Elti görümce kaynana üçlüsü

Benim üzüldüğüm gelmemeleri değil, anında umursamamazlık yapmaya başladılar. Planlara dahil etmemeler falan. Konuşuyorum dinleyen yok. Aynı ortamda olmaktan bıkmıştım zaten. Kafam rahatladı uzaklaşınca. Ama laf sokması yok mu o görümcemin. Ha bende karşılığında laf dedim diye MUHTEMELEN o yüzden kaynanam da bana tavır alıyor
Ay boşverin keyfini çıkarın gelmesinler çağırmasınlar böyle şeyleri bi benmi umursamıyorum ya valla umrumda olmaz gidin gezin arkadaşlarınızla planlar yapın mis gibi hayat

iyimisin sen birak goturmesin ne guzel kiskandin mi yani yeni eltiyi. senden cikmiyormus bak kv gorumce bu ne muhabbet valla hic cekemem. koy mesafeni

Ben 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim 🤷🏻‍♀️
Ah ah çoğu gelinin arayıp da bulamadığı yaşam biçimi. Şikayet edip üzülmek yerine kendinizi şanslı hissetmelisiniz. Şuan olanlar size garip gelse de eltinizin yeni gelin tavırları biraz eskiyince ucuz atlattığınızı göreceksiniz. Çok değil birkaç ay sonra çatırdamalar başlayacak ve siz uzak olduğunuz için az hasarla atlatacaksınız. Bu mesaj burada dursun, zamanı geldiğinde dediğin gibi oldu diye altına yazarsınız.

Ben 4 yıllık evliyim. Evin ilk geliniyim. Bizden sonra kaynım evlendi. Birde görümcem var o bekar. Ben 27 yaşındayım. Görümcem 26. Eltim 24 yaşında. 1 buçuk aylık evliler. 15 gününü annesigille, geri kalan 15 günü kayınvalidemde geçiriyor. Daha düne kadar da görümcem hergün bendeydi. 1 gün durup, 1 güne kayınvalidem bendeydi. Eşim askeri personel. Evde yok. Eltimin gelmesiyle, evimden çıkmayan görümcem, bende kalmak istemiyor. Birşeyler yaparlarken, beni çağırmıyor. Bulunduğumuz ortamda, bir küçümseme, umursamamak, kendince laf sokmak,hepsi var. Eltim ağzını açıp, sohbet dahi etmiyor(bir tek benimle ama). Kayınvalidem hiçbirine ses etmiyor. Beni yere göğe sığdırmayan bir kadındı. Umurunda değilim eltim geldi geleli. Bende mesafe koydum 2 gündür. Gitmiyorum, çağırmıyorum. Onlarda nereye giderlerse gitsinler, 1 kere dilinin ucuyla davet ediyor. Gelmek istersen gel diyo. Yok dediğimde, sen bilirsin diyo. Ki ısrarla beni her yere götürmeye çalışırlardı. Ne yapayım, nasıl davranayım bilemedim 🤷🏻‍♀️
Kız buna mı üzülüyorsun kurtuluyorsun iste kafana takma bile onlardan dostmu olur 3lü yılandır elti kaynana görümce nekadar uzak okadar iyi keşke bende öyle bi durumda olsaydım bende eşimin ailesinin fazla bağlılığından şikayetçiyim mecburi birlik oturuyoruz suan her ota b.ka yanyanalar ve kalabalıklar kayınvalidem çok düşkün çocuklarına haddinden fazla evli olan evi ayrı olan oğulları elinden gelse hergün bizde yiyin icin yatin dicek uzaklık iyidir candır yerinde olmalı bu gidip gelmeler bana göre fazlası can sıkıcı 🤦

Bermuda şeytan üçgeni🤣🤣
Neyse konuya dönelim eğer yıpranmak istemiyorsanız uzak durun hepsinden gelmesinler gitmesinler arayıp sormasınlar..
Diğeriyle iyi olsunlar size bulaşmasınlar
İnanın belli bir süre sonra bıkacaktınız ilgilerinden böylesi çok daha iyi

Ne güzel işte peşinizi bırakmışlar.Sizde ailenizle, arkadaşlarınizla planlar yapın.

aynı fikirdeyim.
yaş itibariyle toysunuz bana göre, fazla bir araya gelmemesi gereken muhteşem dörtlüsünüz şu an.
dünya da yapılacak çok daha faydalı şeyler var. Yalnız başınıza kalmak bile daha huzur verici.
kendinizi yiyip bitirmeyin, iyi olmaya çalışmayın kendiniz olun. En önemlisi.
bırakın bir süre beraber takılsınlar ne kadar samimi olduklarını zaman gösterecektir zaten.

kendinize başka uğraşlar bulun :KK50:
hem kendinize dürüst olun, gerçekten kiminle vakit geçirmek istiyorsunuz ? Eltiyle yarışa girmediyseniz ?
siz de çok istekli değilsiniz bence bir süre sonra 'keşke çağırmasalar' diyeceksiniz :KK51:

hem çalışmıyorlar mı bu insanlar yaw :işsiz: birbirlerinin evlerinden çıkmıyor ben ayın her günü işteyim :işsiz:
rica minnet gidiyorum kayınvalideye :KK48:

Bacım sana rahat mı batıyor. Sal iplerini gitsin. Neden eş ailesini hayatının merkezine oturuyorsun. Hazir çocukta yok kurslara git, arkadaş edin,kitap oku . Şimdi gidip sorsan sürekli ota boka trip yapar. Çünkü eş ailesi akıllarınca kendilerini senden mahrum ettiklerini düşünüp keyifleniyorlar. Sen taviz verme .

+1

Benim üzüldüğüm gelmemeleri değil, anında umursamamazlık yapmaya başladılar. Planlara dahil etmemeler falan. Konuşuyorum dinleyen yok. Aynı ortamda olmaktan bıkmıştım zaten. Kafam rahatladı uzaklaşınca. Ama laf sokması yok mu o görümcemin. Ha bende karşılığında laf dedim diye MUHTEMELEN o yüzden kaynanam da bana tavır alıyor
Aman uzak olsunlar boşverin zira zorla güzellik olmaz. Eltiniz de bıkacak eninde sonunda,o zaman uzaktan seyredersiniz birbirlerini nasil yiyorlar diye. Normali böyle ördek ailesi gibi gezmek degil çünkü, herkesin bir ailesi kendine göre programı olmalı.

benimkiler de aynı iki elti bir olup beni çatlatmak için çok uğraştılar ben de çatlamadığımı göstererek onları çatlattım sonunda pes ettiler umursamamak en büyük kazanç umursarsan onlara ne kadar değer verdiğini göstermişsin olursun

Önceden Sizden çıkmıyorlarmış zaten . Boşverin bir açıdan iyi olmuş. Kafanızı dinlersiniz .
Yeni eltiyle de yarın birgün bir sorun yaşarlar . Birden Siz kıymetli oluverirsiniz gözlerinde.

Kafanıza takmayın. Kayinvalidenize Birşey de sormayın. Gelin yeni olunca böyle davranıyorlar biraz zaman geçsin herşey değişecek. Şimdi fırsatı bulmuşken mesafeyi koruyun derim eski hale dönmek için ellerine fırsat vermeyin. :)) Yeni gelinde bı sure sonra mesafe koymayı basaramazsa çok pişman olacak 😁

benimkiler de aynı iki elti bir olup beni çatlatmak için çok uğraştılar ben de çatlamadığımı göstererek onları çatlattım sonunda pes ettiler umursamamak en büyük kazanç umursarsan onlara ne kadar değer verdiğini göstermişsin olursun

onlar gibi olmayışına dayanamayacaklar :KK31:

Back
X