- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
gerçekten çok tuhaflarmış.Kendi ailesi de çok yakın ama anlamadım ailecek tuhaflar.zaten doğum yaptıktan 4 gün sonra geldiler ziyarete.biraz oturup gittiler
2. Çocuğu ama diğerini kv. Büyütmüş kendisi çalışıyor ev işi falan asla bilmez yemek yapmaz bu bebeği de ben gitmesem hiç yıkamaz.yazık yıkanınca nasıl rahatlayıp uyuyor.kıyamıyorum ama siz de haklısınız aslında çok ince düşünmeye gerek yok.ben annesi değilim sonuçta.Eltinizin ilk cocugu degilmis yani tecrubesiz degil. Kaldi ki tecrubesiz bile olsa 1ay olmus dogum yapali. Her isini kendi yapabilir artik.
Gidip de kendinizi kotu hissetmenize gerek yok bence. Musait degilim dersiniz olur biter. Bazen cok ince dusunmek iyi olmuyor.
Merhaba hanımlar.Benim büyük eltimle biraz derdim var.Kendisi 1 ay önce doğum yaptı hastanede yanında ben kaldım(annesi ve ablasıyla aynı şehirde yaşıyoruz)Yanında kalmamı istediğini bana asla söylemedi,kayınvalidem sen kalır mısın diye rica etti ben de seve seve kabul ettim.neyse 1 aydır bu hebeği yıkamak için falan beni çağırtıyor(kendi aramaz)eşi eşimi arar.Her gidişimde söylüyorum yenge bak ben evdeyim istediğin zaman ara gelirim yardım ederim sana diyorum ama yok.illa abiye arattıracak.Normal şartlar altında bu da zoruma gitmez ama kızlar şöyle anlatayım yengem biraz problemli yani evine kimseyi çağırmaz ben gidince hoşgeldin bile demiyor kapıyı açıp içeri gidiyor.ayrıca abim ara sıra yanında çalışan elemanları eve gönderip ev işi yaptırıyor.kendimi onlar gibi hissetmeye başladım artık.
Ben ev işi yapmıyorum sadece bebekle ilgileniyorum ama vallahi zoruma gidiyor artık.
Bu sıkıntımdan kayınvalideme bahsettim.ne yapalım herkesi olduğu gibi seveceksin dedi.O zaman kendimi çok kötü ve dedikoducu gibi hissettim.
Yardım etmek istiyorum ama benden rica edilmesini bekliyorum.kv.de öyle deyince acaba kendine yalvarttırmak istiyorum diye mi düşündüler?halbuki öyle bir niyetim asla yok.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?bir daha gene abiye arattırırsa ne yapayım?yengeye direkt söylesem mi acaba???
Bu hoşgeldin dememe soğuk davranma olayı bana özel bir durum değil yalnız.herkese karşı öyle.ama sinir bozucuBen olsam asla gitmezdim .
Kolesimi var kendi aramiyo , bi hosgeldin demiyo..
Acikca soyle eltine durumu.
Benim bir zorum yok sadece biz bir aileyiz diye düşünüp yardım etmeye çalışıyorum.çağırılmadan da gitmiyorum ayrıca.en son eşim telefonda abisine yengemin haberi var mı bak o pek istemez gelen giden dedi abisi de zaten yengen kendisi istiyor dedi.allah allah herkesi olduğu gibi kabul edersin ayrı.Yanlız kv niz kavramları karıştırıyor, madem size ihtiyacı var eltinizin araması lazım o nasıl iş ya ..hem siz niye gidiyosunuz onuda anlamadım.Yapılır edilir zor durumda koşulur,apayrıı..Birde kapıyı açıp hoşgeldin demez ne demek ya ben o eve birdaha girmem ki allahım yaşatmasın ...Çok saçma sapan bir durum anlam veremedimmm.iyi sabırlısınız ne zorunuz var bu kadına gerçekten anlamadımm...
Galiba ben de öyle yapacağım gene aynı şekilde çağırırlarsa.Bidaha gitmezdim...İşim var derdim
Gidince hiç mi konuşmuyor bişey ikram etmiyor sana ee konuşmadan nasıl yıkıyorsun bişey sormuyor musunBe
Benim bir zorum yok sadece biz bir aileyiz diye düşünüp yardım etmeye çalışıyorum.çağırılmadan da gitmiyorum ayrıca.en son eşim telefonda abisine yengemin haberi var mı bak o pek istemez gelen giden dedi abisi de zaten yengen kendisi istiyor dedi.
Kızkardeşiniz degil. Bi mecburlugunuzda yok.Galiba ben de öyle yapacağım gene aynı şekilde çağırırlarsa.
Çok farklı bir krakteri var eltinizin ben olsam alır karşıma konuşurum yenge benimle bir porblemin mi var ben seve seve gelir sana yardım ederim ama sen istemiyosan söyle ayrıca ben çok rahatsız oluyorum böyle derim.. Konuştunu mu hiç ikiniz yanlız?Merhaba hanımlar.Benim büyük eltimle biraz derdim var.Kendisi 1 ay önce doğum yaptı hastanede yanında ben kaldım(annesi ve ablasıyla aynı şehirde yaşıyoruz)Yanında kalmamı istediğini bana asla söylemedi,kayınvalidem sen kalır mısın diye rica etti ben de seve seve kabul ettim.neyse 1 aydır bu hebeği yıkamak için falan beni çağırtıyor(kendi aramaz)eşi eşimi arar.Her gidişimde söylüyorum yenge bak ben evdeyim istediğin zaman ara gelirim yardım ederim sana diyorum ama yok.illa abiye arattıracak.Normal şartlar altında bu da zoruma gitmez ama kızlar şöyle anlatayım yengem biraz problemli yani evine kimseyi çağırmaz ben gidince hoşgeldin bile demiyor kapıyı açıp içeri gidiyor.ayrıca abim ara sıra yanında çalışan elemanları eve gönderip ev işi yaptırıyor.kendimi onlar gibi hissetmeye başladım artık.
Ben ev işi yapmıyorum sadece bebekle ilgileniyorum ama vallahi zoruma gidiyor artık.
Bu sıkıntımdan kayınvalideme bahsettim.ne yapalım herkesi olduğu gibi seveceksin dedi.O zaman kendimi çok kötü ve dedikoducu gibi hissettim.
Yardım etmek istiyorum ama benden rica edilmesini bekliyorum.kv.de öyle deyince acaba kendine yalvarttırmak istiyorum diye mi düşündüler?halbuki öyle bir niyetim asla yok.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?bir daha gene abiye arattırırsa ne yapayım?yengeye direkt söylesem mi acaba???
hiç konuşmuyor değil ben konuşursam konuşuyor ilk 1 saat falan sonra açılıyor biraz anlatıyor işte uyumadı kakasını yaptı bilmem ne diye.ama hiç bilmem biz elti gibi şöyle kısır yiyip muhabbet etmişliğimiz yoktur.sırf beni değil kimseyi umursamaz.Gidince hiç mi konuşmuyor bişey ikram etmiyor sana ee konuşmadan nasıl yıkıyorsun bişey sormuyor musun
Kardeş bile yapmaz ki temmuzda doğum yaptım emzirirken dibimdeler bunaldım ayy dedim diye kustu uç ay aramadı oda bahane belki bi derdim olur diye kaçtı işte o yengede ne iyi eltisi var hoşgeldin demiyoKızkardeşiniz degil. Bi mecburlugunuzda yok.
kendisiyle konuşmam şöyle oldu:beni her zaman arayabilirsin yardıma ihtiyacın olduğunda gelirim evdeyim işim yok dedim ama abime aratma gıcık oluyorum demedim.açık açık söylemeyi düşünüyorum ama.Çok farklı bir krakteri var eltinizin ben olsam alır karşıma konuşurum yenge benimle bir porblemin mi var ben seve seve gelir sana yardım ederim ama sen istemiyosan söyle ayrıca ben çok rahatsız oluyorum böyle derim.. Konuştunu mu hiç ikiniz yanlız?
Açıkça sormayı düşünüyorum ama gene yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.
Be
Benim bir zorum yok sadece biz bir aileyiz diye düşünüp yardım etmeye çalışıyorum.çağırılmadan da gitmiyorum ayrıca.en son eşim telefonda abisine yengemin haberi var mı bak o pek istemez gelen giden dedi abisi de zaten yengen kendisi istiyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?