Elti??

Doğ
doğru söylüyorsun ben de pasif buldum kendimi.o yüzden konu açtım sizden de fikir alıp bundan sonra aktif hale geçmek niyetindeyim :))

ben gitmesem hiç yıkamaz demişsin, büyüğü kaç yaşında onunla ilgileniyomu banyosu falan
kayınvaliden, annesi varken sana düşmez zaten bunları yapmak, iyi niyetinden yapmışsın oda bu niyeti kullanmaya başlamış, kullandırtma kendini

Sen iyi bi insansın ilk başta kızdım ama boşver sen bebek için git yap kendini kullandırma ama anlarsın zaten gereksiz kullanmak için çağurırsa gitmezsin belki korkuyodur yıkatsmıyodur komşumuzun 3. Bebeği olmuştu o bile yıkayamadı komşular yıkamıştı bazı insanlar korkuyo demekki

Bir de şey çok komik.
Dükkanda çalışan kadınları eve gönderiyormuş ya temizliğe.
Yani o kadınlar evi temizleyip karısının kaprisini çeksin diye mi orada?

Söyle beni aramanı istiyorum de hoşlanmıyorum böyle olunca kendimi kötü hissediyorum de. Peki sen ihtiyacın olduğunda gelirim dediğinde sana nediyor nasıl bir tepki veriyor?

2 YÜZLÜ OLMASINDAN İYİDİR :) SANKİ BİRAZ PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR GİBİ EĞER ÖYLEYSE LAF ANLATMAYA ÇALIŞIP BOŞUNA NEFESİNİ TÜKETME :)

Bir de şey çok komik.
Dükkanda çalışan kadınları eve gönderiyormuş ya temizliğe.
Yani o kadınlar evi temizleyip karısının kaprisini çeksin diye mi orada?
Evet ya katılıyorum kadın değil de stajyer kızları gönderiyor.bana datuhaf geliyor da işte....

O zaman niye bebek yapiyor? Madem güya hicbirsey bilmiyor? O kadini psikolojik miskolojik sorunlari yok, benden söylemesi. O kadinin prenses sendromu var. Herkesi kullanmayi cok iyi biliyor. Salak/ depresyon ayagina yatip millette yillardir kendi islerini yaptiriyor.

Artik biri buna dur demesi gerekiyor. Sen gitmezsen cok eminim bir sekilde yine o bebege yikar, evine bakar, cünkü mecbur kalir. Sen geleceksin diye o bebegi yikamiyor zaten.

Nasil biz ergenlikte nasilsa annemiz var diye is yapmayip, yurtta yada kendi evimizde bal gibi is yaptigimiz gibi, artik elti hazretleride ayni sey ögrenmesi gerek.

Büyük kızı 9,5 yaşında.kendi yıkanıyor ama daçını tam yıkayamadığı için bazen denk gelirsem yıkıyorum onu da:))

Yani siz duvara konuşuyosunuz :)) Ey allahım bence eltiniz bi piskoloğa falan görünsün normal değil tavırları
Eltim normal değil zaten yıllardır işaç kullanıyor demiştim.normal olsa zaten bu kadar düşünmem yani.

Fazla yüz vermemek lazım bende onu anladım. Benimde eltim 4 ay önce doğum yaptı, (3 eltim var bahsettiğim 3. eltim) bir de doğumdan 1 ay önce başka bir ilçeye taşınmıştı. Haliyle bebek görmeye gidelim dedik, gitmesek bak bak hiç gelmediler ayıp ediyorlar olurdu bu seferde.

Nişanlım 1 hafta öncesinden haber verdi, müsait olup olmadıklarını sordu abisi de '' müsaitiz canım, nerde olacağız gelin '' demiş. Tam 1 gün kala, bebeğin Salı günü olan kontrolü için Pazar gününden büyük eltime gideceklerini söylemişler. Ben bi an '' e biz ne olacağız '' dedim.

Tabii biz duyunca Abisi; biz onlar gelir birlikte geçeriz diye düşünmüştük demiş, bana göre ayıbın dibidir bu, açıkçası sallamadılar bile bizi, Salı günü olan randevuya misafir geleceğini bile bile büyük eltimi arayıp Pazar günü biz size geleceğiz demek '' gelmeyin, biz başka plan yaptık '' demek oluyor. Üstüne biz nasıl gelelim? Rahat edemem ki ben planları var diye?

İkincisi beraber geçeriz demekle adımıza konuştular, benim ne işim var nişanlımların orada bende farklı bir ilçede oturuyorum çünkü, nişanlımda sende bize gelirsin o zaman dedi (büyük eltime yani) kabul etmedim tabii, o ne saçmalık neden ben milletin ayağına gideceğim ki? Bebeğe aldığım hediyeyi de nişanlıma verdim, eltim teşekkür ederim, çok beğendim demiş nişanlıma sadece, şimdi direkt karşılaşmamaya çalışıyorum kendileriyle, bebeklerini de face' den görüyorum.

Ziyaretimizin sebebi vardı ve çok basit bir sebepten ötürü geri çevrilmiş gibi olduk. O haftada büyük eltimde 1 hafta kalmışlar. Yani insan bir arar, gönül alır, başka bir gün buyur eder, bilmiyorum ben mi çok ince düşünüyorum ama ben olsam böyle yapardım sadece eltim, görümceme değil, evime gelecek olan herkes için aynısını düşünüyorum. Kaldı ki ben Salı günü olan kontrol için Pazar gününden gitsem bile misafirimin gitmesini beklerdim. O yüzden yüz vermeyin, insani değerlere bile nail olmuyorsunuz yoksa kendi çağırırda yardım isterse, size de uyarsa ne ala, ne demek kocasına aratarak çağırma, yok öyle bir dünya valla..

Son düzenleme:
gidemeyeceğini söyle olsun. Bitsin. Aonra niye derlerse özel mevzu abime açıklayamam yengem arayıp sorsaydı neden gidemeyeceğimi de açıklardım de:-D belki anlar birşeyleri. Kimseyedr ederinden fazla değer verme gözüm sen üzülürsün....

Eltim normal değil zaten yıllardır işaç kullanıyor demiştim.normal olsa zaten bu kadar düşünmem yani.
Okumadım onları sen de yardımcı olmak istiyosun belli ama bence ilerleme katediyosun ki seni aramasada birtek seni istiyo yardıma kimseyle konuşmuyo birtek seninle konuşuyo eltinin eşi napıyo bu durumda oda yardımcı oluyomu ilgili alakalı oluyomu ?

Eltimin eşi iyidir yani ama işleri çok yoğun evine bile gece yarısı gelebiliyor.mesela bebek yıkamak için fileli küvetler var ya yengeme dedim onlardan alın bak rahat yıkarsın diye o da abime söylemiş abim tamam alırız demiş ama yok 15 gündür.kendisi mali müşavir ve yıl sonu yıl başı işleri dolayısıyla hiçbirşeyle ilgilenemiyor.

Eşinin bu durumunu biliyor ama değil mi bu konuda yardımcı oluyosa çok güzel.. Fakat eltin büyük bi olay falan mı yaşadı da böyle oldu yoksa hep mi böyle içine kapanıktı.?

Eşinin bu durumunu biliyor ama değil mi bu konuda yardımcı oluyosa çok güzel.. Fakat eltin büyük bi olay falan mı yaşadı da böyle oldu yoksa hep mi böyle içine kapanıktı.?
Bir olay yaşadı mı bilmiyorum ama taa evlenmeden önceden beri rahatsızmış hatta abim bilmiyormuş evlenirken.içe kapalılık mı bilmem nedir problemi de umursamazlık var hiç kimseyi hiçbir şeyi umursamıyor.hatta doğumdan önce aradım napıyosun yenge birşey lazım mı diye tanımadı beni çünkü telefonumu kaydetmemiş o derece yani ...ama sırf bana yapmıyor bunu herkese karşı böyle umursamaz.ben de aslında bundan dolayı uzak durdum hep şimdiye kadar.doğumla birlikte işte bu mevzular oldu..

valla psikolojik problemlerinin olması hoşgeldin demesine engel değil, ne demek kapıyı açıp içeri gitmek, insan eşine çocuğuna bile(aşırı samimi anlamında) böyle bişey yapmaz
seni kullanırken hiç bi psikolojik problemi yok ama, ben olsam gitmem, 1 ay olmuş, bebek yıkamak çok büyük bi olay değil, zaten bi ton bu işi kolaylaştıran şey var, yatırsın küvetine yıkasın hayret bişey ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…