Elti sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canınız değilim, sizinle ilgili bir merakım da yok. Tıpkı eltinizin de sizi merak etmediği gibi.
Yapmayı düşündüğünüz şeye şikayet etmek denir, ayıp olur mu yazmanız bunu değiştirmiyor.
Arkadaş bu "gelinlik" işlerinde yeni galiba. :KK53:
Sabah bir üye vardı, nişanlıyken "gelin" moduna girmişti. Bakıp feyz almalı ondan.
Gerçek bir "gelin" tutup da eltisini kayınvalidesine şikayet etmez. Alttan alttan kuyusunu kazar halbuki. Olsun, zamanla geliştirir kendini.
Ama şey de olabilir, şimdi kayınvalideye söyleyecek ya, laf duyurmak istiyor. Eltiyi üstüne saldırtacak, sonra da kenara çekilip "ne dedim ki" modunda takılıp kadını delirtecek. :KK51:
Harbiden bazı insanların hiç meşgalesi yok galiba. Eltiyle uğraşıp delirtince eline ne geçecekse artık...

Off gerçekten kendi eltimi öpüp başıma koyacağım şimdi 😀 eltimle birbirimizi sadece iiimiz düştünğünde arıyoruz. Sıkı fıkı olmaya ne gerek var ya belli ki mesafeli olmak istiyor sizinle kafanızda kuracak başka birşey bulun bence. Ayrıca kv ile konuşmak nedir ya kaç yaşındasınız.
Koy koy tabi Allah iyilik versin bizde olmayan

Sabah bir üye vardı, nişanlıyken "gelin" moduna girmişti. Bakıp feyz almalı ondan.
Gerçek bir "gelin" tutup da eltisini kayınvalidesine şikayet etmez. Alttan alttan kuyusunu kazar halbuki. Olsun, zamanla geliştirir kendini.
Ama şey de olabilir, şimdi kayınvalideye söyleyecek ya, laf duyurmak istiyor. Eltiyi üstüne saldırtacak, sonra da kenara çekilip "ne dedim ki" modunda takılıp kadını delirtecek. :KK51:
Harbiden bazı insanların hiç meşgalesi yok galiba. Eltiyle uğraşıp delirtince eline ne geçecekse artık...
O elti dünyayı yıksa tınlamaz konu sahibini. Totosuna takmaz. Kendimden biliyorum 😂😂

Bence hic takma valla baska dertmi yok sanki. O mesafeliyse sende hic arama karsilastiginizdada normal konus gunluk gec yani. Benim eltide aramaz bende aramam :) karsilasinca hos sohbet muhabbet iste

eltimm neden yokkk ben de elti istiyorummmmmm :işsiz: :KK53:

Kudra hani kayınvalidemdir, kocamın annesidir. Bir ilişki kurmam gerekir asgari düzeyde de olsa. Ha o da b.kunu çıkarırsa, onla da iletişimi keserim.
Ama elti de dış kapının dış mandalı yani. Tamamen farklı ortamlarda yetişmişim, arkadaşlığım yok, eşimle doğrudan bir bağı yok. Doğal gelişmeyen bir soy bağı mevcut. Görünce merhaba denir, nezaketen konuşulur. Kafası tutan arkadaş da olur tabi de. Tutmayanı da zorlamak niye?

Elti sizi aramak zorunda değil. Sizi sevmek zorunda değil. Siz onun için dış kapının dış mandalısınız. Bide gidip kaynanaya şikayet edin de güldürün iyice arkanızdan şaka gibi valla
Heh tamda benim anlatmak istediğim tarzda mesajlar.
Eltin alt tarafı,anan değil baban değil,tek bağınız kocalarınızın kardeş olması. Ne yaptın,ne ettin diye merak edip arayıp,sormak zorunda değil,sana karşı bir sorumluluğu yok.

Yok ki anam bir eltimiz, şöyle entrikalardan entrika beğenelim.
Yalnız bizim burada fark ettiğimizi, eltisi de fark etmiş olacak ki kendini çekmiş. Akıllı kadınmış. :))

Mesafe can da tabi ki sorabilir iyi kötü ben ona soruyordum düşüncesizliktir

Neyin düşüncesizliği? Kadin senin ilemi evli? Yada kocasi ile evlenirken "ve eğer kardeşinde evlenirse, o kizla çoooh eyi arkadaş olcammmm" diye sözmü verdi?

Hayir

Yani gerçekten çocuklar evlenmesin beaaa

O elti dünyayı yıksa tınlamaz konu sahibini. Totosuna takmaz. Kendimden biliyorum 😂😂
Olabilir. Ama sakin insanları delirtmek zordur. Ben de öyleyim. Ama bazen gözün kararıyor. :KK53: Çarparsam çok fena çarparım valla.
Benim gibisine denk gelirse kötü olur.
Yav bir de yıl olmuş kaç, insanların hayatları karmaşık zaten yeterince. Elti, görümce falan... Üff hiç sıkılmıyorlar mı? Çağ dışı gelmeye başladı bana bu tür ilişkiler valla.

Kaynananin hükmü geçiyor mudur ki gelinde şikayet etse ne etmese ne? 🙄 Eltim kaynanama şikayet etse veya ettiyse benim haberim bile olmaz herhalde.
Kaynanam eşime şikayet etti bir süre beni aramiyor diye. Hala aramiyorum. 🤔

Heh tamda benim anlatmak istediğim tarzda mesajlar.
Eltin alt tarafı,anan değil baban değil,tek bağınız kocalarınızın kardeş olması. Ne yaptın,ne ettin diye merak edip arayıp,sormak zorunda değil,sana karşı bir sorumluluğu yok.
Boşansam veya boşansa bir daha görüşmek zorunda değilsin bir kere. Neyi zorluyoruz ki? :deli:

Olabilir. Ama sakin insanları delirtmek zordur. Ben de öyleyim. Ama bazen gözün kararıyor. :KK53: Çarparsam çok fena çarparım valla.
Benim gibisine denk gelirse kötü olur.
Yav bir de yıl olmuş kaç, insanların hayatları karmaşık zaten yeterince. Elti, görümce falan... Üff hiç sıkılmıyorlar mı? Çağ dışı gelmeye başladı bana bu tür ilişkiler valla.
Ben de sakinim, şöyle bir kişiliğe de öfkeden deliye dönsem dahi en ufak tepki vermem. İstedikleri şey tepki çünkü, vermeyince daha çok çıldırıyorlar 😂

Uğraşacak başka bir şeyi olmayan insanlar eltiye falan sarıyor işte.

Yok ki anam bir eltimiz, şöyle entrikalardan entrika beğenelim.
Yalnız bizim burada fark ettiğimizi, eltisi de fark etmiş olacak ki kendini çekmiş. Akıllı kadınmış. :))
Valla yukarıda da yazdım. Şu saatten sonra elin kadınıyla elticilik oynayacak halim yok. "Eltim" bile diyeceğimi sanmıyorum.
Yorucu ve gereksiz şeylere karşıyım. Henüz evli değilim. Ama ileride bakarım, manyak değilse, yaşam tarzıma vs. uyuyorsa belki görüşürüm. Yok değilse de taban tabana zıt bir kadınla neyi paylaşacağım ya hu?

Kaynananin hükmü geçiyor mudur ki gelinde şikayet etse ne etmese ne? 🙄 Eltim kaynanama şikayet etse veya ettiyse benim haberim bile olmaz herhalde.
Kaynanam beni eşime şikayet etti bir süre beni aramiyor diye. Hala aramiyorum. 🤔
Öyle bi durumda daha çok aramaz insan zaten. Biri bana aramıyorsun deyince hiç aramamaya başlıyorum valla.

Boşansam veya boşansa bir daha görüşmek zorunda değilsin bir kere. Neyi zorluyoruz ki? :deli:
Dimi? Aynısını yazdım bende.
Sonradan zoraki oluşturulmuş bir bağ eltilerin arasındaki bağ aslında.
Samimi olursan ne ala yok olmuyorsada zorlamaya gerek yok.
Soğuk yapıyorsa sende soğuk yaparsın olur biter.
Hiç zannetmiyorum eltimle samimi değilim diye hayatımdan bir şey eksileceğini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X