Kafaya takmayarak..Benim eltilerimin biri fena öbürü ise sessiz duruyor bı çözemedim 1 yıl oldu başıma çorap orerlermi acaba çünkü çok kötüleyen oldu kardeş gemisi yürür elti gemisi yürümez nasıl cozucem bilemedim bı değişikler
O kadar kotulediler ki korktum yaniBenim bi sorunum yok, kimsenin başına da çorap örmedim örmem de. Kötü eltiler var ama bu kötü "elti" oldukları için değil kötü insan oldukları için, elti statüsü ile alakasız olduğunu düşünmüyorum. Ön yargılı davranıyorsunuz bence.
Ne alaka ?Benim eltilerimin biri fena öbürü ise sessiz duruyor bı çözemedim 1 yıl oldu başıma çorap orerlermi acaba çünkü çok kötüleyen oldu kardeş gemisi yürür elti gemisi yürümez nasıl cozucem bilemedim bı değişikler
Uzak durarak, içli dışlı olmayarak... Mesafenizi koruyun hiç bir şeyinizi anlatmayın. Bazı insanlar tatlı tatlı yaklaşır sizi kendilerine çekmeye çalışır... Sonra sizi çözünce sizin dilinize göre hareket eder. İpin ucu kaçtı mı bir daha geri gelmez...Benim eltilerimin biri fena öbürü ise sessiz duruyor bı çözemedim 1 yıl oldu başıma çorap orerlermi acaba çünkü çok kötüleyen oldu kardeş gemisi yürür elti gemisi yürümez nasıl cozucem bilemedim bı değişikler
Benim eltilerimin biri fena öbürü ise sessiz duruyor bı çözemedim 1 yıl oldu başıma çorap orerlermi acaba çünkü çok kötüleyen oldu kardeş gemisi yürür elti gemisi yürümez nasıl cozucem bilemedim bı değişikler
1 senedir canınızı sıkan bişey olmamış işte, kurcalamayın bence. Mesafe iyidir.O kadar kotulediler ki korktum yani
Ahahhaha ben daha tanışmadım bile:))))Eltimin ismini bile zor hatırladım o kadar mesafleyizsırrını verme önemli birşeyini anlatma mesafeli ol yeter zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?