Eltim bana vicdansiz dedi

Ay sevabına benim dudaklarada el atıverin üst dudak yok bende valla arkanızdan konuşmam vicdansız demem :) şaka bir yana o eltiye haddini bildirin. Görümcenede mesaj paran varsa gel yapıyım seve seve de

Bakkal dükkanından iki ekmek aliyo sanki ne rahat kadınmis öyle.huc umursamayin vicdani bir durum yok zaten. Hanımefendi aciliyeti varmış gibi koşa koşa para vererek başka yerde yapmicakti. Ee ne demişler Allah vurur bir tokat sürünürsün sokak sokak. Ona para vermek zor gelmemis mi bunu da rast gelince sorun.

Aslinda ilkte kabul etmedim ama resmini atinca kayinvalidem hangi marka enjeksiyn kullandiğinu bilemem yapan kisinin bazilari hileye kacabiliyor benim kullandiğim enjeksiyonlarin hepsinin fiyati ucuk bilmediğim bir maddeye mudahale etmem risk diyelim ettim daha kotu sonuclanabilir o zamanda yengem bana bilerek yapti kotu olsun da diyebilir sonucta elti sahsina bunlari diyen insan bunuda yapabilir

Beleşçinin önde gideni bir de nasıl para istermişsin uzak dur bacım

Beleşçinin önde gideni bir de nasıl para istermişsin uzak dur bacım
Ben annem ve kendi kizkardeslerimden alirim ve hicbiri abla neden para aliyosun biz seni kardesin değil miyiz demedi gorumcem surekli bana edepsiz sen nasil para istersin benden gorumcenim ben senin dedi ve fiyatlari biliyor

Eski yaptığınız işlemleri de faturalandırıp adresinie yollardım ben olsam. Fotoğrafını da elticiğe yollayıp yardım et de ödesin ablacığın borcunu derdim
Eltiye benden bahsetmisler gorumcem bana anlatti bende ona bana anlatma diye kizdim ve o hanimefendiyi tanimiyorum bile merhaba mutluluklar dilerimden baska konusmamiz yok numarami bile nerden biliyo bilmiyorum

Ben annem ve kendi kizkardeslerimden alirim ve hicbiri abla neden para aliyosun biz seni kardesin değil miyiz demedi gorumcem surekli bana edepsiz sen nasil para istersin benden gorumcenim ben senin dedi ve fiyatlari biliyor
Bir de edepsiz mi dedi canım bir daha derse biraz sert çık ben de babamın hayrına çalışmıyorum de tavrını koy hatta görüşme

Bence eltinden ziyade gorumce tam terbiyesiz. Hem beleşçi hemde sizi herkese anlatmiş. Ben olsam laf soylerdim kesin. Kac defa ucretsiz yapmadım mi ne diye beni insanlara anlatiyosun diye. O eltiyede en kisa cevap sanane derdim

Bunlar 100-200 urunler değil dudak dolgusu en az fiyati 900 ve ben 7 islem yapmisim ve utanmadan yine ucretsiz istiyor kabul etmedim bende oyle dusunuyorum ki yaptirdiği yere alt ust 2.000 yapmislar bakin 2.000 ben hangi madde olduğunu bilemeden mudahale edemem risk 2 sekilde kabul etmedim baska yerde yaptirsin artik konusmayi dusunmuyorum engelledim

Bir de edepsiz mi dedi canım bir daha derse biraz sert çık ben de babamın hayrına çalışmıyorum de tavrını koy hatta görüşme
Beni sinirlendiren bağirmasi calisanlar duydu ustelik onlara kotu davraniyo kahve getir felan oyle diyemez biz calisanlar sayesinde para kazaniyoruz onlar bizim sayemizde değil ki ben x abla getirir misin derim bana habire laf etmeler aman sende ne kibarsin demeler

Bence eltinden ziyade gorumce tam terbiyesiz. Hem beleşçi hemde sizi herkese anlatmiş. Ben olsam laf soylerdim kesin. Kac defa ucretsiz yapmadım mi ne diye beni insanlara anlatiyosun diye. O eltiyede en kisa cevap sanane derdim
Kuzum ben cevap verdim ara beni dedim aradi kem kum de ki evet gorumceme sen bunu dedin sen bana bunu yazmissin diyorum kem kum net ol dedim de sonra telefonu kapatmadan vicdansiz demedim aslinda diyor mesajta neler yazmis arayacağimi dusunmesi buyuk ihtimal ters kose yaptim yani

Ben eltimin adini ve 22 yasinda olduğunu biliyorum sadece benim hakkimda konustuklarini duydum gorumcem anlatti gorumceme bana anlatma diye kizdim daha sonra kayinvalidemin arkadaslari x esi ne guzel oyle felan demisler eltim de ee tabi guzel olur estetisyen estetik yapiyordur bide cirkin mi olucak demis kayinvalidem onu uyarmis x senin hakkinda hicbirsey soylemezken sen nasil boyle konusmaya curet edersin demis 2 elti var aslinda ve diğeri kendi halinde iyi biri onuda pek goremem dediğim gibi biz aileler ve akrabalardan uzak yasiyoruz aile kavgasi vs hic yasamadik esimle

kendini patron sanmis ne acayip birisiymis ya

Çok iyi olmuş. Tutsun çenesini otursun artik

Eniştemin kuaför dükkanında her işlemde para bırakırdım. O hayır dese de..
Hatta gerçek ücretini söylemezdi de ben kendim bırakırdım..

Ne pis huylu görümcen varmış. Eltiye de lafını esirgeme bence..

kendini patron sanmis ne acayip birisiymis ya
Benim evimde de öyle haftada 2 kez yardimci gelir evime ona bile yemek yap vs demis ben yine uyardim ben yardimci abla ile kahve yaptim ikimize yorulmus sonucta gitmis esime soylemis esimde bana biz ona para oduyoruz sen bide keyif kahvesi mi yaptin kadina dedi kadinin isi bitti bende kahve yaptim ne olmus karsilikti ictik dedim aslinda arkadaskar benim gorumcemi alttan alma nedenim aslinda esim aile ve akraba iliskileri kopuk ama kardesine asiri duskun

Burada eltin hanfendi neden yırtık dondan fırlar gibi ortaya çıkmış ben onu anlayamadım?
Bu ne k.ç yalama sevdası..
Görümcen de beleş mezar bulsa girecek tiplerden evlerden ırak.
Sen gereğinden fazlasını yapmışsın hiç takma bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…