Eltim bebeğime hitap şekli

Bağımlılıkla ilgisi yok, oğlum da demesinler dedim, seviyordur tabi kötü niyetle diyordur demiyorum.
Bazı kaynanalar genelde annecim, oğlum şeklinde bilerek yapıyor

Bağımlılıkla ilgisi yok, oğlum da demesinler dedim, seviyordur tabi kötü niyetle diyordur demiyorum.
Bazı kaynanalar genelde annecim, oğlum şeklinde bilerek yapıyor
Benim de iki oğlum var oğlum deyince ne oluyor gerçekten merak ettim
Bebeğim dese mesela daha samimi kuzzuuuum yavruuuuum hiçbiri mi olmaz. Sizinkini sevmesinler mi?

Ay ben de eltimin kızlarına “kızım, güzelim” falan diyorum. Yeğenlerime de oğlum kızım falan diyorum. Bu da mı sorun oldu arkadaş? Ne saçma insanlar var bu dünyada hayret bi şey!

Ay ne var bunda bizde milletin çocuğuna oğlum diyoruz gerçekten oğlumuz mu oluyor. Sevseler suç sevmeseler suç.

Konu şaka mı

Birisi sizin çocuklarınızı kızım diye sevince çocuklarınız hemen onların kızı yada oğlu olmuyor.
Kadın öyle seviyor demek ki çokda abes bir kelime kullanmamış yani

Ben görümcemin kızına bazen kuzum bazen kızım, bazen kuşum diyorum. Normalde çocuklara bayılan bi insan değilim ama görümcemin kızını çok seviyorum. Arada da kedi misin sen mır mır mır diyerek çenesinin altını gıdıklarım, kıkır kıkır güler.
Bir gün bir kadın buraya "kardeşimin eşi kızıma hayvan diyor" şeklinde bir konu açılırsa bilin ki o gelin benim

Sevince sevdi diye dert yanilir sevmese elti iste ne beklenir kiskaniyor beni o yuzden cocugumu da sevmiyor denir ne yaapmasi lazimki insanlarin senin mutlu olman icin anlamadim

Kadınlar niye bi tek kendisi doğurdu dünyanın en özel en mükemmel çocuğu kendi çocuğu zannediyo ya sanki bana lady dianasınız. Kimse çocuğunuza kızım dedi diye elinizden almaz, çocuğunuz da onu annesi zannetmez merak etmeyin. İlerde öğretmenleri de kızım diyecek, sokakta yaşça büyük biri kızım diyecek şimdiden onlardan da kıskanın bari. Allahım inşallah bana da böyle bi güncelleme gelmez doğurunca çok amin

Derdiniz elti değil, eşiniz ve ailesi tarafından sayılmamak aslında. Su verilecek mi diye eltiye soruyorlar yazdınız. Kocanıza ve ailesine cevap veremediğiniz için eltinin arkasından saydırıyorsunuz. Belki kadın da içinden ya suyu bile niye bana soruyorlar, herkes nasıl doğurduysa baksın beslesin diyordur. Eltim kızıma kızım dedi diyeceğinize niye kaynatanıza cevabını vermiyorsunuz? Ben bakıyorum ben besliyorum, ne zaman su verilmesi gerektiğine ben karar veriyorum, siz işinize bakın niye demiyorsunuz? Veya kocanıza, annen baban çocuğumun yemesine içmesine karışmasın, hele de eltime hiç sormasınlar çünkü ben doğurdum bu çocuğu niye demiyorsunuz? Eltiye saydırmak en kolayı, o olmasa da olur ama eş ve eş ailesiz olmaz değil mi? Kocamızın kalbi kırılmasın, kocamızın babasının da kalbi kırılmasın, o istediğini söylesin ama elti kessin sesini.

Kadının tek suçu 6 aylık kız bebeğine kızım demesi. Küfür hakaret etse, çirkin sevimsiz dese sorun olmazmış.

Ne sorunlu insanlar var ya aile bile kurulmaz. Kadin sevse dert sevmese dert.su laflari duysam bana trip atilsa al çocuğunu yallah ben iki tane dogurdum der kapilari kapatirdim senin yuzune

O benim kızım mis kokulu bebeğim aynen sen bana çok takılmışsin istersen sende bı görün doktora
Siz bu size nefret kusan sadistce yorumlari kaile almayin. Ciddi anlamda hastalikli cürük bir beyin bir anneye bu sekilde hitap eder. Evet O senin mis kokulu bebegin, seni sevmeyen kisi kizini da sevmesin, sevmeye yeltenmesin. Senden nefret eden kisi kizinin senden uzaklasmasina da sevinir.

Aslinda sorun dilden kaynakli. Ingilizcede kimse baskasinin cocuguna "my daughter", "my son" diye seslenmiyor. "My girl" , "my boy" demeleri normal olani.

Ben yorumlara baktım.Herkes haksız demiş ama bende hiç sevmem kızım falan....Elti de demiyiversin nolacak yani....Hani anane babane der teyze der atıyorum elti ne alaka.Kötü niyet yok tamam ama rahatsız olabilir.Garipse garip.Halamda gelinine kızım diyor ama nasıl sahte gecenlerde dedimki hala kızım deme bence çünkü çok iğreti söylüyor hissediyor gelin bile sinir oluyor.Kizim demesin konuşun ablacım desin ne varki bunda.Belki vurgu yapıyordur hani biz kadınlar birşeyi hissederiz açıklayamayiz yazınca ne saçma deyip kimse hak vermez. Olamazmi.Demekki çocuğa ağzıyla kızım diyor belki davranışları kızım demeyecek kadar sahte Herkesin çocuğu kendine demiyiversin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…