- 28 Haziran 2019
- 242
- 176
- 18
- 35
- Konu Sahibi bigblueyes
-
Sizin yaptiğiniz emeğe saygidir değil mi ? Hayir benim zoruma giden bana tepki koymalari utanmasi gereken yerdeEniştemin kuaför dükkanında her işlemde para bırakırdım. O hayır dese de..
Hatta gerçek ücretini söylemezdi de ben kendim bırakırdım..
Ne pis huylu görümcen varmış. Eltiye de lafını esirgeme bence..
o zaman eşinden yüz buluyor. Boşver bu olayi bahane et samimiyetini boz. Mesafe candır. Ayni mahalledeki gorumceme Ramazan'dan beri ilk kez bugun ugradim. O da bana gelmedi. Boyle cok iyiyiz. Hep dip dibe olsak kavga cikaririz.Benim evimde de öyle haftada 2 kez yardimci gelir evime ona bile yemek yap vs demis ben yine uyardim ben yardimci abla ile kahve yaptim ikimize yorulmus sonucta gitmis esime soylemis esimde bana biz ona para oduyoruz sen bide keyif kahvesi mi yaptin kadina dedi kadinin isi bitti bende kahve yaptim ne olmus karsilikti ictik dedim aslinda arkadaskar benim gorumcemi alttan alma nedenim aslinda esim aile ve akraba iliskileri kopuk ama kardesine asiri duskun
senin yorumlarina bayiliyorum. Bildirim gelince hemen baktimBurada eltin hanfendi neden yırtık dondan fırlar gibi ortaya çıkmış ben onu anlayamadım?
Bu ne k.ç yalama sevdası..
Görümcen de beleş mezar bulsa girecek tiplerden evlerden ırak.
Sen gereğinden fazlasını yapmışsın hiç takma bile.
Yaa ne desem bilemedimsenin yorumlarina bayiliyorum. Bildirim gelince hemen baktim
Bende numarasi bile yok bana mesaj atmis upuzun gorumcem ilkte esimede anlatmis esim kendi kardeslerimden de ucret aldiğim icin bisey diyemedi yoksa tabiri caizse etmediği laf kalmazdi elti konusunda neden eltiye anlatie bilmiyor bu elti hanimefendi hakkimda surekli konusuyormus ki ben konusmam neden konusayim esimin kardesinin esi diye konusma zorunluluğum yok ki aramam sormam kim nedir bilmem benim takildiğim bu hanimefendi oldu birde bana onlar benim kardesim annem demis inanin yapmacik geldiBurada eltin hanfendi neden yırtık dondan fırlar gibi ortaya çıkmış ben onu anlayamadım?
Bu ne k.ç yalama sevdası..
Görümcen de beleş mezar bulsa girecek tiplerden evlerden ırak.
Sen gereğinden fazlasını yapmışsın hiç takma bile.
Kayinvalidem artik onun hakkinda konusma o seni tanimiyor bile diyormus halen yok konusuyormus beni tanimadan 10 tane bilgi soyleyen birinin beni tanimasina ihtiyaci yok ki onunla neden yakin olayim hayatimin neresinde olabilir ki ailem disindaÇok iyi olmuş. Tutsun çenesini otursun artik
Zaten yapmacık güzelim. Var bende de o tür örneklerden.Bende numarasi bile yok bana mesaj atmis upuzun gorumcem ilkte esimede anlatmis esim kendi kardeslerimden de ucret aldiğim icin bisey diyemedi yoksa tabiri caizse etmediği laf kalmazdi elti konusunda neden eltiye anlatie bilmiyor bu elti hanimefendi hakkimda surekli konusuyormus ki ben konusmam neden konusayim esimin kardesinin esi diye konusma zorunluluğum yok ki aramam sormam kim nedir bilmem benim takildiğim bu hanimefendi oldu birde bana onlar benim kardesim annem demis inanin yapmacik geldi
Mesleği ne eltinizin. sizi acaba mevki bakimindan kiskaniyor olabilir mi?Aslinda eltim benim hakkimda konusuyormus estetisyen tabi estetik yapar yuzune hep tabi guzel olucak cirkin mi olucak demis bunu bizzat bana gorumcem soyledi bende ona bana bunlari neden anlatiyorsun dedim ama ben seni cok seviyorum kizma yenge dedi 3 ay sonrasi bu
Ben ilkte yardim etmek istemedim durustce soyleyim kayinvalideme kiyamadim resimlerini atti biz enjeksiyon kullanirken farkli markalar var simdi ben kendim yapsam hangi enjeksiyonu kullandiğimi bilirim ama ben yapmadiğim icin risk alamam hadi aldim mesela daha kotu olursa bilerek yaptiğimi dusunebilir ki dusunurSizin yerinizde olsam yardımcı olurdum görumceye. Bu sırada da neden bu şekilde olayları büyüttüğünü herkese anlattığını sorardım.
Ardından da başka yere dudak dolgusu ücreti verecek gucteyse neden bunu benim için yapmadığını sorardım.
Diğer etliye de herkes işine baksın ve haddini bilsin derdim.
Niye işini yaptıktan sonra keyif yapmasın ki? O da insan değil mi? Parasını ödüyoruz diye kahve de mi ikram edilmemeli? O insanlar milletin afedersiniz bokunu temizleyerek çocuk okutuyor,fatura ödüyor,adetle meyve alıyorlar o parayla.İş yerinde ikram edilen küçük bir kurabiyeyi bile çocuğum yesin diye peçeteye sarıp evine götüren insanlardır çoğu.Görümceniz ve eşinize ise ikram edilen bir keyif kahvesi ne de çok gelmiş.O mantıkla siz de görümcenize estetik ikramında bulunmasaydınız zira o para bile ödemiyor.Konu sahibi sizi takdir ettim.Kalbiniz çok güzel.Allah sizi daha da güzel yerlere getirsin.Benim evimde de öyle haftada 2 kez yardimci gelir evime ona bile yemek yap vs demis ben yine uyardim ben yardimci abla ile kahve yaptim ikimize yorulmus sonucta gitmis esime soylemis esimde bana biz ona para oduyoruz sen bide keyif kahvesi mi yaptin kadina dedi kadinin isi bitti bende kahve yaptim ne olmus karsilikti ictik dedim aslinda arkadaskar benim gorumcemi alttan alma nedenim aslinda esim aile ve akraba iliskileri kopuk ama kardesine asiri duskun
Bu ucretler 100-200 lira değil 900 -1000 en az malzeme ki ekipmanlar kardeslerim alinmiyor cunku isim bu 50-100 olsa anlarim ama ucuk rakamlar bunlari ucretsiz dagtmiyorlar ve sermaye ortak o arkadasin hakkina nasil gireyim ? Geceleri rahat uyuyamam aslaGörümcemden para almazdım hele kardeşimden
Hayir bana bunlari yaziyor arayinca sen beni yanlis anladin vs diyor net ol dedim de mesajin arkasina neden saklanir insan?Zaten yapmacık güzelim. Var bende de o tür örneklerden.
Helal olsun koca yürekli elti diye şakşaklanmayı mı beklemiş acaba ? Ben olsam eşimle konuşur gerisini sallamam bile.
Ben ilkte yardim etmek istemedim durustce soyleyim kayinvalideme kiyamadim resimlerini atti biz enjeksiyon kullanirken farkli markalar var simdi ben kendim yapsam hangi enjeksiyonu kullandiğimi bilirim ama ben yapmadiğim icin risk alamam hadi aldim mesela daha kotu olursa bilerek yaptiğimi dusunebilir ki dusunur
G.t korkusu diyoz biz ona ama bilemedim.Hayir bana bunlari yaziyor arayinca sen beni yanlis anladin vs diyor net ol dedim de mesajin arkasina neden saklanir insan?
Bu ucretler 100-200 lira değil 900 -1000 en az malzeme ki ekipmanlar kardeslerim alinmiyor cunku isim bu 50-100 olsa anlarim ama ucuk rakamlar bunlari ucretsiz dagtmiyorlar ve sermaye ortak o arkadasin hakkina nasil gireyim ? Geceleri rahat uyuyamam asla
Ayni duygulari hissediyoruz sonucta o bir is yapiyor parayi aliyor evet ama ruh hali nasil mesela isyerinde patron bağirinca evde karisina siddet uygulayan insanlar var gercekten varlar ben kahvede yaparim karsilikta icerim buna karisamaz ben coğu zaman yardimci hanima kiyafet verirken ozellikle temizler veririm bu insanliktir kimse parayla ustun olamaz ya da kimse benim yardimcima yemek yap diyemez ben onunka konusurken bile hanim derim inanir misiniz bilmem ama bana kendimi insan yerine koyduruyorsunuz diyor bakin ezilen bir insanin naifliğine bakin simdi bu insana yemek yap kahve neden yapiyosun yenge demek nasil bir vicdan nasil bir daha fazla yazamicamNiye işini yaptıktan sonra keyif yapmasın ki? O da insan değil mi? Parasını ödüyoruz diye kahve de mi ikram edilmemeli? O insanlar milletin afedersiniz bokunu temizleyerek çocuk okutuyor,fatura ödüyor,adetle meyve alıyorlar o parayla.İş yerinde ikram edilen küçük bir kurabiyeyi bile çocuğum yesin diye peçeteye sarıp evine götüren insanlardır çoğu.Görümceniz ve eşinize ise ikram edilen bir keyif kahvesi ne de çok gelmiş.O mantıkla siz de görümcenize estetik ikramında bulunmasaydınız zira o para bile ödemiyor.Konu sahibi sizi takdir ettim.Kalbiniz çok güzel.Allah sizi daha da güzel yerlere getirsin.
Yazan:Yıllarca ev işinde sigortasız çalıştırılmış bir kadının kızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?