Ben de hiç çıkmıyorum. Kimseyle asla görüşmüyorum. Allah bizi korusun.Soylemiyim diyorum ama hamileyim bir de 3 yaşında kızım var ev berbat durumda ne kayınvalide ne de annemi eve sokmuyorum çünkü Fink Fink geziyorlar .... Ama millet masallah sırf eğlence için her türlü girisimdeler. Hamileler ve kronikler olarak bu insanlara hakkımı helal etmiyorum. Bıktık hastaneye korkudan gidemiyoruz.....neyse susayım.
Valla takiyorum da artik soylemeye yoruldum. Bir de gezenler biz virus var dedikce uste cikmaya basladilar sanki anormal davranan bizmisiz gibiBen anlamıyorum. Bi ben mi takıldım buna herkes fikir veriyor normal zamandaymışız gibi.
Amin biz durmadikca virüs durmayacak çünküBen de hiç çıkmıyorum. Kimseyle asla görüşmüyorum. Allah bizi korusun.
Annem işte aaa bizde birşey yok ki ama komşusu sabah kahveye gelmiş. Hep böyle mi olacak? Burada kimse senin gibi değil demiyor mu?????Valla takiyorum da artik soylemeye yoruldum. Bir de gezenler biz virus var dedikce uste cikmaya basladilar sanki anormal davranan bizmisiz gibi
İyide zaten gidilmis,gidiliyrmus.Valla takiyorum da artik soylemeye yoruldum. Bir de gezenler biz virus var dedikce uste cikmaya basladilar sanki anormal davranan bizmisiz gibi
Kimseyle görüsmemeyi nasıl basarıyyorsunuz mesela?Ben de hiç çıkmıyorum. Kimseyle asla görüşmüyorum. Allah bizi korusun.
Ben her yemek partisine gidebilirim. Ne varsa yerim. Aşırı da mutlu olurum.ama bu normal bir yemek daveti degil,
balik gecesi yapiliyor.
yani atiyorum cig kofte partisi veriyorum dediniz, arkadaslarinizi cagirdiniz, yanina ayrica yemek yapar misiniz?
ben pizza cok severim ornegin, bir kaz kez pizza partisi verdim, davet ettigim kisilere de sadece pizza var menude dedim, istediginiz ozel bir malzeme varsa onu da koyayim dedim ama pizzaya tabi, gidip de corba yapmadim ornegin. Boyle bir yere yok benim tarzim degil deyip gitmeyeceksin en dogrusu bence.
ya da cok sinir oldugum bir is arkadasim vardi, cag kebabi yemege giderdik ayda bir, bu arkadas da gelecegim diye tuttururdu, ama gelip iyyy o yagli eti nasil yiyorsunuz deyip boyle catalla itelerdi, bir iki et yerdi, salata yaninda o kadar. Hos degil bence. Yani cag kepapciya gidiyoruz da, gelme iste.
Konuyu saptiriyorsunuz ama cevap vereyim. Çalışan insan maske ve mesafeli olursa Allah'ın izniyle birşey olmaz. Sonuçta sizin gibi düşünürsek bütün doktorların ve sağlıkçılarin korona olması gerek. iki kuzenim üniversite hastanesinde doktor ve korona olmadılar tedbirlere uyuyoruz diyorlar.Kimseyle görüsmemeyi nasıl basarıyyorsunuz mesela?
Ben de görüsmüyorum es dost hısım arkadas akraba komsu.Zaten evelden ezelden sevmem komsuculuk islerini.
AMa calısıyorm
Esim calısıyor.Hemde büyük bi fabrikada.Yüzlerce kisi var görüstüğü.
Emekli olsak gelirimiz olsa evet kimseyle görüsmemis oluruz .
Ama ise gidip geliyorz.
Calısan insanların kimseyle görüsmüyorz diye yazmasını anlamıyorm ben mesela diyemiyorum kimseyle görüsmüyrm.
Ben çalışmıyorum. Eşim polis. Çevikte. Tim olarak çalışıyorlar. Timdeki en yakınlarını da tanıyorum. Bekar evden işe işten eve çalışıyorlar.Kimseyle görüsmemeyi nasıl basarıyyorsunuz mesela?
Ben de görüsmüyorum es dost hısım arkadas akraba komsu.Zaten evelden ezelden sevmem komsuculuk islerini.
AMa calısıyorm
Esim calısıyor.Hemde büyük bi fabrikada.Yüzlerce kisi var görüstüğü.
Emekli olsak gelirimiz olsa evet kimseyle görüsmemis oluruz .
Ama ise gidip geliyorz.
Calısan insanların kimseyle görüsmüyorz diye yazmasını anlamıyorm ben mesela diyemiyorum kimseyle görüsmüyrm.
Onu cvp yazanların hepsi biliyor/biliyoruz.Konuyu saptiriyorsunuz ama cevap vereyim. Çalışan insan maske ve mesafeli olursa Allah'ın izniyle birşey olmaz. Sonuçta sizin gibi düşünürsek bütün doktorların ve sağlıkçılarin korona olması gerek. iki kuzenim üniversite hastanesinde doktor ve korona olmadılar tedbirlere uyuyoruz diyorlar.
Diğerine gelince bu hanım gibi zorunluluk yok sırf aile içi balık için toplanilmis??? Bunlardan geri durulabilir sonuçta bakan aile içi bulaşma %85 diyor
Hepimiz okadr sanslı değiliz maalesef.Ben çalışmıyorum. Eşim polis. Çevikte. Tim olarak çalışıyorlar. Timdeki en yakınlarını da tanıyorum. Bekar evden işe işten eve çalışıyorlar.
Ben de sizin için üzgünüm gerçekten. Yapabileceğiniz bu ancak.Hepimiz okadr sanslı değiliz maalesef.
Ben calıstıgım icin kızıma annem kvdem dönüsümlü bakıyor.
Sonuc görüsüyoruz üzgünüm.
Çünkü biz virüs var gitmeyin dediğimiz zaman evde oturmayacaklar yine gidecekler biliyorlar sonuçta virüs olduğunu bari akıl verelim didikBen anlamıyorum. Bi ben mi takıldım buna herkes fikir veriyor normal zamandaymışız gibi.
fink fink gezmeler sebebıyle bıtmıyor bu vırusİyide zaten gidilmis,gidiliyrmus.
Akıl istemis ,akıl verilmis:
Gelip buraya virüs?demek ne mana simdi?Biz virüs diyince gitmiyor mu?Gitmicek mi bu insanlar?
Bdv konularına virüs diye girmek bana manasız geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?