Eltim bana vicdansiz dedi

Aslinda biz yakin insanlar değiliz gorumcemle arada konusurdum oda kliniğe eve gelirken sadece
bır zaman sonra gelecek olursa kı kesın gelecekler sızle ıslerı var cunku ucuza guzellesmek gıbı cırkın bır tabır farkındayım ama onların kafası bu kafa
geldıgınde musaıt olmadıgınızı soyleyıp ılgılenmeyın musterım var deyıp ıcerı gecın bence

Benim takildiğim nokta bu oldu mesela soyle ay sonu geliyor esim direk bu paralar nereye gitti diyor o sirada (sokak hayvanlari mama-yardimci kadin-ortak calisan psrasi) derken kalmiyor ve gorumcem surekli bunu yapiyor ben inanin psrasinda değilim ama hem oyle yapip hem iyi sonuc beklemeleri sacma

Az
Az para da değil ki ne rahat insanlar ya bırakın şimdi öyle gezsin yeni dudağı ile

Ben esimle bile bu konuyu konusamiyorum cunku aile hakkinda hic kavga etmedik cekiniyorum gorumceme kizdiğim hep devamini istiyor surekli boyle ama evde de ayni sekil kiyafetlerim makyaj malzemelerimi aliyor tam ama artik yeter bu ksdarida olmaz dicem esim ama sen soylesin boylesin aslinda enayi yerine konuliyorum evet gercekten enayi

Sessiz kalmamakla çok iyi yapmışsınız. Hatta eşinizin de görüp karışmaması gerekir. Büyük haksızlık olur.
Siz yapmama nedeninizi eşinize veya kayınvalidenize anlattınız mı?
Evet esime anlattim kayinvalideme anlattim ama kirmadan oyle kalici felan demedi uzulur diye ben yapmayi denerim fakat vucudu ters tepki verebilir (maddeyi bilmediği m icin) esim de bana yapma o halde diyor risk almayalim

Görümceniz ölücüymüş. Eltiniz tam bi yancı. İnsan utanır da siz ücreti kabul etmediğinizde kendisi bari malzeme parasını vereyim diye diretir. Dolansın şimdi daffy duck gibi ortalıkta.

Valla siz bu insana başından yüz vermeyecektiniz ki bu kadar size çirkefleşmeyecekti yüz vermişsiniz astarını istiyor utanmaz

İşte kimseye bedava iş yapmayacaksın, alışıyorlar sanki ücretsiz yapmak zorundaymışsın gibi davranıyorlar. Utanır insan ya...
Ve inanin utanmiyorlar ustune beni sucluyorlar sen para istemeseydin o baska klinikte yapmazmis yahu 900 o orada 2.000 verirken neden bana gelince boyle birde utanmadan herkese anlatiyoe

Bence esinize de kizin bir guzel. Sana para odememek icin g8dip baska yerde 2 katini odemis gorumcen. Madem baska yere verecek para buluyormuş sana da verseymis. Bence hic cekinme esin ile acik acik konus. Yoksa gorumcen esini sana karsi doldurur.
O dudaklarini da sakin ola duzeltme dokunma. Daha kotu olmasa bile begenmeyip sana dava bile acar gorumcen. Esinin burcuna falan da takilma.
Ne demek ben kardesimden bile para alacam da gorumcemden almayacam. Amme hizmeti mi veriyorsunuz. Esinin israri ve baskısı bile olsa dokunma gorumcene.

Görümceniz ölücüymüş. Eltiniz tam bi yancı. İnsan utanır da siz ücreti kabul etmediğinizde kendisi bari malzeme parasını vereyim diye diretir. Dolansın şimdi daffy duck gibi ortalıkta.
Birde soyle oluyor mesela ben islem yaptim aksamlari sisteme giriyoruz orda pst fiyat ortağim bana neden bunlari cekmek zorundasin sen aslan gibisin ksrdeslerindej bile alirken neden bundan almiyosun diye sitem eder esimi suclardi ki temeli gercekten esim

Valla siz bu insana başından yüz vermeyecektiniz ki bu kadar size çirkefleşmeyecekti yüz vermişsiniz astarını istiyor utanmaz
Aslinda benim bunlari hos gormemin nedeni esim ilk bsslarda gercekten sevdim gorumcemi ben babassiz buyudum anlatmak taninmak istemiyor belki arkadsslarimda burada kayitlidirlar hep anne ve 2 kardesime baktim ilk once doktor olmak istedim 1 yil dondurdum cunku 2 kardesim daha sinava calisiyorlardi dershaneye yazdirdim o zaman annem ilkokul mezunu ev hanimiydi sonra estetisyenliği sectim hep baba rolune ustlendim ne biliyim arkadaslar boyle olmasi benimde hatam esime bastan resti cekmeliydim

Evet esime anlattim kayinvalideme anlattim ama kirmadan oyle kalici felan demedi uzulur diye ben yapmayi denerim fakat vucudu ters tepki verebilir (maddeyi bilmediği m icin) esim de bana yapma o halde diyor risk almayalim
Bence de. Bişey olursa hem üstünüze kalır hemde bilerek yaptı derler.
Peki mesleğinizden dolayı soruyorum. Kliniğe ulaşabilir misiniz?

Esine de deki madem kardesinden ucret almayacakmissin. Alsin kardesini baska yerde yaptirsin. Sen belese yapmak zorunda misin. Ayip ya. Ben kendi kardesimden alacam kocamin kardesine belese yapacam.
Suzin kardeslerinizin uerinde olsam size küserdim. Elib kizkna bedava yapiyor ama ablam bize geldi mi para aliyor diye.
Ayrica estetik yahu zorunlu bir tedavi vs degil ki. Yaptirmayiversin. Ben olsam bu saatten sonra parasini verse bile o gorumcenin birak estetigini dukkandan iceri girmesine bile izin vermem. Nerden bileceksin kocandan parasini almadigini.

Bende estetisyenim az çok fiyatlarını biliyorum malzemelerin ki bide doktora ücret oduyorsunuzdur büyük ihtimal gorumcen gercekten belescilik yapmış canım hic takma ne derlerse desinler. Ve başkasının hatasını düzeltmeye kalkma. Bugün bunu yapan 2 gün sonra senin başına ekşir daha kötü hale getirdin diye. Ki bela bile olur başına hic riske atma kendini

O zaman ya eşiniz kardeşinin parasını ödeyecek ya da yengesi. Hem nankörlük yapıp hemde sizden ödemenizi bekleyemezler.

Bence de. Bişey olursa hem üstünüze kalır hemde bilerek yaptı derler.
Peki mesleğinizden dolayı soruyorum. Kliniğe ulaşabilir misiniz?
Bende o yuzden yardim etmek istemiyorum hem risk hemde kotu sonuclanirsa oyle diyebilmesi yuksek kliniği biliyorum aslinda orasida iyi bir yerdir sadece gorumcemin cildi alerjik ve hassas herkes anne baba gibi ilgilenemez o an ben ona oncesinden kremler vs uyguluyirdum oda buyuk ihtimal ona guvenerek gitti sonu husran oldu

Sizde zorluklarini biliyorsunuz değil mi bende oyle dusunduğum icin mudahale edemiyorum her meslekte hile yapanlsr olduğu gibi burada olmus olabilir guzel goruslerin icin tesekkur ederim elma

Ve inanin utanmiyorlar ustune beni sucluyorlar sen para istemeseydin o baska klinikte yapmazmis yahu 900 o orada 2.000 verirken neden bana gelince boyle birde utanmadan herkese anlatiyoe
Sanki sen kendin yaratıyorsun o malzemeleri... bence bi daha kimse için o toplara girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…