Elti sorunsalı..

Eşimin abisi iyidir ama bende ona karşı iyi oldum saygımı bozmadım herkes kendine göre iyi sonuçta
Valla artık bende de bitti abisi umrum değil
Ben bu zamana kadar aman kötülük olmasın dedim herşeyi yaptım sustum
Bundan sonrasını o düşünsün birkaç güne tekrar gelecekler ne giderim ne çocukları gönderirim ne halleri varsa görsünler

Niye sürekli arıyorsun ki boşverr arama..
Şansa denk gelirseniz eyvallah özellikle görmeye gitme

Özellikle gitmiyorum esasen şehir dışından bayram için geldiler kayınvalide de kalıyorlar onlarla bayramlaşmaya gittim normalde slm vermeyecektim eşimin yengesi vardı toplum içinde ayıp olur diye uzaktan slm verdim
Bundan sonra onu da bulamaz

Manyak herhalde Allah şifa versin.

Buna bu sefer emin oldum kızım 4 yaşında bu sefer onun kızıyla anlaştılar biraz oyuncaklarını istedi bende dedim kuzeninden izin al izin aldı gitti oyuncakları almaya kadın eliyle tutuyor oyuncakları git önce kızımdan izin al diye aldı zaten dedim hiç al oyna bile demedi dengesiz
Karşındaki çocuk yani neyin havası bu

Ya neden insanları bu kadar önemsiyorsunuz? Yok onu dedı sustum bunu dedı sustum , aradım açmadı bi daha aradım bilmem ne. Bırakın artık peşini belki sizden hoşlanmadı veya karakteri böyle kıskanıyor vs. Hersey olabilir sebebi. Üstüne düşmeyin , düşünmeyin. Kıracak birşey derse de bir daha lutfen susmayın.

Bizimki de başta çok iyiydi annem nişanımda geldiğinde yabancı gibi durdu geldi yanıma sadece elini uzattı gitti sevemedi onu bende hep iyi diyordum kadın haklı çıktı
Sonradan kızı olunca gösterdi esas yüzünü

Çok takıyorsunuz boşverin gitsin. Daha bir de derdi ne diye soruşturacak mısınız?

Ben önemsemiyorum topluma girersiniz herkesi öpüyorsanız bir kişiyi ayırmazsınız bu sevgi VS değil görgüdür bana böyle terbiyesizlik yaptı
Kaldı ki arayıp sormam hastalık kaza VS insani durumlar içindi
Ameliyat oldum eşimin iş arkadaşları eşleri Bi kere görüştüğüm insanlar bile aradı bunun için can ciğer olmaya da gerek yok insanlık başka bişey
Karakterim öyle sanırım aileme de öyle yansıtmak sorunumu nihayetinde kanlı bıçaklı değiliz normal zaman neyse ama misafirler var ve herkesin içinde en azından Bi iki cvp vermek bu kadar zor olmamalı

O kendi içinde mutlu değil acısını etraftan çıkarıyor, bırakın yok sayın. Çok bile dayanmissiniz.

Çok takıyorsunuz boşverin gitsin. Daha bir de derdi ne diye soruşturacak mısınız?

Ben böyle durumlarda geriliyorum sanırım yok soruşturmayacağım buraya yazmak fikirler bana iyi geldi
Eşim takılmıştı baya anneme sorayım derdi ne diye ben engelledim gerek yok

Başta istememiş ler kayınvalideler evet onlarında tel i açmaz kızı akrep ısırdı kayınvalide aradı açmamış oğluna aradım açmadı bilgin olsun demiş oğlu anne arama kaydında ismin yok demiş
Baştan beri çok eleştiriyordu zaten aileyi de çok sevmiyor yani

Kurban bayramı nasıl etkilediyse ikidir başlıktaki Elti kelimesini Etli diye okuyorum
Konuya gelecek olursak en iyi tepki, tepki vermemektir bence. Yokmuş gibi davranmak en iyisi. Aramayın sormayın. Bakalım nasıl bir duyguymuş görsün

Teşekkürler öyle yapıyordum aynen devam edeceğim

Ay bosverin, sormasim eşiniz de bence. Simdi eşiniz abisiyle atisir falan bu mevzu yuzunden siz bir de suçlu cikarsiniz. Ama herkese söyleyin tabi yaptıklarını. O ayrı.

Ay bosverin, sormasim eşiniz de bence. Simdi eşiniz abisiyle atisir falan bu mevzu yuzunden siz bir de suçlu cikarsiniz. Ama herkese söyleyin tabi yaptıklarını. O ayrı.

Bende öyle düşünüyorum söylemeyeceğim ama artık bayramda olsa o varken de gitmeyeceğim net

Eltine yokmus gibi davran.Ortamda kafanla selam ver.Arama.Normal degil kendisi ama bu durumu sen normallestirme.Kendisini hiçleştir.

Kendi kendine bi havalara girmiş işte aklı sıra senle muhattap olmayıp sana yüksekten bakıyo
Aynı taktiği uygula

Ay bu ne .. Cok bile muhatap olmaya calismissinjz. Birakin siz ilgilenmeyip takmadikca kendi kendine çatlayıp kudursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…