Elti,görümce,kv,kp kadar korkmuyoruz değil mi zombiden,canavardan falan. Neden bu kadar gündemimizde olsunlar ki?Benim eltilerimin biri fena öbürü ise sessiz duruyor bı çözemedim 1 yıl oldu başıma çorap orerlermi acaba çünkü çok kötüleyen oldu kardeş gemisi yürür elti gemisi yürümez nasıl cozucem bilemedim bı değişikler
Eltilerimden korkarak kafaya takarak acaba başıma patik orerlermi diye yaşayamam kusura bakmasınlarAhahhaha ben daha tanışmadım bile:))))
Gerçekten de, evliliğim süresince bir ya da iki kez bahsi geçti evde, o da kv onlara kalmaya gitmiş şeklinde.Eltilerimden korkarak kafaya takarak acaba başıma patik orerlermi diye yaşayamam kusura bakmasınlar
Bende eltimi ayda bir görünce naber x derim iyidir senden hayat nasıl havadan sudan anlam yüklemeye gerek yok elticiklerreGerçekten de, evliliğim süresince bir ya da iki kez bahsi geçti evde, o da kv onlara kalmaya gitmiş şeklinde.
Ne kadar abartıyoruz bazı kişi ve olayları biz.
Hakikaten ne alaka?Ne alaka ?
Eltileri boşver görümcen varsa korkBenim eltilerimin biri fena öbürü ise sessiz duruyor bı çözemedim 1 yıl oldu başıma çorap orerlermi acaba çünkü çok kötüleyen oldu kardeş gemisi yürür elti gemisi yürümez nasıl cozucem bilemedim bı değişikler
Aile binasında iki tane yengeyle ( annemin eltileri) büyümüş biri olarak iyi olduklarını söyleyemem. Görümceyi de kötülerler normalde ama o duyguyu tatmadım halam yok cünkü ama sağolsun aratmıyorlar yani. Zaten paşalar gibi bir de babaanne ve dedemizde var. Aile binası pişmanlıktır. Eltiniz varsa ya da olacaksa çok iyi biri bile olsa samimiyetinizi iyi ayarlayın derim.Benim eltilerimin biri fena öbürü ise sessiz duruyor bı çözemedim 1 yıl oldu başıma çorap orerlermi acaba çünkü çok kötüleyen oldu kardeş gemisi yürür elti gemisi yürümez nasıl cozucem bilemedim bı değişikler
Soruyorum işte size elti kötülermi diye çünkü çevremde hep kotuledilerNe alaka ?
Niye konu açmak sucmu soru soramazmiyim yada bir fikir alamazmiyim niye bu kadar cikistiniz bilemedim açıkçası ben yanlış yazmış olabilirim ama aptalca diyemezsiniz sizi saygıya davet ediyorumAyrıca, "kuma gemisi yürür, elti gemisi yürümez" olacak o aptal cümlenin doğru hâli.
Egtimle ne alakası var siz evlenmeden önce egtimmi aldınızİşte bunlar hep eğitimsizlikten, boşluktan.
Anlayan anladı boşver.Egtimle ne alakası var siz evlenmeden önce egtimmi aldınız
Mantıken sen de eltisin sen kötü biri misin ?Benim eltilerimin biri fena öbürü ise sessiz duruyor bı çözemedim 1 yıl oldu başıma çorap orerlermi acaba çünkü çok kötüleyen oldu kardeş gemisi yürür elti gemisi yürümez nasıl cozucem bilemedim bı değişikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?