Bu ne biçim iş? sen birey değil misin seni aramıyor da emir büyük yerden gibi eşini arıyor. Ne kadar terbiyesiz bir kadın.Merhaba hanımlar.Benim büyük eltimle biraz derdim var.Kendisi 1 ay önce doğum yaptı hastanede yanında ben kaldım(annesi ve ablasıyla aynı şehirde yaşıyoruz)Yanında kalmamı istediğini bana asla söylemedi,kayınvalidem sen kalır mısın diye rica etti ben de seve seve kabul ettim.neyse 1 aydır bu hebeği yıkamak için falan beni çağırtıyor(kendi aramaz)eşi eşimi arar.Her gidişimde söylüyorum yenge bak ben evdeyim istediğin zaman ara gelirim yardım ederim sana diyorum ama yok.illa abiye arattıracak.Normal şartlar altında bu da zoruma gitmez ama kızlar şöyle anlatayım yengem biraz problemli yani evine kimseyi çağırmaz ben gidince hoşgeldin bile demiyor kapıyı açıp içeri gidiyor.ayrıca abim ara sıra yanında çalışan elemanları eve gönderip ev işi yaptırıyor.kendimi onlar gibi hissetmeye başladım artık.
Ben ev işi yapmıyorum sadece bebekle ilgileniyorum ama vallahi zoruma gidiyor artık.
Bu sıkıntımdan kayınvalideme bahsettim.ne yapalım herkesi olduğu gibi seveceksin dedi.O zaman kendimi çok kötü ve dedikoducu gibi hissettim.
Yardım etmek istiyorum ama benden rica edilmesini bekliyorum.kv.de öyle deyince acaba kendine yalvarttırmak istiyorum diye mi düşündüler?halbuki öyle bir niyetim asla yok.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?bir daha gene abiye arattırırsa ne yapayım?yengeye direkt söylesem mi acaba???
problemli derken ne demek istedin
hani lohusa bunalımında falanmı anlayamadımda
problemli derken ne demek istedin
hani lohusa bunalımında falanmı anlayamadımda
ne diyeyimki şimdi ben sanaPsikolojik problemleri var.ilaç falan kullanıyormuş yıllardır.o yüzden ailecek kimse fazla üstüne gitmez
aslında eşim de rahatsız oluyorsan gitme diyor ama üzülüyorum da hem kv.arayıp yengene gittin mi bebeği yıkayın falan diyor.ne bileyim biraz baskı hissediyorumBence eltinizlede ,eşinizlede konuşun.
Eşiniz ,abisi bir daha aradığında abi ben bilmiyorum müsait olup, olmadığını eşimi arayın desin .
Sizde eltinize bir dahah yardıma ihtiyaç duyduğunda beni ara lütfen ,eşimi değil aksi takdirde gelmicem deyin.
Açıkça sormayı düşünüyorum ama gene yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.Açıkça neden sormuyorsunuz kendisi neden aramıyormuş da eşine arattırıyormuş? Ben olsam sorardım en başta,insanın zoruna gider
Merhaba hanımlar.Benim büyük eltimle biraz derdim var.Kendisi 1 ay önce doğum yaptı hastanede yanında ben kaldım(annesi ve ablasıyla aynı şehirde yaşıyoruz)Yanında kalmamı istediğini bana asla söylemedi,kayınvalidem sen kalır mısın diye rica etti ben de seve seve kabul ettim.neyse 1 aydır bu hebeği yıkamak için falan beni çağırtıyor(kendi aramaz)eşi eşimi arar.Her gidişimde söylüyorum yenge bak ben evdeyim istediğin zaman ara gelirim yardım ederim sana diyorum ama yok.illa abiye arattıracak.Normal şartlar altında bu da zoruma gitmez ama kızlar şöyle anlatayım yengem biraz problemli yani evine kimseyi çağırmaz ben gidince hoşgeldin bile demiyor kapıyı açıp içeri gidiyor.ayrıca abim ara sıra yanında çalışan elemanları eve gönderip ev işi yaptırıyor.kendimi onlar gibi hissetmeye başladım artık.
Ben ev işi yapmıyorum sadece bebekle ilgileniyorum ama vallahi zoruma gidiyor artık.
Bu sıkıntımdan kayınvalideme bahsettim.ne yapalım herkesi olduğu gibi seveceksin dedi.O zaman kendimi çok kötü ve dedikoducu gibi hissettim.
Yardım etmek istiyorum ama benden rica edilmesini bekliyorum.kv.de öyle deyince acaba kendine yalvarttırmak istiyorum diye mi düşündüler?halbuki öyle bir niyetim asla yok.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?bir daha gene abiye arattırırsa ne yapayım?yengeye direkt söylesem mi acaba???
As
aslında eşim de rahatsız oluyorsan gitme diyor ama üzülüyorum da hem kv.arayıp yengene gittin mi bebeği yıkayın falan diyor.ne bileyim biraz baskı hissediyorum
k.validen niçin ilgilenmiyor yada gitmiyor da seni arıyor?As
aslında eşim de rahatsız oluyorsan gitme diyor ama üzülüyorum da hem kv.arayıp yengene gittin mi bebeği yıkayın falan diyor.ne bileyim biraz baskı hissediyorum
kv evleri yan yana aslında ama kp.köydeki evde kalmak istiyor o da kocasının yanında kalıyor işte.bir de yaşlı artık kaldıramıyor bazı şeylerik.validen niçin ilgilenmiyor yada gitmiyor da seni arıyor?
uzakta oturduğu için ilgilenemiyor yani, kendi ailesi de mi uzakta oturuyor? ozaman sen eltinle de bu konuyu konuşmak istemiyorsan, az önce yazdığım gibi eşin telefonda seni aramalarını söylesin.K
kv evleri yan yana aslında ama kp.köydeki evde kalmak istiyor o da kocasının yanında kalıyor işte.bir de yaşlı artık kaldıramıyor bazı şeyleri
Kendi ailesi de çok yakın ama anlamadım ailecek tuhaflar.zaten doğum yaptıktan 4 gün sonra geldiler ziyarete.biraz oturup gittileruzakta oturduğu için ilgilenemiyor yani, kendi ailesi de mi uzakta oturuyor? ozaman sen eltinle de bu konuyu konuşmak istemiyorsan, az önce yazdığım gibi eşin telefonda seni aramalarını söylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?