- 30 Mart 2021
- 94
- En iyi cevaplar
- 1
- 24
- 38
- 31
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Adım atıyorum ama istemiyor gibi bende üzülüyorumSiz davet edin. Madem görüşmek istiyorsunuz adım atın derim. Eşlerinizle de beraber görüşebilirsiniz .
Belki başka bir eltisi vardır. Vallahi sinirden gülüyorum.Adım atıyorum ama istemiyor gibi bende üzülüyorum
Bende güldüm su anBelki başka bir eltisi vardır. Vallahi sinirden gülüyorum.
E istemiyo işte sizinle sohbet muhabbet etmek niye zorluyorsunuzAdım atıyorum ama istemiyor gibi bende üzülüyorum
Ne güzel işte,dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz?Merhabalar hanımlar. Benim bir eltim var. Bana karşı bir sıcak bir soğuk davranıyor anlamıyorum. Ben de biraz takıntılı biriyim. Ya iyi ya kötü olmak isterim ortası yok. Neyse 2 senedir evliyim bikac defa davet etti arkadaşlarının yanına bende gitmedim gidemedim daha doğrusu ya rahatsızdım yada moralim bozuktu sürat asmamak icin gitmedim. Neyse şimdi de çağırmıyor ya da arada kafasına eserse çağırıyor. Benimde çok canım sıkılıyor kendimi yalnız hissediyorum. Bı yandan da kendime yeteceğini düşünüyorum. Sanırım bende bu takıntı oldu sizce bunu nasıl asabilirim.
SanmıyorumBirkaç kere çağırmış gitmemissiniz.oda gitmiyorsunuz diye cagirmiyordur artık.
Haklısınız sanırım ben çok takılıyorum sanırımE istemiyo işte sizinle sohbet etmek niye zorluyorsunuz
İnsan niye böle yaparki eltisine bilemedimSanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?