- 30 Mart 2021
- 94
- En iyi cevaplar
- 1
- 24
- 38
- 31
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
2 sene önce gitmemiştim ondan sonraki bütün davetlerine gittim.Kadın birkaç defa çağırmış sizi, bir şekilde gitmemişsiniz.
Görüşmek istemediğinizi düşünüp mesafeli davranıyordur, doğal olarak.
Görüşüyorsunuz demek ki, ne istiyorsunuz tam olarak?2 sene önce gitmemiştim ondan sonraki bütün davetlerine gittim.
1 senedir görüşmüyoruzGörüşüyorsunuz demek ki, ne istiyorsunuz tam olarak?
Elti orada takıldı galiba2 sene önce gitmemiştim ondan sonraki bütün davetlerine gittim.
Siz çagırdiniz mi bu bir sene içinde?1 senedir görüşmüyoruz
Benim sizin gibi akrabalarim var. Bir kac kere davet ettik. Gelmediler. Son güne kadar geliyoruz gelmiyoruz demediler hatta. Bende artik davet etmiyorum.ha bir iki olur. Ama ondan fazla.
EvetSiz çagırdiniz mi bu bir sene içinde?
Özellikle görüşmek isteniyorsa yapılacak birşey yok
Sonra olan davetlere katıldım ama
Olabilir belki de ben yanlış düşünüyorumOlabilir. Ama bir kac defa gitmemisseniz artik oda takmiyordur. Bu size karsi kötü düsüncesi oldugu anlamina gelmiyor ama
E kendin çağır? Hep çağırılıp reddediyorsun sonsuza kadar peşinde mi koşacak insanlar senin?Merhabalar hanımlar. Benim bir eltim var. Bana karşı bir sıcak bir soğuk davranıyor anlamıyorum. Ben de biraz takıntılı biriyim. Ya iyi ya kötü olmak isterim ortası yok. Neyse 2 senedir evliyim bikac defa davet etti arkadaşlarının yanına bende gitmedim gidemedim daha doğrusu ya rahatsızdım yada moralim bozuktu sürat asmamak icin gitmedim. Neyse şimdi de çağırmıyor ya da arada kafasına eserse çağırıyor. Benimde çok canım sıkılıyor kendimi yalnız hissediyorum. Bı yandan da kendime yeteceğini düşünüyorum. Sanırım bende bu takıntı oldu sizce bunu nasıl asabilirim.
Siz çağırınMerhabalar hanımlar. Benim bir eltim var. Bana karşı bir sıcak bir soğuk davranıyor anlamıyorum. Ben de biraz takıntılı biriyim. Ya iyi ya kötü olmak isterim ortası yok. Neyse 2 senedir evliyim bikac defa davet etti arkadaşlarının yanına bende gitmedim gidemedim daha doğrusu ya rahatsızdım yada moralim bozuktu sürat asmamak icin gitmedim. Neyse şimdi de çağırmıyor ya da arada kafasına eserse çağırıyor. Benimde çok canım sıkılıyor kendimi yalnız hissediyorum. Bı yandan da kendime yeteceğini düşünüyorum. Sanırım bende bu takıntı oldu sizce bunu nasıl asabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?