Elti sorunsalı..

Elti kim ya. Bakin ben eltiyi bana olan birkaç nefret dolu hareketinden dolayı sildim, hatta kocası da onun gibi bana nefret dolu olduğu için komple ailece sildim. Hem de yanıbaşımda oturmalarina rağmen yaptım bunu. Bana alınan, düğün sırasında yapılan herşey ona da yapılmasına rağmen inanılmaz bir çekememezlik vardı, bence nefretin sebebi buydu. Ben de madem öyle, benim huzurumu kaçıran kim olursa olsun hayatımda yeri yok dedim ve komple sildim hepsini. Siz de takmayın, görüşmeyin, bir arada bulunmayin, yedi yabanci zaten. Çatlasın patlasın kiskanc eltiler. :)

Eşimin abisi iyidir ama bende ona karşı iyi oldum saygımı bozmadım herkes kendine göre iyi sonuçta
Valla artık bende de bitti abisi umrum değil
Ben bu zamana kadar aman kötülük olmasın dedim herşeyi yaptım sustum
Bundan sonrasını o düşünsün birkaç güne tekrar gelecekler ne giderim ne çocukları gönderirim ne halleri varsa görsünler

Niye sürekli arıyorsun ki boşverr arama..
Şansa denk gelirseniz eyvallah özellikle görmeye gitme

Özellikle gitmiyorum esasen şehir dışından bayram için geldiler kayınvalide de kalıyorlar onlarla bayramlaşmaya gittim normalde slm vermeyecektim eşimin yengesi vardı toplum içinde ayıp olur diye uzaktan slm verdim
Bundan sonra onu da bulamaz

Manyak herhalde Allah şifa versin.

Buna bu sefer emin oldum kızım 4 yaşında bu sefer onun kızıyla anlaştılar biraz oyuncaklarını istedi bende dedim kuzeninden izin al izin aldı gitti oyuncakları almaya kadın eliyle tutuyor oyuncakları git önce kızımdan izin al diye aldı zaten dedim hiç al oyna bile demedi dengesiz
Karşındaki çocuk yani neyin havası bu

Ya neden insanları bu kadar önemsiyorsunuz? Yok onu dedı sustum bunu dedı sustum , aradım açmadı bi daha aradım bilmem ne. Bırakın artık peşini belki sizden hoşlanmadı veya karakteri böyle kıskanıyor vs. Hersey olabilir sebebi. Üstüne düşmeyin , düşünmeyin. Kıracak birşey derse de bir daha lutfen susmayın.

benim de iki tane yengem var abimi eşleri... diğerinden büyük ama sonradan evlenen yengem de aynen böyleydi annemlerin evi üç katlıydı.. 2 ve 3. katta gelinler giriş katta da annemler otururdu.. çocuğu yokken sürekli annemdeydi yengemle ablamla geçinirlerdi.. sürekli.. önce evlenen yengemin oğlunu sürekli severdi.. sonra çocuğu oldu kimseyi beğenmez oldu evini beğenmez oldu.. yengemin cocuklarina yaklastirmaz oldu.. evden gitmek için bin türlü yalanlar söyledi abimin aklını doldurdu kavga bagirisla kalkti annesinin yanina taşındı.. çocuğu burdayken 2 3 yaşlarına kadar kaldı bir kere hastaneye yüzü görmedi çok sağlıklıydı masALLAH ama gittiğinden beri hastaneden çıkmaz oldular.. bir de bizi beğenmiyorlardı annemler yengemin yaptigi ettigi seyleri takmıyorlar huzurlular mutlular.. sende öyle yap takma umursama bana ne böyleyse de geç sen ve kayinvaliden biliyor ya herşeyi boşver.. o kayinvalidenizdeyken gitmeyin oraya o gidince gidersiniz cagirlarsa huysuzlasti çocuk bir yere çıkamıyoruz dersiniz onunla aynı ortamda bulunmayın.. benim eltimde bazen telefonlarımi açmazdı ben aramazdım bayramda bile arayıp bayramını kutlamadım.. sorarsa telefonu actigin yok derim..
Bizimki de başta çok iyiydi annem nişanımda geldiğinde yabancı gibi durdu geldi yanıma sadece elini uzattı gitti sevemedi onu bende hep iyi diyordum kadın haklı çıktı
Sonradan kızı olunca gösterdi esas yüzünü

Biz kayınvalide ile aynı şehirdeyiz oğlum ilk torun hiç sakınmadım o eşine bile rahat sevdirmedi kızını ama sırf huzırsuzluk olmasın diye ilgilendim oynattım kızını
O benim çocuklarıma hastalıklı muamelesi yaptı olduğu odadan kaçırdı kızını
10 gün önce ameliyat oldum katarakt bu kadar mı merhametsiz 7 yabancı geçmiş olsun dedi kadın diyemedi
Ayy ne dertliymişim 🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Çok takıyorsunuz boşverin gitsin. Daha bir de derdi ne diye soruşturacak mısınız?

Ya neden insanları bu kadar önemsiyorsunuz? Yok onu dedı sustum bunu dedı sustum , aradım açmadı bi daha aradım bilmem ne. Bırakın artık peşini belki sizden hoşlanmadı veya karakteri böyle kıskanıyor vs. Hersey olabilir sebebi. Üstüne düşmeyin , düşünmeyin. Kıracak birşey derse de bir daha lutfen susmayın.

Ben önemsemiyorum topluma girersiniz herkesi öpüyorsanız bir kişiyi ayırmazsınız bu sevgi VS değil görgüdür bana böyle terbiyesizlik yaptı
Kaldı ki arayıp sormam hastalık kaza VS insani durumlar içindi
Ameliyat oldum eşimin iş arkadaşları eşleri Bi kere görüştüğüm insanlar bile aradı bunun için can ciğer olmaya da gerek yok insanlık başka bişey
Karakterim öyle sanırım aileme de öyle yansıtmak sorunumu nihayetinde kanlı bıçaklı değiliz normal zaman neyse ama misafirler var ve herkesin içinde en azından Bi iki cvp vermek bu kadar zor olmamalı

Buna bu sefer emin oldum kızım 4 yaşında bu sefer onun kızıyla anlaştılar biraz oyuncaklarını istedi bende dedim kuzeninden izin al izin aldı gitti oyuncakları almaya kadın eliyle tutuyor oyuncakları git önce kızımdan izin al diye aldı zaten dedim hiç al oyna bile demedi dengesiz
Karşındaki çocuk yani neyin havası bu
O kendi içinde mutlu değil acısını etraftan çıkarıyor, bırakın yok sayın. Çok bile dayanmissiniz.

Çok takıyorsunuz boşverin gitsin. Daha bir de derdi ne diye soruşturacak mısınız?

Ben böyle durumlarda geriliyorum sanırım yok soruşturmayacağım buraya yazmak fikirler bana iyi geldi
Eşim takılmıştı baya anneme sorayım derdi ne diye ben engelledim gerek yok

Belki komple o aileye tavır almıştır da kayınvalideye kayınpedere öyle saygısızlık yapamıyordur,siz akranısınız diye size yapıyordur.yani demek istediğim kişisel algılamayın.siz de mesafeli olun.tatlı kaldı mı örneğindeki gibi durumlarda da kayınvalidenizle veya ortamdaki başka insanlarla muhatap olun,idare edin.hiç uğraşmayın manyakla

Başta istememiş ler kayınvalideler evet onlarında tel i açmaz kızı akrep ısırdı kayınvalide aradı açmamış oğluna aradım açmadı bilgin olsun demiş oğlu anne arama kaydında ismin yok demiş
Baştan beri çok eleştiriyordu zaten aileyi de çok sevmiyor yani

Kurban bayramı nasıl etkilediyse ikidir başlıktaki Elti kelimesini Etli diye okuyorum 😂
Konuya gelecek olursak en iyi tepki, tepki vermemektir bence. Yokmuş gibi davranmak en iyisi. Aramayın sormayın. Bakalım nasıl bir duyguymuş görsün

Kurban bayramı nasıl etkilediyse ikidir başlıktaki Elti kelimesini Etli diye okuyorum 😂
Konuya gelecek olursak en iyi tepki, tepki vermemektir bence. Yokmuş gibi davranmak en iyisi. Aramayın sormayın. Bakalım nasıl bir duyguymuş görsün
😂😂😂
Teşekkürler öyle yapıyordum aynen devam edeceğim

Ay bosverin, sormasim eşiniz de bence. Simdi eşiniz abisiyle atisir falan bu mevzu yuzunden siz bir de suçlu cikarsiniz. Ama herkese söyleyin tabi yaptıklarını. O ayrı.

Ay bosverin, sormasim eşiniz de bence. Simdi eşiniz abisiyle atisir falan bu mevzu yuzunden siz bir de suçlu cikarsiniz. Ama herkese söyleyin tabi yaptıklarını. O ayrı.

Bende öyle düşünüyorum söylemeyeceğim ama artık bayramda olsa o varken de gitmeyeceğim net

Eltine yokmus gibi davran.Ortamda kafanla selam ver.Arama.Normal degil kendisi ama bu durumu sen normallestirme.Kendisini hiçleştir.

Kızlar merhaba,
Yazıp yazıp sildim esasen anlatsam çok uzun olur.
Kıssadan hisse yapayım soru olursa yazayım
Bir eltim var çalışıyor şehir dışında bayramdan bayrama görüştüğümüz ama o bile yeten..
Kendisi ilk zamanlar gayet iyi abla gibi olan biriydi benim için
Oğlum doğduğunda çok eleştirdi oğlumu çok bağırarak konuşuyor çok konuşuyor VS vs büyüyene kadar
Ben iki doğumumda da evimde eşimle baktım çocuklara ilkinde normal olarak acemi stres VS baya stresyliydim felan
Gelip eşime eşin ne kadar stresli iyi dayanıyorsun ben dayanamam dedi sustum
Çocuğu olduktan sonra daha çekilmez hal aldı sürekli oğlumu eleştirdi sus sus VS
Doğum yaptı aradım konuşmadı kaza yaptılar aradım açmadı eşime gördüğünü kızla uyudukları için açamadığını söyledi vs
En son annesi rahatsızdı aradım yine açmadı
Eşimin dedesi vefat etti geldiler ortamdaki herkesle tokalaştı bana uzaktan selam verdi felan
Son olarak bugün kayınvalideye gittik kadın sorduğuma bile cvp vermedi kızını bizim çocuklardan kaçırıyor sanki hastalıklıyız gibi vss..
Eşim bırak kafayı yemiş diyor kayınvalide de aynı şekilde söylüyor
Şimdi bende artık bu nedir derdi ne sorsun annen öğrensin daha o geldiğinde gitmeyim gerilmeye gerek yok dedim eşime
Ama Bi yandan acaba daha mı karışır herşey bilemedim
Anlaşılır yazdın mı bilemiyorum toparlayamamış olabilirim kusura bakmayın
Sizce beni yok sayan elticiğimin derdi ne öğrenmeli miyim yoksa ne hali varsa görsün deyip o geldiğinde gitmemeli miyim
Kendi kendine bi havalara girmiş işte aklı sıra senle muhattap olmayıp sana yüksekten bakıyo
Aynı taktiği uygula

Ay bu ne .. Cok bile muhatap olmaya calismissinjz. Birakin siz ilgilenmeyip takmadikca kendi kendine çatlayıp kudursun.

Back
X