- 15 Haziran 2022
- 896
- 785
- 33
- Konu Sahibi Honkidonki
-
Bence gayet normal sahiplenmiş adìna güzel bir söz söylúyo. Benim eltimde gelir bana 2 cocugum var bak sakın 3 yapma haa bakamam ben daha der sakın az büyütelim şu ikisini sonra der bi 6 yıl falan sonrasını düşün banada torun niyetine olur der. Yani kötü anlamda deil söyledikleri, kızımda görünce yengesini canım yengem benim, senin yemeklerin çok güzel sende ben yemek yicem der ama ben hiç alınmam al götür sende yesin icsin sana verdim derimMerhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Tertemiz kafa ohh mis.Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Şaka mı bu ya, iki tarafta da bütün yeğenleri oğlum kızım diye severim, kan bağı var sonuçta evladımla bir tutuyorum. Alınacak başka şey mi bulamadınız.Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Tamam en cok senin kizin yemedi yengesi. Allahtan kadinin kizlari varmis olmasa daha neler derdin kim bilir.Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Sizi çok art niyetli buldum. Gerçekten inanılır gibi değil!beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum
bizde de çirkin diye sevilir konu sahibi kesin öyle bişey yazacak diye bekledimAllah başka dert vermesin ne diyeyim?Kızım,kızçe denir yani bunda ne var? Benim annem bebekleri,kedileri severken çirkin misin sen? diye seviyor demek ki onu görseniz eltim,bebeğime zorbalık yapıyor diye konu açacaksınız
Bilmiyorum sanki bunda sinir olacak bir şey yok gibiMerhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Valla benim annem sokaktaki kedi yavrularını bile çirkin diye seviyor yanaklarını sıkıyor demek ki benim annemi görse çocuğuma psikolojik şiddet uyguladı bile diyebilirbizde de çirkin diye sevilir konu sahibi kesin öyle bişey yazacak diye bekledim
düşündüm de H Honkidonki bende hemen herkesin çocğuna kızım oğlum diye hitap ederim
bana da gıcık oluyorlar mı acaba
eltiniz mizaç olarak sıcakkanlı mıdır? sıcakkanlı insanlar genellikle öyledir
valla niyeyse yazdığın konuya gelip konuyu trollemek isteği uyanıyor içimdeBu eltiler de ne yapsa yaranamıyor. Sevse sevdi kızsa kızdı oluyor. Ne boş dertleriniz var. Boşluktan olduğunu umuyorum.
Konu trollenmeyecek gibi mi dostumvalla niyeyse yazdığın konuya gelip konuyu trollemek isteği uyanıyor içimdeama yapmıycam . konu sahibne saygımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?