- 15 Haziran 2022
- 896
- 785
- 33
- Konu Sahibi Honkidonki
-
Bağımlılıkla ilgisi yok, oğlum da demesinler dedim, seviyordur tabi kötü niyetle diyordur demiyorum.Annecim mi?Kızım,oğlum diye severler genelde, hiç annem diye seveni görmedim ama anneye bağımlı olarak yetişen erkek çocukları ileride evlendikleri zaman çok büyük sıkıntılar çıkıyor.Burada açılan konularda da sıkça şahit oluyoruz buna.
Benim de iki oğlum var oğlum deyince ne oluyor gerçekten merak ettimBağımlılıkla ilgisi yok, oğlum da demesinler dedim, seviyordur tabi kötü niyetle diyordur demiyorum.
Bazı kaynanalar genelde annecim, oğlum şeklinde bilerek yapıyor
Kaynanalar kime annecim oğlum diyor anlamadım?Bağımlılıkla ilgisi yok, oğlum da demesinler dedim, seviyordur tabi kötü niyetle diyordur demiyorum.
Bazı kaynanalar genelde annecim, oğlum şeklinde bilerek yapıyor
Çocuğa 'efendim annecim' diye cevap verirsin ya belki öyle bir şey kastettiKaynanalar kime annecim oğlum diyor anlamadım?
Ay ne var bunda bizde milletin çocuğuna oğlum diyoruz gerçekten oğlumuz mu oluyor. Sevseler suç sevmeseler suç.Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Konu şaka mıMerhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Eltisi??Ayyymevzu olsun diye uğraşıyosunuz bence. Ben de eltimin kızına bayılıyorum kızım bebeğim diyorum çok seviyorum ne var bunda?
Sevince sevdi diye dert yanilir sevmese elti iste ne beklenir kiskaniyor beni o yuzden cocugumu da sevmiyor denir ne yaapmasi lazimki insanlarin senin mutlu olman icin anlamadimMerhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Ne sorunlu insanlar var ya aile bile kurulmaz. Kadin sevse dert sevmese dert.su laflari duysam bana trip atilsa al çocuğunu yallah ben iki tane dogurdum der kapilari kapatirdim senin yuzuneMerhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Siz bu size nefret kusan sadistce yorumlari kaile almayin. Ciddi anlamda hastalikli cürük bir beyin bir anneye bu sekilde hitap eder. Evet O senin mis kokulu bebegin, seni sevmeyen kisi kizini da sevmesin, sevmeye yeltenmesin. Senden nefret eden kisi kizinin senden uzaklasmasina da sevinir.O benim kızım mis kokulu bebeğim aynen sen bana çok takılmışsin istersen sende bı görün doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?