Elti

Elti sana taktik uyguluyor bi sıcak bi soğuk seni kendisine aşık etmeye çalışıyor

Benim iki eltim var ikisiyle de kardeş gibiyiz gelip gideriz bı benim küçük çocuğum olduğu için gelip camları bile siliyolar davet etmiş gitmemiş siniz sorun sizde haliyle soğumuş olabilir

Neyse 2 senedir evliyim bikac defa davet etti arkadaşlarının yanına bende gitmedim gidemedim daha doğrusu ya rahatsızdım yada moralim bozuktu sürat asmamak icin gitmedim.

Kadın sizi davet etmiş hem de bir kaç kez. Birinde rahatsız oldunuz birinde moraliniz bozuktu, diğerinde niye gitmediniz? Ya da belki arkadaşlarının olduğu ortamı istemediniz, siz niye davet etmediniz? Aynı ailedensiniz. Eşinizin kardeşini ve eltiyi eve davet edebilirdiniz. Hep çağırıyorum gelmiyor belki de görüşmek istemiyor demiştir.

İyide sizi çağırmış gidememişsiniz. O sizi yine de çağırmış.
Ayrıca kendi çevrenizi kurun. Neden başkasının arkadaş çevresine girmeye çalışıyorsunuz ki?
Çalışıyorsanız iş çevresi. Yoksa kurslar komşular tercih edilebilir.

Ben kalabalıktan sıkılan birisi olarak bana bir arkadaş yeterli

Aileler çok içiçe değilse elti ile bayram seyran çocukların doğum günü vs gibi etkinliklerde görüşmek iyidir. Aileler çok içiçe ise daha yakın olmak bekleniyor olabilir. Çok da takılacak bir durum yok. Eşiyle birlikte davet edebilirsiniz ya da dışarda buluşma ayarlayabilirsiniz. Eşli piknik, eşli tatlı yemeye gitme gibi. Davet edildiğinde gidilmiyorsa diğer daveti gitmeyen kişi yapmalıdır.

Birileriyle görüşmek için illa davet mi beklersiniz?
Görmek istiyorsanız, arayıp müsait misin gelmek istiyorum diyebilirsiniz veya dışarıda buluşalim mi diyebilirsiniz.
Görüşmek isterse kabul eder, ha istemeyebilir de o zaman da yapacak bir şey yok, beklentilerinizden vazgecersiniz.

Hem eltiyle görüşmek istemek te ne bileyim

Kadın sizi kaç kere davet etmiş gitmemissiniz. Bahaneleriniz olsa dahi su an gelmek istemediğinizi düşünüyordur ki haklı. Ayrica siz cagirin davet düzenleyin sosyalleşmek sizin çabanızda bağlı biraz. Ayrica elti ile sosyallesmeniz şart mı?

Nezaket kuralları gereği sizi birden fazla kez davet edilmesine rağmen katilmadiysaniz karşı tarafın tekrar daveti artık israra2girer yani doğru bir davranış değildir. İletişimde olmak istiyorsanız artık davet etme sırası sizde. Eltiniz anlayışlı kadınmış benimle yakın olmak istemiyor diye düşünmüş ve saygi5 duymuş

Ne gerek var eltiye kız boşver uzak olsun daha iyi takma beni denk almayani ben hiç almam Boşver uzak dur daha iyi kafan rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…