benim şarteller attı . Eltim çok yazım hatası yapan biri paylaştığı gönderide yazım hatası yaptı bir sürü ben de doğrusunu yazdım kendi hikayemde paylaştım . Bunun üzerine beni instagramdan silmiş engellemiş .

İşte bu nokta benim durmam gereken noktaydı bana göre ama ben durur muyum . Mesaj attım seninle arkadaş olmak istemiştim ama yanılmışım sen zaten benim arkadaş olabileceğim seviyede biri değilsin beni sevmeyebilirsin ama bana saygı duymak zorundasın diye.

Yarım saat sonra iki görümcemde beni aradı . Eltim onların yanındaymış her şeyi anlatmış . Sen kendini ne sanıyorsun salak aptal sen kimsin bir halt sanma kendini o sana yazmamıştı o lafları falan ama nasıl eltimi savunuyorlar sen daha aileye girmedin bile onunla bizim bi yaşanmışlığımız var tabi onu savunucaz falan . Hakaret ettiler bir sürü.
Dedim şikayet edicem sizi. Kapattık öyle onlar da beni silmiş engellemiş instagramdan .

Nişanlımı aradım anlattım her şeyi . O da görümcemi aramış siz niye karışıyorsunuz sorunları varsa kendi halletsinler falan demiş. Görümcem de sen o kızı savunuyorsan benim gibi kardeşin yok ölsen de gebersen de umrumda değil demiş

Bu olay olduğunda biz nişanlıydık. Düğünümüze geldiler sahneden tarafa bile bakmadan. Bir kere de hastaneye eşimi ziyarete geldiler ameliyat olduğu için . Hiç konuşmadan gittiler

Ben bu durumu çok kafama takıyorum
Kendimden çok eşimin kardeşleriyle küs olması canımı sıkıyor
Sonra kinleniyorum el kızı için öz kardeşlerini sildiler diyorum ne kıymetliymiş bu eltim ya ben anlamadım

Gördüğünüz gibi ben de çok hatalar yaptım ama onlar başlattı ben yapım gereği asla altta kalamıyorum : çok çirkin şeyler yaşandı geri dönüşü olur mu bilmem ama ben kendimi suçlu göremiyorum ki bir adım atayım / birleşip beni ezmeleri hakaret etmeleri çok zoruma gitti .

Kayınvalideme gidince bekar görümcemle karşılaşılıyoruz göz göze bile gelmiyoruz . Bilmiyorum ki nasıl bu hale geldik ne kadar böyle gider . Kayınvalidem de çok üzülüyor ama bana karşı bir tavır değişikliği yok

Hem suçlu hem güçlüsünüz
Orda sizi ima etmiş olsa bile açık açık adınızı yazmadığına göre üstüne alınıp olayları buraya taşıyan sizsiniz. Yarası olan gocunur çünkü😒
Kendi sayfasında istediğini paylaşır sizemi soracak. Sizin seviyenizde, Maşallah nirvanaymış🤦🏻‍♀️. Yersen 😬
Eltiniz çok haklı
Görümceleriniz araya bukadar girmese iyimiş, ama siz daha aileye girmeden aileyi birbirine katmışsınız. Size cephe almaları normal bence.

Siz de eltiniz de aşırı ergensiniz de görümcelerinizin dedikleri laflar :KK20: Ayy bir de burada görumcelerinize hakli diyenler var daha düzgün şekilde diğer yengelerini savunabilirlerdi.Liseli kavgasına dönmüş gerçekten.

Yaptıklarınız kötü ama şimdi pişman olmanız daha erdemli bir davranış. Ramazan ayındayız eğer dini inançlarınız uyuyorsa iftara davet etmenizi tavsiye ederim. Bayrama kadar beklemeyin. Durumu da kibar bir şekilde çözün. Tekrar da mesafeli olun hep. Nasılsın, ne yapıyorsun ötesine gitmeyin. Taşlar zamanla oturur. Baktınız yemeğe gelmediler, tavırlılar içiniz rahat eder. Ben adım attım der çekilirsiniz.

Kızlar düğünümden yaklaşık 1 yıl önce hem eltim hem görümcelerimle baya büyük bir kavga ettim. Kavgada büyük hata benim gibi geliyor çok çocukça ve fevri davrandım ama onlar da sütten çıkmış ak kaşık değiller. Bizim bu durumumuz yüzünden eşim kardeşleriyle konuşmuyor. Ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Kardeşlerin arasına giren kötü kadın gibi. Ama hiç bir şey düzelmez gibi geliyor . Yaşadığım dünyanın en varoş en basit kavgasını anlatacağım şimdi yapılabilecek bir şey var mı ya da kim gerçekten suçlu ben sağlıklı bakamıyorum çünkü

Aslında her şey şu lanet İnstagram yüzünden başladı . Eltim eğitim seviyesi düşük kendi kendi halinde bir kadın. İnstagramda sürekli eşiyle mesajlarını evdeki abidik gubidik hallerini videolarını paylaşıyordu. Bu da benim hiç hoşuma gitmediği için onun paylaştığı şeyleri beğenmeme kararı aldım. Ben bunun fotoğraflarını beğenmiyordum yaklaşık 1 aydır. Ve şöyle bir hikaye paylaştı. Bütün hikayelerimi izleyen ama fotoğraflarımı beğenmeyen kişi senin farkındayım bu kadar kıskanç fesat haset olmasan keşke .

Bunu benim için yazdığına adım gibi emindim listesinde 50-60 kişi var zaten .

Neyse benim şarteller attı . Eltim çok yazım hatası yapan biri paylaştığı gönderide yazım hatası yaptı bir sürü ben de doğrusunu yazdım kendi hikayemde paylaştım . Bunun üzerine beni instagramdan silmiş engellemiş .

İşte bu nokta benim durmam gereken noktaydı bana göre ama ben durur muyum . Mesaj attım seninle arkadaş olmak istemiştim ama yanılmışım sen zaten benim arkadaş olabileceğim seviyede biri değilsin beni sevmeyebilirsin ama bana saygı duymak zorundasın diye.

Yarım saat sonra iki görümcemde beni aradı . Eltim onların yanındaymış her şeyi anlatmış . Sen kendini ne sanıyorsun salak aptal sen kimsin bir halt sanma kendini o sana yazmamıştı o lafları falan ama nasıl eltimi savunuyorlar sen daha aileye girmedin bile onunla bizim bi yaşanmışlığımız var tabi onu savunucaz falan . Hakaret ettiler bir sürü.
Dedim şikayet edicem sizi. Kapattık öyle onlar da beni silmiş engellemiş instagramdan .

Nişanlımı aradım anlattım her şeyi . O da görümcemi aramış siz niye karışıyorsunuz sorunları varsa kendi halletsinler falan demiş. Görümcem de sen o kızı savunuyorsan benim gibi kardeşin yok ölsen de gebersen de umrumda değil demiş

Bu olay olduğunda biz nişanlıydık. Düğünümüze geldiler sahneden tarafa bile bakmadan. Bir kere de hastaneye eşimi ziyarete geldiler ameliyat olduğu için . Hiç konuşmadan gittiler

Ben bu durumu çok kafama takıyorum
Kendimden çok eşimin kardeşleriyle küs olması canımı sıkıyor
Sonra kinleniyorum el kızı için öz kardeşlerini sildiler diyorum ne kıymetliymiş bu eltim ya ben anlamadım

Gördüğünüz gibi ben de çok hatalar yaptım ama onlar başlattı ben yapım gereği asla altta kalamıyorum : çok çirkin şeyler yaşandı geri dönüşü olur mu bilmem ama ben kendimi suçlu göremiyorum ki bir adım atayım / birleşip beni ezmeleri hakaret etmeleri çok zoruma gitti .

Kayınvalideme gidince bekar görümcemle karşılaşılıyoruz göz göze bile gelmiyoruz . Bilmiyorum ki nasıl bu hale geldik ne kadar böyle gider . Kayınvalidem de çok üzülüyor ama bana karşı bir tavır değişikliği yok
maden hatayı sen başlattın, ilk adımıda sen atıp barışacaksın...

boşver görüşmesinler. fesatlıkları belli buradan eşin en azından arkanda durmuş kendi kararı onarla görüşüp görüşmemesi. muhattap olmayın

Net suç sizde daha aileye girmeden karıştırmışsınız ve her şeyi başlatan sizsiniz.Kadın ne paylaşırsa paylaşsın neden kendinize dert ediyorsunuz 50-60 kişi arkadaşı olan kişinin tabi ki gözüne batarsınız. Hadi diyelim o size yazdı o gönderiyi görmezden gelseniz ne olurdu sanki? Siz üstüne mesaj atıp yangını körüklemişsiniz. Görümceler de evet hatalı ama yengelerini ezdirmek istememiş olabilirler dedikleri gibi onların yaşanmışlığı var siz daha evli bile değilmişsiniz. Kabahat eşinizde aslınsa siz görümcenizle görüşmeyebilirsiniz sizi zorlayamaz ama kendi kardeşini böyle saçmasapan bir sebep için görmemesi bana doğru gelmedi. Bugün kardeşini böyle rahat gözden çıkartan yarın bir gün sizi de çok rahat gözden çıkartır. Bence alttan alın meseleyi uzatmayın daha fazla

Back
X