Eltim bana vicdansiz dedi

O zaman ya eşiniz kardeşinin parasını ödeyecek ya da yengesi. Hem nankörlük yapıp hemde sizden ödemenizi bekleyemezler.
İşte esim bunlari sorun olarak gormuyor onun suan tek dusunduğu napabilriiz ki ben onceki ucretleri istemedim sadece bu dudak dolgusu icin istedim baska yerde yaptirip bide utanmadan bana tepki vermelere yani anlaticak kelime bulamiyorum

Sana yedireceğime başka yere giderim demiş yani.
Haketmiş demek lazım ama neyse demiyelim.

Sizde zorluklarini biliyorsunuz değil mi bende oyle dusunduğum icin mudahale edemiyorum her meslekte hile yapanlsr olduğu gibi burada olmus olabilir guzel goruslerin icin tesekkur ederim elma
Rica ederim canim ama sağlık bu sonucta herkese emanet edilecek bisey degil. Belki sinire denk geldi kasa denk geldi bunu bilemezsin duzelteyim derken daha kötü hale gelebilir. Cilt bakımı bile olsa kesinlikle başkasının hatasının üzerine işlem yapmam tanıdığım bile olsa. Ki benim gördüğüm ne cirkeflik gelirse başımıza tanıdıktan geliyor

Kardeslerimi ben okuttum birisi suan avukat birisi suan atama bekliyor ogretmenlik onlardan para aliyorum ablasin sen neden aliyosun asla demezler ama gorumcem oyle değil ben ondan nasil alirmisim esime anlstmaya calisicam olmucak ondan da aliyor inanin esime artik bir dur diyemiyorum dedirtmiyor ki ben ezik biri degilim ama beni bu durumlarin ortasinda birakiyor

Vicdansız dedi diye vicdansız olmuyorsun.
Ayar vermişsin iyi olmuş.
Gitsin başka yere yaptırsın.

Gercekten öyle kardeslerimden ayirmak istemedim bazen boyle gorumce elti sohbetleri acilir ya sohbette ben hep abarttiklarini dusunurdum ki yanilmisim

Gercekten öyle kardeslerimden ayirmak istemedim bazen boyle gorumce elti sohbetleri acilir ya sohbette ben hep abarttiklarini dusunurdum ki yanilmisim
Ay daha dur neler çıkar en iyisi mesafe koymak gercekten
Benim eski gorumcemide iyi bilirdim ablam yerine koymustum resmen icindeki seytan bosanma arifesinde çıkıverdi

Ay daha dur neler çıkar en iyisi mesafe koymak gercekten
Benim eski gorumcemide iyi bilirdim ablam yerine koymustum resmen icindeki seytan bosanma arifesinde çıkıverdi
Bizim sonumuz umarim oraya gitmez cocuk dusunuyordum 3.yilimiz ve suan pekte dusunemiyorum

Nerde yaptırdıysa oraya gitsin düzeltmeye.
Kimseyede yaranamazsın.
Geri adım atma.
Kalsın öle mor dudaklı.
Ben kaliyorum da esim surekli endiseleniyor onun icin surekli telefonda konusuyorlar oyle ufak bir morluk degil baya ust dudak ici

Her şerde bir hayır vardır. Bu sayede eşiniz belki gözü kapalı biçimde kardeşçi olmayı bırakır

Her şerde bir hayır vardır. Bu sayede eşiniz belki gözü kapalı biçimde kardeşçi olmayı bırakır
Sorun aslinda bu kardesinle konusma sil onu hayatindan demiyorum ki demem ama o bu olanlara rağmen bir kez bile ona benim ile ilgili dusunceler soylemiyor diyorum ki herkese anlatmis elti bana bunu yazmis ee oraya para odemis ustune bana tepki vermisler diyorum ama benim kardesim daha kucuk diyor yasi 26 ben 27

Siz kimseye iisiniz de bedavadan hizmet etmek zorunda degilsiniz.Sonuc olarak sizde evlisiniz babanizin hayrina kimseye bisey yapamazsiniz.çünku gecim cok zor odemeler ve artik yasam cok pahali.Tamamen konunuzda haklisiniz.Bugun olmasa yarin kotu olacaktiniz bu insanlarla varsin hayatinizda dahi olmasinlar esiniz yaninizdaysa hic kimseyi takmayin.Zaten yaranamazsiniz

Yapi gereği ezik kalmayi sevmem fakat dediğim gibi asla aile kavgasi etmedik ama bugun bunlar yasanirken onun beni gormemesi bilmiyorum ya bir gorumcenin aileyi esime olan dusuncelerimi asla etkileyeceğini dusunmedim

Yapi gereği ezik kalmayi sevmem fakat dediğim gibi asla aile kavgasi etmedik ama bugun bunlar yasanirken onun beni gormemesi bilmiyorum ya bir gorumcenin aileyi esime olan dusuncelerimi asla etkileyeceğini dusunmedim
himmm esjniz destek deil anladim.
Zaten genel kavgalar ailesine duskun erkeklerde boyle karsilaniyo.insallah esiniz gozunu acar biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…