Eltim bebeğime hitap şekli

doktorluk olunca ne oluyor neden bu kadar gerildiniz
birçok insan psikolojik tedavi görüyor.. ne oluyor görünce!!!
İyi oluyorlar
Normalleşiyorlar, zararsızlaşıyorlar, faydalı bireyler haline geliyorlar, saçmalamıyorlar, ohhh diyorlar
daha ne olsun?
Ama bunlar olursa eltiye kim takacak

İyi oluyorlar
Normalleşiyorlar, zararsızlaşıyorlar, faydalı bireyler haline geliyorlar, saçmalamıyorlar, ohhh diyorlar
daha ne olsun?
Ama bunlar olursa eltiye kim takacak
aynen dediğiniz gibi oluyor tedavi görenler
ama arkadaş çok kötü damga yemiş gibi tepkileri veriyor

Siz yine de adamına göre muamele edin
Çocukları sevgi ilgi kadar besleyen birşey yok
Herkes insanca tertemiz sevmeyi bilse dünya böyle olmazdı zaten

Ne tuhaf takıntılar bunlar
Sanırım eltinizi sevmediğiniz için gözünüze battı yoksa gayet normal. Ben kızımın arkadaşlarına kızım diye hitap ederim mesela, bir an kendimi bile sorguladım. Yok ama bu kadar art niyetli, takıntılı insanlar olmayalım yoksa hem çevrenizdekilere hem kendinize zindan edersiniz hayatı.

aynen dediğiniz gibi oluyor tedavi görenler
ama arkadaş çok kötü damga yemiş gibi tepkileri veriyor
Sağlıklı tek bir düşüncesi tepkisi cümlesi yokki
Doktor dediğim psikiyatrist bize göre, ona göre deli doktoru olduğu için bu tepkileri şaşırtıcı değil

Ay neyse ki çocuqqqq diye ölüp biten biri değilim kimsenin çocuğunu sevmiyom.

Hayatı boyunca o kadar çok insan kızım yavrum diyecekki çocuğunuza tedavi olmazsanız bir süre sonra kendi kendinizi yiyip bitirip yok edeceksiniz
Böyle bir anneyle yaşamayı yakın olmayı hiçbir çocuk hiçbir yetişkin istemez

Ay neyse ki çocuqqqq diye ölüp biten biri değilim kimsenin çocuğunu sevmiyom.
Ben çok severim çocukları, enerjimiz de tutar çocuklarla. Ama kendi çocuğum, torunum, özbeöz yeğenim değilse o çocuğun pinpirikli, takıntılı anasını da çekemem. Alsın napıyosa yapsın çocuğunu

Ne desin, oğlum mu desin

Taze annesiniz sanırım ilk zamanlar herkesin her dediği batar.
Oğluma öğretmeni yavrum diyor ben mutlu oluyorum

Kızımı doğduğundan beri(51 gün ) herkes -eltim dâhil - "kızım, bal kızım, güzel kızım, canım kızım vs.." diye seviyor, beni rahatsız etmiyor aksine kızımın çevresinde onu gerçekten seven insanların olması mutlu ediyor. O yüzden sinir olunacak bir şey göremedim

ALLAH akıl fikir versin.

E 2 çocuk büyütmüş, ortada tecrübe var, neden sormasınlar ki. Onu daha çok severse diye bir endişe fazlasıyla komik, siz emziriyor bakımını yapıyorlen neden başkasını sizden fazla sevsin ki, bunun olması için çocuğunuza kötü davranmanız ve uzak durmanız gerekir. Kuruntularınız çok yersiz, psikolojik destek mi alsanız

Sırf kızım dedi diye, yengesini annesi sanmaz merak etme. Allah başka dert vermesin

Çocuğunuz, evinize bile gelmeyen, arada bir gördüğü yengesi kızım diye hitap etti diye onu daha çok sevmez. Nasıl bir mantıktır bu?
İyi ki bir su verelim diye diye eltiye sormuşlar, abartın her seyi.

Görumcem kızımı bal kızım diye seviyor o zaman gırtlağını sıkayım sizin mantığa göre ben kızımı çok sevdigi için memnuniyet duyuyorum aksine.

Kızı olanlarda ağız alışkanlıgı oluyor

Kadın çocuklarının bebekliğini özlediği için çok içten davranıyor olabilir. Görümcemin kızı bebekken benim kızımın kopyası gibiydi, o yüzden onu çok başka severdim. Bunlar çok masumane şeyler ama siz şu an çok başka yerlerdesiniz. Dibinizde büyüyen bebeği sevmek bambaşka bir duygu, kıskançlığınızla insanları üzmeseniz iyi edersiniz

Unutmuş olamaz mı, insan değil mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…