Eltiler genellikle kötü mü oluyor

Elti eltiye eş olmaz, arpa suyundan aş olmaz

Elti eltiye eş olmaz arpa unundan aş olmaz diye milli atasözümüz de var

Yabancı yemek kanallarında, arpa suyu ve unuyla hazırlanan onlarca tarif izledim ben.

O tariflerden esinlenerek, internette çok sayıda Türkçe tarifte mevcut artık.

Birileri ataları yalancı çıkarmak için çok çalışmış.

İnsan var insan var, iyi elti de olur kötüsü de. Genelleme yapmayın

Niye konu açmak sucmu soru soramazmiyim yada bir fikir alamazmiyim niye bu kadar cikistiniz bilemedim açıkçası ben yanlış yazmış olabilirim ama aptalca diyemezsiniz sizi saygıya davet ediyorum
Evet, cümle aptal bi cümle, hâlâ böyle düşünüyorum, sana aptal diyen yok, üstüne alınıp tribe gireceğin bi durum yok yani.

8 senedir evli 8 kere anca gördüm eltimi şimdi boşanıyor ancak evlenmesinden boşanmasına her şeyi ben ve eşime sorun yarattı. Boşansalar da daha da adını duymasam

8 senedir evli 8 kere anca gördüm eltimi şimdi boşanıyor ancak evlenmesinden boşanmasına her şeyi ben ve eşime sorun yarattı. Boşansalar da daha da adını duymasam

Ortak çocukları var mı ? Eşiniz ve kardeşi çok yakın oldukları için mi bu denli sizleri de etkiledi ?

Ortak çocukları var mı ? Eşiniz ve kardeşi çok yakın oldukları için mi bu denli sizleri de etkiledi ?
Evlilikleri çok olaylı oldu beni ilgilendiren bir öncesi de var ona girmeyeyim sinirim bozuluyor. Evlenirken herkese inat kaçtılar ve evlendiler, aileler birbirine girdi ayrıl barış ailece gidip barıştırmalar, eşimin kardeşinin her olayda eşimden maddi manevi destek istemesi, ayrıldıklarında kendini dağıtması her şeyin bize yansıması, eltimin kötü niyetli hareketleri, 3 çocuğu ortalarda heder etmeleri vs vs eltim de kaynım da evlerden ırak insanlar. Baştan yanlıştı her şey o yüzden eltiden yüzüm gülmedi :)

3 çocuğu da, 8 seneye mi sığdırdılar ? Arada 3 çocuk olduğu için; dolaylı ve dolaysız bir şekilde, tüm aileyi sürekli ilgilendirecek durumları. Umarım eşiniz bunca yaşanmışlıktan sonra kendini ve kendi çekirdek ailesini koruyup, kollamayı öğrenmiştir.

Bu tür ilişkilerde mesafeni komşu ya da iş arkadaşı mesafesi gibi koyar özelini anlatmaz iç işlerine karışmaz ve karıştırmazsan yürür. Güven duymadan içini dökmemeni öneririm o da zaman alır.

Benimki fenaydı. Ama bende çok sessizdim. Bana her dediği şey kendi başına geldi

2 eltim var.
Evlilik, nişanlılık derken 7 yılı aşkındır tanışıyoruz.
Uzakta yaşıyoruz birbirimizden. Birbirimizden çok farklı karakterlerimiz ama mesafemizi ve sınırlarımızı bildikçe bir sorun yaşamadık. Birbirimize kötü davranmak falan değil bahsettiğim herkesin düşüncesine, yapısına saygı duyup birlikte gezip eğlendik. Hatta şöyle söyleyim eltim ile eşimin abisi ayrıldılar. Ancak ara ara telefonla görüşüyoruz yeğenimiz var, şehir dışından gelen gidenin olması, deprem, hastalık gibi durumlarda da insani ilişkilerimiz devam ediyor.

Kötü demeyelim de genellikle kıskançlık olur eltiler arasında bu da anlasmaZliga neden olur.

Istisna misali onlar da

Bu arada atasözü deyince akla ilk gelen Ziya Paşa. Zira birçok atasözü onun şiirlerinden çıkmadır

Bed-asla necâbet mi verir hiç üniforma
Zer-dûz palan vursan da eşek yine eşektir

Anca yabancı kanallarda olur o işte, bizde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…