Elti sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadın size bir kötülük yapmamış ,dedikodunuzu yapmamış arayıp-sormuyor dşye kaynanaya şikayet etmek çok garip gelmiyor mu size , yaparsanız da eminim karşılığı alırsınız o zaman anlarsınız bence elticilik nasıl oluyor hem sizi aramamasından rahatsızsanız konuşmanız kişi eltiniz niye araya kaynananızı koyuyorsunuz ya alakası olmayan insanı konunun muhattapı yapıyorsunuz garip gerçekten
Ortada bir elti sorunu var da sorun olan elti o elti değil 😂
Kesin öyledir

İyi ki kurmuyormuş cidden, sıkıntı büyük.
Kadın kendisiyle görüşmek istememeye anlam veremiyor resmen. Benim gibi muhteşem bir kadınla görüşmek istemiyorsa olsa olsa kıskanıyordur diyor. Sevmemesi, hoşlanmaması, rahatsız olması mümkün değil. Sadece kıskanabilir 😂😂😂

sizi sürekli aramıyor diye hakkında bu kadar şey düşünüyorsanız ,sürekli görüştüğünüzde nelerine kulp bulursunuz allah bilir...
belki o da sizin için neler düşünüyordur değil mi ama ?

şu anlattıklarınızın hiçbirinde eltinizin yaptığı birşey yok ama sizin epey bir ortalık karıştırma derdiniz var kayınvalideyle konuşma planları falan hayırdır bir sakin

Benden size tecrübe ile tavsiye. Sakın kaynananıza eltinizi şikayet etmeyin. Sakın. Gün olur devran döner söylediklerinize beş konmuş halde duyarsınız. Hiç belli olmaz. Belki aranızda kalır ama ne gerek var. Kimsenin dedikodusunu yapmayın. Valla artık bu devirde bir insanın bana zararı yoksa benim için iyi insandır. Hal hatır sormaymış vs beklemiyorum. Hem niye siz hamilesiniz diye sorsun ki?

Benim kayınvalidem nişanlıyken bile bana eltilerimi kötülüyordu. Her seferinden konuyu kapatmaya çalışıyordum. En ufak kötü bir şey demedim. Hatta bir gün artık onların dedikodusunu dinlemek istemediğimi söyledim. Sonra biz kavga ettik. Şimdi o bana neler neler diyerek kötülediği eltilerimle can ciğer kuzu sarması. Ben konuşmadığım halde arkamdan atıp tutuyor.

Demem o ki, Ne düşünüyorsanız kendi içinizde düşünün. Kaynananıza anlatınca ne değişecek? Ne istiyorsunuz? Arasın eltinizi azarlasın mı? Böyle bir beklentiniz varsa siz daha çok hatalı olursunuz bence. Sadece paylaşmak istiyorsanız da başka aile dışından birine anlatın. Kendi ailenizden bile olmasın.

sizi sürekli aramıyor diye hakkında bu kadar şey düşünüyorsanız ,sürekli görüştüğünüzde nelerine kulp bulursunuz allah bilir...

şu anlattıklarınızın hiçbirinde eltinizin yaptığı birşey yok ama sizin epey bir ortalık karıştırma derdiniz var kayınvalideyle konuşma planları falan hayırdır bir sakin
Oluruz

Benden size tecrübe ile tavsiye. Sakın kaynananıza eltinizi şikayet etmeyin. Sakın. Gün olur devran döner söylediklerinize beş konmuş halde duyarsınız. Hiç belli olmaz. Belki aranızda kalır ama ne gerek var. Kimsenin dedikodusunu yapmayın. Valla artık bu devirde bir insanın bana zararı yoksa benim için iyi insandır. Hal hatır sormaymış vs beklemiyorum. Hem niye siz hamilesiniz diye sorsun ki?

Benim kayınvalidem nişanlıyken bile bana eltilerimi kötülüyordu. Her seferinden konuyu kapatmaya çalışıyordum. En ufak kötü bir şey demedim. Hatta bir gün artık onların dedikodusunu dinlemek istemediğimi söyledim. Sonra biz kavga ettik. Şimdi o bana neler neler diyerek kötülediği eltilerimle can ciğer kuzu sarması. Ben konuşmadığım halde arkamdan atıp tutuyor.

Demem o ki, Ne düşünüyorsanız kendi içinizde düşünün. Kaynananıza anlatınca ne değişecek? Ne istiyorsunuz? Arasın eltinizi azarlasın mı? Böyle bir beklentiniz varsa siz daha çok hatalı olursunuz bence. Sadece paylaşmak istiyorsanız da başka aile dışından birine anlatın. Kendi ailenizden bile olmasın.

Ortada bir elti sorunu var da sorun olan elti o elti değil 😂
Kudra hani kayınvalidemdir, kocamın annesidir. Bir ilişki kurmam gerekir asgari düzeyde de olsa. Ha o da b.kunu çıkarırsa, onla da iletişimi keserim.
Ama elti de dış kapının dış mandalı yani. Tamamen farklı ortamlarda yetişmişim, arkadaşlığım yok, eşimle doğrudan bir bağı yok. Doğal gelişmeyen bir soy bağı mevcut. Görünce merhaba denir, nezaketen konuşulur. Kafası tutan arkadaş da olur tabi de. Tutmayanı da zorlamak niye?

hele şükür adam gibi cevap yazan olmuş teşekkür ederim

Hadi oradan ya yazmışım zaten ayıp olur mu diye şikayet ben bi geri dönse eltim ben yüzüne de söylerim hiç merak etme canım sen

Canınız değilim, sizinle ilgili bir merakım da yok. Tıpkı eltinizin de sizi merak etmediği gibi.
Yapmayı düşündüğünüz şeye şikayet etmek denir, ayıp olur mu yazmanız bunu değiştirmiyor.

Off gerçekten kendi eltimi öpüp başıma koyacağım şimdi 😀 eltimle birbirimizi sadece iiimiz düştünğünde arıyoruz. Sıkı fıkı olmaya ne gerek var ya belli ki mesafeli olmak istiyor sizinle kafanızda kuracak başka birşey bulun bence. Ayrıca kv ile konuşmak nedir ya kaç yaşındasınız.

Cidden insanlar “seninle görüşmek istemiyorum” diye yüzünüze söylemediği sürece bunu anlayabilecek kapasiteye sahip değil misiniz?
Kudra hani kayınvalidemdir, kocamın annesidir. Bir ilişki kurmam gerekir asgari düzeyde de olsa. Ha o da b.kunu çıkarırsa, onla da iletişimi keserim.
Ama elti de dış kapının dış mandalı yani. Tamamen farklı ortamlarda yetişmişim, arkadaşlığım yok, eşimle doğrudan bir bağı yok. Doğal gelişmeyen bir soy bağı mevcut. Görünce merhaba denir, nezaketen konuşulur. Kafası tutan arkadaş da olur tabi de. Tutmayanı da zorlamak niye?
yav bacım neyini kıskanacak ahahahahsjs söyle ne olur biz de merak ettik :KK53:
Çok merak iyi değilmiş bunu öğrendim

Merhaba kızlar, hanımlar, eşimle iş dolayısıyla farklı bir şehire taşındık, eşimin abisinin hanımı, aramızda bir iki yaş vardır, 1 ay kadar oldu taşınalı sadece kaynanam burada iken n’aptınız halledebildiniz mi yazdı, ondan sonra hiç bir şekilde ne hayırlı olsun ne bişey ben gebeyim bu arada benide bebeğimide sormadı zaten çok soğuk mesafeli bir tip herkese karşı mı bana sade karşı mı bilmiyorum iki tane çocuğu var onun da ben yine saygısızlık olmasın diye Özel günlerde hep mesaj atardım geçen gün kandil di atmadım bunun gibi vs ve kendisininde eşinden iş dolayısıyla taşınmıştı o da farklı bir memlekete hemde hamileydi iyi kötü yazıp soruyordum aynı şeyi karşı taraftan görmeyince açıkçası zoruma gitti bu durumu kaynanamla paylaşsam mı kaynanam çok sevecen çok tatlı bir hanım ayrıca eltim kendi memleketlileri ben farklı memleketliyim hep sorayım edeyim diyordum ve iyi kötü yapıyordum şimdi karşılıksız olunca yapmak istemiyorum baştan beri bi negatiflik gidiyor eltimle ben çok açık sözlü bir insanım nettir bende tüm olay ama eltim öyle değil biraz sanki sinsilik var daha sessiz daha pasif açık değil sinir oluyorum bu konuda eltime tamam mesafe olacak ama bu kadar da olmamalı iki eltiyiz sonuçta elticilik mi yapmaya çalışıyor anlamadım yani benim hamile olduğumu biliyor bi nasılsın demek bu kadar zor mu ? Kaynanamla dertleşmem çok mu abes kaçar kızlar , bence kaynanamda her şeyin farkında ama çok mu ayıp olur konuşmam ve eltim yazmadan ben asla ve asla daha yazmayı düşünmüyorum kızlar bir buçuk seneden beri böyle tamam aynı şehirdeyken beni davet edecekse yazıyordu sadece onun harici muhabbet Yok öyle bi de ben bi şey oluyor onun haberini yazık kaynanamdan alıyorum mesela bizimle ilgili taşınma olayı var mesela bizim kaynanam haber veriyor çocuklarının bi şeyi olacak veya hasta kaynanam söylüyor sizce normal mi ? Bu iletişimsizlik ? Benim tavrım ne olmalı sizce ?
Elticilik oynamaya çalışan sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X