Ay sormayın. Biri pişirse de yesem. Ne güzel iş. Hazır pişmişi bile satılıyor balıkçılarda. Ne gerek var?E gitmeyin siz de bu balık buluşmalarına. Madem yemiyorsunuz ne işiniz var? Şu ortamda zaten cümbür cemaat ne yemeği allah aşkına? Eşiniz de çok istiyorsa kendi evinde kendi pişirsin yesin balığını, bu başkasına balık pişirtmeyi de kkda gördüm. Herkes yolunu bulmuş.
Hayır zaten çok aç deildim benim derdim sadece sormalari hic mi biri dönüp sen açmışım deilmisin diye sormaz ayriyetten bizi davet eden onlar ben gitmek istemedim sahsen eltim kendi ısrar etti gel gel diye sonuç itibaro ile misafor çağrılıyor ama sorulmuyo bile bu
Valla eltime gitmissem girer kendime biseyleri hazırlarım . Kusura bakmayın ama misafirliğe gelip yemeği yemeyen ya da beğenmeyen biri olunca geriliyorum. Oğluma hamileyken tatlı vs yemezdim insanlar biseyler ikram ettiğinde alerjim var derdim konuyu kapatirdim.sonra bana birşeyler ikram etmediler diye düşünmem. Eltiniz ya da kv unutmuştur biseyleri olmuştur. Kasıtlı yapsalar bile girer kendime hazirlardimMerhaba Arkadaşlar adana da yaşıyorum dün akşam yaşadığımı anlatmak istedim ben balık yiyemiyorum yapamıyorum da malesef bunuda eşimin ailesi biliyo ve balığı hep eltime yaptiriyolar tabi bizi de cagiriyolar normalde bana Özel bişi de yaptirirlar gittigimizde ama dün akşam gittik hepsi sofraya oturup yediler kimse bana sormadı açmışın sana bişi soyleyelim mi felan çok sinirlerim bozuldu çok gücüme gitti kimsenin beni dusunmemesi eşim kimse yokken sordu birtek canım istemiyor dedim ama ev halkı kimse sormadı siz olsaydınız ne yapardiniz
Yemeğe çağıran elti değil mi? Yani yemeğe çağrıldığım yere niye kendi yiyeceğim yemeği götürüyorum? Tatlı filan götürürüm de niye yemek götürim. Böyle saçma şey de duymadım. İnsanları yemeğe çağırıyorsak, onların diyetine özel yemek yapmak zorundayız bence. Hani bana özel yemek yapmak istemiyorsa (ki olabilir), bizi çağırmasın, sadece kayınvalideyi çağırsın. Kimse alınmazdı herhalde.
Ayrıca bu balık niye bu kdr zor anlamadım. Zaten balıkçı temizliyor. Ben de biraz sos ile fırına veriyorum. Nedir bu kdr zor olan? Ben yemek yapmak istemeyince balık yapıyorum.
Konuyu tam olarak okumadınız galiba ilk cümle bile sizin sorularınıza cevap veriyor.Merhaba Arkadaşlar adana da yaşıyorum dün akşam yaşadığımı anlatmak istedim ben balık yiyemiyorum yapamıyorum da malesef bunuda eşimin ailesi biliyo ve balığı hep eltime yaptiriyolar tabi bizi de cagiriyolar
Bakan en çok aile içi yayılıyor hatta%85 oranında dedi. Ama doğru bakanı bir ben bir de bakan dinliyorVirüs?
En de dün masumlar apartmanını izleyince canım bir mantı çekti ki. Gece kalkıp açacaktım nerdeyse. Ki hiç mantı bile yapmadım ama öyle yapasım geldi ki. Gittim bugün aldım hemenİç sesim (Balık neden sevilmez ki ya dün bizim komşulardan biri Balık yapmış kokusu bize geldi. nasıl canım çekti eşime Balık aldırıp bende yapicam)
Konu sahibi bidahakine siz de bir şey yapıp götürün. Hem sofrada çeşit olur hem siz de o ortamda kendinizi daha mutlu hissedersiniz.
Ilk defa olduysa kırgın olduğunuzu belirtin.
Ben ev sahibi olsam üzülürdüm sizin ac kalmanıza .
Bir şeyler teklif etmeliydi yapmadı mı ?
O zaman sizde yemek yaptığınızda eltünün hiç sevmediği bir şey yapın. Ama karışık bir durum sizinki. Muhtemelen bir çorba yapsa olmaz, iki üç yemek yapsa zor olur diye hiç yapmamış benceDusuncesiz biri deilim bisiler alıp gideriz hep ama evde yapıp goturmek aklima gelmedi hic ki bizde çok cagiririz oda yapmamış böyle bisi
Yemeğe çağıran elti değil mi? Yani yemeğe çağrıldığım yere niye kendi yiyeceğim yemeği götürüyorum? Tatlı filan götürürüm de niye yemek götürim. Böyle saçma şey de duymadım. İnsanları yemeğe çağırıyorsak, onların diyetine özel yemek yapmak zorundayız bence. Hani bana özel yemek yapmak istemiyorsa (ki olabilir), bizi çağırmasın, sadece kayınvalideyi çağırsın. Kimse alınmazdı herhalde.
Ayrıca bu balık niye bu kdr zor anlamadım. Zaten balıkçı temizliyor. Ben de biraz sos ile fırına veriyorum. Nedir bu kdr zor olan? Ben yemek yapmak istemeyince balık yapıyorum.
Ben anlamıyorum. Bi ben mi takıldım buna herkes fikir veriyor normal zamandaymışız gibi.Bakan en çok aile içi yayılıyor hatta%85 oranında dedi. Ama doğru bakanı bir ben bir de bakan dinliyor
Oldu baska ?Özel ascısıyla gezsin valla bunu bekleyen kimse.Yemeğe çağıran elti değil mi? Yani yemeğe çağrıldığım yere niye kendi yiyeceğim yemeği götürüyorum? Tatlı filan götürürüm de niye yemek götürim. Böyle saçma şey de duymadım. İnsanları yemeğe çağırıyorsak, onların diyetine özel yemek yapmak zorundayız bence. Hani bana özel yemek yapmak istemiyorsa (ki olabilir), bizi çağırmasın, sadece kayınvalideyi çağırsın. Kimse alınmazdı herhalde.
Soylemiyim diyorum ama hamileyim bir de 3 yaşında kızım var ev berbat durumda ne kayınvalide ne de annemi eve sokmuyorum çünkü Fink Fink geziyorlar .... Ama millet masallah sırf eğlence için her türlü girisimdeler. Hamileler ve kronikler olarak bu insanlara hakkımı helal etmiyorum. Bıktık hastaneye korkudan gidemiyoruz.....neyse susayım.Ben anlamıyorum. Bi ben mi takıldım buna herkes fikir veriyor normal zamandaymışız gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?