Elti ve davranışları

Sık görüşmek zorundamısınız, biraradamı yaşıyorsunuz , niye elti her attığın adımı biliyor ....

Neler duyuyoruz, görüyoruz ama yine de iyi düşünelim. Eltilikle görümceliği karıştırmış, ablalık yapmaya çalışıyor diyelim. Yeni evliyim falan deseniz size ısınamamış, sorun yok derdim ama 8 yıl az bir süre değil. Boş verin sizde kötü bir şey düşünmeyin.

Bir arkadaşta yazmış, eşinize hiç bir şey söylemeden iletişimlerinde araya girin biraz. Eşinize en çok her şeyinizi anlatmaması konusunda uyarı yapabilirsiniz. "Ağzı sıkı değil, bir kaç kez kulağıma geldi bizi konuşmuş, başkasına ne bizim yatırımlarımızdan, hayatımızdan, ben rahatsız oldum" diye laf arasında söyleyin eşinize.

Suphelendigin sey icin baska nedenler soylersen daha iyi anlariz.

Kocasi niye yok?
Oğlu rahatsız oluyor gidip benim anneme bunu anlatıyor durup dururken .Resmen ağız arıyor yaptığı şeyin farkında bu salaklar uyandı mı diye mi yaptı bilmiyorum

yani açıkçası şüphelendiğin şey eltinin eşine ilgisi olduğu ise allah korusun da olmasın öyle birşey. belki zaman içerisinde böyle bir ilişkileri gelişti abla-kardeş gibi oldular diyeceğim de açıkçası ben olsam ben de şüphelenirdim sanırım.
bir arkadaş daha demiş ben de ona katılıyorum. eşine mesaj attığında sen cevap ver ama eşinin ağzı ile değil senin olduğunu bilsin. aradığında aç sen konuş. sürekli takip et eşinin telefonu çaldığında bak eltinse hemen bir bahane bul eşine aa ben de ona şunu soracaktım bana versene ben konuşayım de al telefonu. ama sakın ola ki eşine şüphelerini yansıtma.

Saçma sapan davranan eşiniz. Elti kimmiş yahu? Eşim annesiyle bile paylaşmaz ne yatırım yapıyoruz, ne harcıyoruz.
Eşin yüz veriyor ki yapıyor kadin. Eltine bilinerek eline bişey geçmez. Elin kadını seni dinleyecek değil aksine bozuluyor olman hoşuna bile gider ve devam eder yaptigi şeylere. Eşinin seni dinlemesi lazım.

E suç eşinde senin kadın 10 mesaj atıyosa birine cevap versin ne diyecek kocasına sürekli mesaj atıyorum cevap vermiyo mu ? Adam sanane ben aramıyorum o kadar der. Tut ki dedi görmemişim tlfn yanımda değildi vs desin birkaç mesajına da siz cevap verin. Haddini baya aşmış eltin ama eşinin sınır çizmemesinden yüz bulmuş.

Şüphelenmeli miyim ? normal mi davranışları
Normal değil, ama eşinizin bu kadar hoş görmesi de normal değil. Eşim eltimle telefonda sadece mecbur kalırsa konuşur. Fazlasına gerek yok.
Neden evde olan herşeyi anlatıyor mesela.

Eşiniz ne tepki veriyor konustugunuzda? Kayınvalidenizle bu konuyu konusmayı denediniz mi nasıl karşılar acaba konussanız?

Sinir bozucu. İyi ki eltim yok diyorum boyle konuları okudukça. Ha ben olsam ne yaparım eşim lafımı hala dinlemiyor devam ediyorsa eşim adına onun telefonundan bir guzel terslerim sonrada telefonundan engellerim.

Burda elti degil senin esin suclu. Neden o kadini ailenize bukadar dahil ediyorki? Her mesajina her sorusuna cevap vermek zorundami? Al esini karsina rahatsiz oldugunu soyle. Esinden yuz bulmasa bukadar burnunu sokmaz her olayınıza. Gelen 5mesaj varsa birine cevap verin onuda sen ver. 1,2,3 salak degilse senin rahatsiz oldugunu anlayacaktir. Ben olsam sinirlerim bozulurdu yani haddini cok aşmış

Eşiniz ne tepki veriyor konustugunuzda? Kayınvalidenizle bu konuyu konusmayı denediniz mi nasıl karşılar acaba konussanız?
Eşimle konuştuk bak bu kadın normal değil dedim attığı msjlar normal değil .Evet farkındayım normal değil ama ne yapayım abim içerde hasas noktam yengemi biliyorsun terslesem abimi düşman eder bana Adam yeterince sıkıntıda birde bu konuya üzülmesin dedi

o evlenel, 20 sene olmuş dile kolay
eşinle yaşları yakındır belki ilk gelindir , ilk gelin ilk torun herzaman başka olur çünkü
o yuzden yanlış düşünme , ama sadece eşin her haltı anlatmasın mumkunse

Aman sakin sakin kadin cazgirsa kocasini ustunuze salmasin hem ima ettigin sey kocanin canina kadar gider.Sadece kocana su oglu bile rahatsiz olmus ya onu soyle.Biraz korkut.Belki ise yarar.Aslinda esinin bunu akil etmeai lazim kocan ya fazla saf ya da salaga yatiyor.

Birine cvp vermese 10 tane daha yazar yada arar .Ağzından girer burnundan çıkar .Konuyu çarpıtır hiç olmuyacak yere getirir kocasıda buna inanır .Eşim bunun farkında abisiyle arasını kötü eder diye yüz verdi. Kayınvalideme söyledim ne varmış yengesiymiş olurmuş okadar benim oğlum içerde diyip üste çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…