- Konu Sahibi bigblueyes
-
Aslinda ilkte kabul etmedim ama resmini atinca kayinvalidem hangi marka enjeksiyn kullandiğinu bilemem yapan kisinin bazilari hileye kacabiliyor benim kullandiğim enjeksiyonlarin hepsinin fiyati ucuk bilmediğim bir maddeye mudahale etmem risk diyelim ettim daha kotu sonuclanabilir o zamanda yengem bana bilerek yapti kotu olsun da diyebilir sonucta elti sahsina bunlari diyen insan bunuda yapabilirYanlış yapmadın asıl görümcen sana para vermek istememiş ama gidip yabancı bi estetisyene para vermiş. Sana parayı çok görmüş ama sen ona karşı hainlik düşünüyorsun gibi davranmış. Onun yaptığı ayıp ve eltinin yaptığı da
He o düzeltme işine de bişey diyemem ben kesin kabul ederdim siz etmeyebilirsiniz size kalmış
Ay sevabına benim dudaklarada el atıverin üst dudak yok bende valla arkanızdan konuşmam vicdansız demem :) şaka bir yana o eltiye haddini bildirin. Görümcenede mesaj paran varsa gel yapıyım seve seve de
[/QUO
Beni guldurdunuz ☺ sağolun parasi varmis baska klinikte yaptirmis hatali olmis dudagin ic kismi sorunlu
Ben annem ve kendi kizkardeslerimden alirim ve hicbiri abla neden para aliyosun biz seni kardesin değil miyiz demedi gorumcem surekli bana edepsiz sen nasil para istersin benden gorumcenim ben senin dedi ve fiyatlari biliyorBeleşçinin önde gideni bir de nasıl para istermişsin uzak dur bacım
Eltiye benden bahsetmisler gorumcem bana anlatti bende ona bana anlatma diye kizdim ve o hanimefendiyi tanimiyorum bile merhaba mutluluklar dilerimden baska konusmamiz yok numarami bile nerden biliyo bilmiyorumEski yaptığınız işlemleri de faturalandırıp adresinie yollardım ben olsam. Fotoğrafını da elticiğe yollayıp yardım et de ödesin ablacığın borcunu derdim
Aslinda ben hep uzaktim sadece gorumcemle ayni sehirdeyiz kayinvalidem Izmirde yasiyor elti Bursada esimin akraba iliskileri yok sadece saskinimBeleşçinin önde gideni bir de nasıl para istermişsin uzak dur bacım
Bir de edepsiz mi dedi canım bir daha derse biraz sert çık ben de babamın hayrına çalışmıyorum de tavrını koy hatta görüşmeBen annem ve kendi kizkardeslerimden alirim ve hicbiri abla neden para aliyosun biz seni kardesin değil miyiz demedi gorumcem surekli bana edepsiz sen nasil para istersin benden gorumcenim ben senin dedi ve fiyatlari biliyor
Bunlar 100-200 urunler değil dudak dolgusu en az fiyati 900 ve ben 7 islem yapmisim ve utanmadan yine ucretsiz istiyor kabul etmedim bende oyle dusunuyorum ki yaptirdiği yere alt ust 2.000 yapmislar bakin 2.000 ben hangi madde olduğunu bilemeden mudahale edemem risk 2 sekilde kabul etmedim baska yerde yaptirsin artik konusmayi dusunmuyorum engelledimBakkal dükkanından iki ekmek aliyo sanki ne rahat kadınmis öyle.huc umursamayin vicdani bir durum yok zaten. Hanımefendi aciliyeti varmış gibi koşa koşa para vererek başka yerde yapmicakti. Ee ne demişler Allah vurur bir tokat sürünürsün sokak sokak. Ona para vermek zor gelmemis mi bunu da rast gelince sorun.
Beni sinirlendiren bağirmasi calisanlar duydu ustelik onlara kotu davraniyo kahve getir felan oyle diyemez biz calisanlar sayesinde para kazaniyoruz onlar bizim sayemizde değil ki ben x abla getirir misin derim bana habire laf etmeler aman sende ne kibarsin demelerBir de edepsiz mi dedi canım bir daha derse biraz sert çık ben de babamın hayrına çalışmıyorum de tavrını koy hatta görüşme
Kuzum ben cevap verdim ara beni dedim aradi kem kum de ki evet gorumceme sen bunu dedin sen bana bunu yazmissin diyorum kem kum net ol dedim de sonra telefonu kapatmadan vicdansiz demedim aslinda diyor mesajta neler yazmis arayacağimi dusunmesi buyuk ihtimal ters kose yaptim yaniBence eltinden ziyade gorumce tam terbiyesiz. Hem beleşçi hemde sizi herkese anlatmiş. Ben olsam laf soylerdim kesin. Kac defa ucretsiz yapmadım mi ne diye beni insanlara anlatiyosun diye. O eltiyede en kisa cevap sanane derdim
Ben eltimin adini ve 22 yasinda olduğunu biliyorum sadece benim hakkimda konustuklarini duydum gorumcem anlatti gorumceme bana anlatma diye kizdim daha sonra kayinvalidemin arkadaslari x esi ne guzel oyle felan demisler eltim de ee tabi guzel olur estetisyen estetik yapiyordur bide cirkin mi olucak demis kayinvalidem onu uyarmis x senin hakkinda hicbirsey soylemezken sen nasil boyle konusmaya curet edersin demis 2 elti var aslinda ve diğeri kendi halinde iyi biri onuda pek goremem dediğim gibi biz aileler ve akrabalardan uzak yasiyoruz aile kavgasi vs hic yasamadik esimleGörümce tam şirret ve beleşçi bir görgüsüz. Ben olsam eski yaptıklarımında parasını isterdim. Sakın alttan almayın hatta ben olsam yayardım cümle aleme. Ne beleşçiker var bu dünya da. Sakin bir daha yapmayın ömür boyu kullanır bu cinsler. Elti ye de gelince görümcesi ve ailesine yalakalik pesinde koşuyor iyi gelin gözükme çabasında kendi çapında. Ona da haddini bildirin
kendini patron sanmis ne acayip birisiymis yaBeni sinirlendiren bağirmasi calisanlar duydu ustelik onlara kotu davraniyo kahve getir felan oyle diyemez biz calisanlar sayesinde para kazaniyoruz onlar bizim sayemizde değil ki ben x abla getirir misin derim bana habire laf etmeler aman sende ne kibarsin demeler
Çok iyi olmuş. Tutsun çenesini otursun artikKuzum ben cevap verdim ara beni dedim aradi kem kum de ki evet gorumceme sen bunu dedin sen bana bunu yazmissin diyorum kem kum net ol dedim de sonra telefonu kapatmadan vicdansiz demedim aslinda diyor mesajta neler yazmis arayacağimi dusunmesi buyuk ihtimal ters kose yaptim yani
Benim evimde de öyle haftada 2 kez yardimci gelir evime ona bile yemek yap vs demis ben yine uyardim ben yardimci abla ile kahve yaptim ikimize yorulmus sonucta gitmis esime soylemis esimde bana biz ona para oduyoruz sen bide keyif kahvesi mi yaptin kadina dedi kadinin isi bitti bende kahve yaptim ne olmus karsilikti ictik dedim aslinda arkadaskar benim gorumcemi alttan alma nedenim aslinda esim aile ve akraba iliskileri kopuk ama kardesine asiri duskunkendini patron sanmis ne acayip birisiymis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?