Eltiler genellikle kötü mü oluyor

Elti,görümce,kv,kp kadar korkmuyoruz değil mi zombiden,canavardan falan. Neden bu kadar gündemimizde olsunlar ki?

Aşalım artık bazı şeyleri. Baktınız sıkıntılı tipler mrb mrb bayram seyran hop tamam. Büyütmeyin bu kadar. Herkes bir değil. İnsanın olduğu her yerde it de var yiğit de var.

Elti eltiye eş olmaz arpa unundan aş olmaz diye milli atasözümüz de var

Eltiler başka evrenden gelen mutant ne olduğu belirsiz canlı türü
Hani canlı dedimde canlıbile olmayabilir
yavru buraları çok okuma wğer burdan vardıysan bu kanıya

Eltilerimden korkarak kafaya takarak acaba başıma patik orerlermi diye yaşayamam kusura bakmasınlar
Gerçekten de, evliliğim süresince bir ya da iki kez bahsi geçti evde, o da kv onlara kalmaya gitmiş şeklinde.
Ne kadar abartıyoruz bazı kişi ve olayları biz.

Gerçekten de, evliliğim süresince bir ya da iki kez bahsi geçti evde, o da kv onlara kalmaya gitmiş şeklinde.
Ne kadar abartıyoruz bazı kişi ve olayları biz.
Bende eltimi ayda bir görünce naber x derim iyidir senden hayat nasıl havadan sudan anlam yüklemeye gerek yok elticiklerre

Hakikaten ne alaka?
Cringe, bomboş konular..
Ortada hiçbi sorun yok, bi dert yok, "elti gemisi yürümez diyollar, nasıl çözücem" diye konu açmış gelip.
Belki o cümledeki gemiyi yürütmeyen elti sensindir? Sonuçta durduk yere kafayı takıp eltileri ile ilgili konu açan sensin.

Ayrıca, "kuma gemisi yürür, elti gemisi yürümez" olacak o aptal cümlenin doğru hâli.

Eltileri boşver görümcen varsa kork şaka şaka iyi de olsa kendine kötü de olsa kendine boşver. Başka insanlarla arkadaşlık kurman daha iyi sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın mesafeni koru gitsin

Aile binasında iki tane yengeyle ( annemin eltileri) büyümüş biri olarak iyi olduklarını söyleyemem. Görümceyi de kötülerler normalde ama o duyguyu tatmadım halam yok cünkü ama sağolsun aratmıyorlar yani. Zaten paşalar gibi bir de babaanne ve dedemizde var. Aile binası pişmanlıktır. Eltiniz varsa ya da olacaksa çok iyi biri bile olsa samimiyetinizi iyi ayarlayın derim.

Hayır
Niye kötü olsunlar
Onlar da normal insan , kadın
Elti olunca kötülük mü yükleniyor insanlara
Siz de eltisiniz
Siz kötü müsünüz ?

Ayrıca, "kuma gemisi yürür, elti gemisi yürümez" olacak o aptal cümlenin doğru hâli.
Niye konu açmak sucmu soru soramazmiyim yada bir fikir alamazmiyim niye bu kadar cikistiniz bilemedim açıkçası ben yanlış yazmış olabilirim ama aptalca diyemezsiniz sizi saygıya davet ediyorum

Mantıken sen de eltisin sen kötü biri misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…