- 28 Haziran 2019
- 242
- 176
- 18
- 35
- Konu Sahibi bigblueyes
-
İşte esim bunlari sorun olarak gormuyor onun suan tek dusunduğu napabilriiz ki ben onceki ucretleri istemedim sadece bu dudak dolgusu icin istedim baska yerde yaptirip bide utanmadan bana tepki vermelere yani anlaticak kelime bulamiyorumO zaman ya eşiniz kardeşinin parasını ödeyecek ya da yengesi. Hem nankörlük yapıp hemde sizden ödemenizi bekleyemezler.
Sana yedireceğime başka yere giderim demiş yani.Bende o yuzden yardim etmek istemiyorum hem risk hemde kotu sonuclanirsa oyle diyebilmesi yuksek kliniği biliyorum aslinda orasida iyi bir yerdir sadece gorumcemin cildi alerjik ve hassas herkes anne baba gibi ilgilenemez o an ben ona oncesinden kremler vs uyguluyirdum oda buyuk ihtimal ona guvenerek gitti sonu husran oldu
Daha kotusu benden yardim bekliyorlar ki risk alamamSana yedireceğime başka yere giderim demiş yani.
Haketmiş demek lazım ama neyse demiyelim.
Rica ederim canim ama sağlık bu sonucta herkese emanet edilecek bisey degil. Belki sinire denk geldi kasa denk geldi bunu bilemezsin duzelteyim derken daha kötü hale gelebilir. Cilt bakımı bile olsa kesinlikle başkasının hatasının üzerine işlem yapmam tanıdığım bile olsa. Ki benim gördüğüm ne cirkeflik gelirse başımıza tanıdıktan geliyorSizde zorluklarini biliyorsunuz değil mi bende oyle dusunduğum icin mudahale edemiyorum her meslekte hile yapanlsr olduğu gibi burada olmus olabilir guzel goruslerin icin tesekkur ederim elma
Kardeslerimi ben okuttum birisi suan avukat birisi suan atama bekliyor ogretmenlik onlardan para aliyorum ablasin sen neden aliyosun asla demezler ama gorumcem oyle değil ben ondan nasil alirmisim esime anlstmaya calisicam olmucak ondan da aliyor inanin esime artik bir dur diyemiyorum dedirtmiyor ki ben ezik biri degilim ama beni bu durumlarin ortasinda birakiyorEsine de deki madem kardesinden ucret almayacakmissin. Alsin kardesini baska yerde yaptirsin. Sen belese yapmak zorunda misin. Ayip ya. Ben kendi kardesimden alacam kocamin kardesine belese yapacam.
Suzin kardeslerinizin uerinde olsam size küserdim. Elib kizkna bedava yapiyor ama ablam bize geldi mi para aliyor diye.
Ayrica estetik yahu zorunlu bir tedavi vs degil ki. Yaptirmayiversin. Ben olsam bu saatten sonra parasini verse bile o gorumcenin birak estetigini dukkandan iceri girmesine bile izin vermem. Nerden bileceksin kocandan parasini almadigini.
Gercekten öyle kardeslerimden ayirmak istemedim bazen boyle gorumce elti sohbetleri acilir ya sohbette ben hep abarttiklarini dusunurdum ki yanilmisimRica ederim canim ama sağlık bu sonucta herkese emanet edilecek bisey degil. Belki sinire denk geldi kasa denk geldi bunu bilemezsin duzelteyim derken daha kötü hale gelebilir. Cilt bakımı bile olsa kesinlikle başkasının hatasının üzerine işlem yapmam tanıdığım bile olsa. Ki benim gördüğüm ne cirkeflik gelirse başımıza tanıdıktan geliyor
Yaptirmis hatali olmus simdi duzeltmemi istiyoVicdansız dedi diye vicdansız olmuyorsun.
Ayar vermişsin iyi olmuş.
Gitsin başka yere yaptırsın.
Ay daha dur neler çıkar en iyisi mesafe koymak gercektenGercekten öyle kardeslerimden ayirmak istemedim bazen boyle gorumce elti sohbetleri acilir ya sohbette ben hep abarttiklarini dusunurdum ki yanilmisim
Nerde yaptırdıysa oraya gitsin düzeltmeye.Yaptirmis hatali olmus simdi duzeltmemi istiyo
Bizim sonumuz umarim oraya gitmez cocuk dusunuyordum 3.yilimiz ve suan pekte dusunemiyorumAy daha dur neler çıkar en iyisi mesafe koymak gercekten
Benim eski gorumcemide iyi bilirdim ablam yerine koymustum resmen icindeki seytan bosanma arifesinde çıkıverdi
Ben kaliyorum da esim surekli endiseleniyor onun icin surekli telefonda konusuyorlar oyle ufak bir morluk degil baya ust dudak iciNerde yaptırdıysa oraya gitsin düzeltmeye.
Kimseyede yaranamazsın.
Geri adım atma.
Kalsın öle mor dudaklı.
Her şerde bir hayır vardır. Bu sayede eşiniz belki gözü kapalı biçimde kardeşçi olmayı bırakırBirde soyle oluyor mesela ben islem yaptim aksamlari sisteme giriyoruz orda pst fiyat ortağim bana neden bunlari cekmek zorundasin sen aslan gibisin ksrdeslerindej bile alirken neden bundan almiyosun diye sitem eder esimi suclardi ki temeli gercekten esim
Ins gitmez canimBizim sonumuz umarim oraya gitmez cocuk dusunuyordum 3.yilimiz ve suan pekte dusunemiyorum
Sorun aslinda bu kardesinle konusma sil onu hayatindan demiyorum ki demem ama o bu olanlara rağmen bir kez bile ona benim ile ilgili dusunceler soylemiyor diyorum ki herkese anlatmis elti bana bunu yazmis ee oraya para odemis ustune bana tepki vermisler diyorum ama benim kardesim daha kucuk diyor yasi 26 ben 27Her şerde bir hayır vardır. Bu sayede eşiniz belki gözü kapalı biçimde kardeşçi olmayı bırakır
Siz kimseye iisiniz de bedavadan hizmet etmek zorunda degilsiniz.Sonuc olarak sizde evlisiniz babanizin hayrina kimseye bisey yapamazsiniz.çünku gecim cok zor odemeler ve artik yasam cok pahali.Tamamen konunuzda haklisiniz.Bugun olmasa yarin kotu olacaktiniz bu insanlarla varsin hayatinizda dahi olmasinlar esiniz yaninizdaysa hic kimseyi takmayin.Zaten yaranamazsinizBenim takildiğim nokta bu oldu mesela soyle ay sonu geliyor esim direk bu paralar nereye gitti diyor o sirada (sokak hayvanlari mama-yardimci kadin-ortak calisan psrasi) derken kalmiyor ve gorumcem surekli bunu yapiyor ben inanin psrasinda değilim ama hem oyle yapip hem iyi sonuc beklemeleri sacma
Yapi gereği ezik kalmayi sevmem fakat dediğim gibi asla aile kavgasi etmedik ama bugun bunlar yasanirken onun beni gormemesi bilmiyorum ya bir gorumcenin aileyi esime olan dusuncelerimi asla etkileyeceğini dusunmedimSiz kimseye iisiniz de bedavadan hizmet etmek zorunda degilsiniz.Sonuc olarak sizde evlisiniz babanizin hayrina kimseye bisey yapamazsiniz.çünku gecim cok zor odemeler ve artik yasam cok pahali.Tamamen konunuzda haklisiniz.Bugun olmasa yarin kotu olacaktiniz bu insanlarla varsin hayatinizda dahi olmasinlar esiniz yaninizdaysa hic kimseyi takmayin.Zaten yaranamazsiniz
Ben muhattap olmak inanin istemiyorum ama esimin ama o daha kucuk yardim edelim diyisi 26 ben 27 cocuk değil ustelik esim utanmasa beni bile suclucakLütfen kalitenizi bozmayın,muatap olmayın.Bos mezar bulsa girecek Örümceğiniz
Yapi gereği ezik kalmayi sevmem fakat dediğim gibi asla aile kavgasi etmedik ama bugun bunlar yasanirken onun beni gormemesi bilmiyorum ya bir gorumcenin aileyi esime olan dusuncelerimi asla etkileyeceğini dusunmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?