Elti??

öyle yengeye hiçbi iyilik edilmez aslında tenezül edipte arayamıyor bile kendi .siz gereksiz bir iyi niyet içindesiniz üzmeyin kendinizi bırakın ne hali varsa görsün

B
bebişe küvet almadılar daha.doğumdan önce de doğru düzgün alışveriş bile yapmadı yengem.durumları da çok iyi bu arada maddi hiçbir sıkıntısı yok yani.yine de ne kendine ne çocuklarına birşey almıyor.onları bile umursamıyor yani.

Eşinin işi bahane değil ailesi ile ilgilenmemeye
Benim eşimde mali müşavir işleri yoğun ama her ihtiyacımıza yetişiyo
Onlar kolayını bulmuş kaynınız evden kaçıyo bence

Bu hoşgeldin dememe soğuk davranma olayı bana özel bir durum değil yalnız.herkese karşı öyle.ama sinir bozucu

Ama sen bebegine bakiyorsan , en azindan sana telefon acip rica etmeli gelmen icin .
oyle esine aratmasi hic hos degil ..

Ol
Eşinin işi bahane değil ailesi ile ilgilenmemeye
Benim eşimde mali müşavir işleri yoğun ama her ihtiyacımıza yetişiyo
Onlar kolayını bulmuş kaynınız evden kaçıyo bence
Olabilir evden kaçtığını ben de düşünüyorum.benim demek istediğim abi bize karşı iyidir yani.

Anladımm benim eşimin halasının kızıda böyle oldum olası kimseyle konuşmazmış evlerine nışanlıyken gitmiştim bayramdı el öpmeye odadan dışarı çıkmamıştı hiç. Evlendikten sonra bikaç kez gittim evin içinde seslendim nerdesin abla dedim 30 küsür yaşında ablacım gel bi göriyim seni dedim çağırdım eşimin halasıda odaya gitti çağırmaya eşim var diye gelmemişti ogün sonra halamız beni aramıştı seni görmek istiyo kızım demişti bende görümcemle gitmiştim görüşmeye. Ogünden sonra bitek benle konuşur oldu yine kimseye gitmezken ben çağırdım evime gelmişti :) Herkes çok şaşırmıştı kimseyle konuşmazken nasıl seninle konuştu hiç odasından çıkmazken nasıl evine geldi diye :) Belkide elektrik aldı ona karşı güvenilir olduğumu hissettirdim bilmiyorum ama ben gurur duymuştum bununla :) Ilımlı yaklaşın herzaman karakteri öyle demekki size güvenebilsin zaten güveniyor olucakki bitek sizi istiyomuş yanına bu güzel bişey bence :)

Ya kadin ilac kullaniyo psikolojik hastaligi var diyosun, sosyal fobisi olabilir, yani seni arayamiyodur eve geldiginde konusamiyodur bu bi hastalik. Ben olsam anlayis gosterirdim dogrusu

Bizimkinin durumu o kadar ağır değil ya

Ya kadin ilac kullaniyo psikolojik hastaligi var diyosun, sosyal fobisi olabilir, yani seni arayamiyodur eve geldiginde konusamiyodur bu bi hastalik. Ben olsam anlayis gosterirdim dogrusu
Anlayış göstermeye çalışıyorum da durumu öyle vahim değil yani.kendisi gayet yüksek deteceli bir devlet memuru.eve kapanmış falan değil ama hiç arkadaşı yok evine kimseyi davet etmez falan.

Anlayış göstermeye çalışıyorum da durumu öyle vahim değil yani.kendisi gayet yüksek deteceli bir devlet memuru.eve kapanmış falan değil ama hiç arkadaşı yok evine kimseyi davet etmez falan.
Calismasi bir seyi gostermez ki, eve kimseyi davet etmemesi, arkadasi olmamasi sosyal fobisini gosteriyo zaten

Hatta ben 2 yıllık evliyim evine ilk defa doğumdan sonra gittim.hiç çağırmadı o samimiyeti de vermedi.akşam işten gelince kv.evine gelir yemeğini yiyip evine geçerdi ben de hep orda gördüm.

Calismasi bir seyi gostermez ki, eve kimseyi davet etmemesi, arkadasi olmamasi sosyal fobisini gosteriyo zaten
Nasıl davranayım ki yani sence?kötü olsun asla istemem ama bu durum da zoruma gidiyor yani.çağırmasa davyüzüme bakmasa da gidip yardım mı edeyim yoksa irtibatı mı keseyim??

Psikolojik problemleri var.ilaç falan kullanıyormuş yıllardır.o yüzden ailecek kimse fazla üstüne gitmez
Bu sekilde prblemleri varsa normal davranislar beklememelisn ondan. Beyni nasil calisiyor bilemezsin. Bize garip gelen davranislari yaparken icinde belki firtinalar kopuyor. Elinden gelen yardimi yap, yillarca ilac kullanmissa psikolojik olarak ciddi sorunlari olabilir. Icini rahat tut, kendini prenses sandigini dusunmuyorum, farkli algiliyordur olaylari.. tepkileri ve davranislari da farkli olacaktir.

Ayrı
Nasıl davranayım ki yani sence?kötü olsun asla istemem ama bu durum da zoruma gidiyor yani.çağırmasa davyüzüme bakmasa da gidip yardım mı edeyim yoksa irtibatı mı keseyim??
ayrıca ben ona hep derim beraber alışverişe gidelim gezelim takılalım diye kaç kere teklif ettim hiç oralı değil.iste

Bu arada calisan sizofrenler ve kisilik bolunmesi hastalari oldugunu biliyorum. Annem anlatiyordu yardimci oluyordk, gormezden geliyorduk, davranislarini idare ediyorduk diye.. sirf emekli olabilsin diye.

Kendini prenses sandığını ben de düşünmüyorum da benim de sabrım yetmiyor galiba.sonuçta ben psikolog değilim ki ben onu daha yeni tanıyorum onu düzeltmeye kalkamam.neden bu durumda olduğunu ve neden yıllardır değişmediğini bilmiyorum.ya böyle kabul edip yardıma devam ya da hiç görmemek en iyisi galiba

Ayrı

ayrıca ben ona hep derim beraber alışverişe gidelim gezelim takılalım diye kaç kere teklif ettim hiç oralı değil.iste
o zaman üzerine bu kadar düşme
hep insanları memnun edicez diye kendimizi bitiriyoruz
sen öyle bir durumda olsan bırak yardım etmeyi bide saygısıza çıkar adın kendin değil eşin aradığı için
bu hayat bize 1 kere veriliyor ama biz kendimizi başkaları mutlu olsun diye yaşamaktan alıkoyamıyoruz
ya bizim mutluluğumuz kimin umrunda
ancak
gerçekten sağlık problemleri yaşıyorsa ve sen bundan eminsen yardımını esirgeme derim
ve bir dahaki gidişinde yenge neden sen aramıyorsun bir sorunmu var ben sana müsait olduğumda ara gelirim demiştin de ve olayı netliğe kavuştur
yoksa kendini kullanılmış gibi hissetmekten öteye gidemessin

Canim bazi rahatsizliklar duzelmiyor, hayati boyunca ilac kullanmasi gereken hastalar var. Kaldiramiyorsan iletisimi kesmelisin tabi. Senin de ruh sagligin onemli.

bu kadın 2 yıldır mı deprsyonda o zaman neden çocuk yaptı, eşi neden buna müsade etti

sen psikolog değilsin insan bir yere kadar tahammül eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…