Eltim bebeğime hitap şekli

Bence gayet normal sahiplenmiş adìna güzel bir söz söylúyo. Benim eltimde gelir bana 2 cocugum var bak sakın 3 yapma haa bakamam ben daha der sakın az büyütelim şu ikisini sonra der bi 6 yıl falan sonrasını düşün banada torun niyetine olur der. Yani kötü anlamda deil söyledikleri, kızımda görünce yengesini canım yengem benim, senin yemeklerin çok güzel sende ben yemek yicem der ama ben hiç alınmam al götür sende yesin icsin sana verdim derim

Tertemiz kafa ohh mis.

Şaka mı bu ya, iki tarafta da bütün yeğenleri oğlum kızım diye severim, kan bağı var sonuçta evladımla bir tutuyorum. Alınacak başka şey mi bulamadınız.

Tamam en cok senin kizin yemedi yengesi. Allahtan kadinin kizlari varmis olmasa daha neler derdin kim bilir.

Kardeşlerim, annem, babam hepsi oğlumu oğluma oğlum diye hitap ediyorlar. Gidip uyarayımda bir daha demesinler bari. Sonuçta benim oğlum

bizde de çirkin diye sevilir konu sahibi kesin öyle bişey yazacak diye bekledim

düşündüm de H Honkidonki bende hemen herkesin çocğuna kızım oğlum diye hitap ederim
bana da gıcık oluyorlar mı acaba

eltiniz mizaç olarak sıcakkanlı mıdır? sıcakkanlı insanlar genellikle öyledir

Bilmiyorum sanki bunda sinir olacak bir şey yok gibi
Benim kız kardeşim de kızımı kizimm diye sever kendi çocuğu gibi benimsemiş sevilmek güzel şey çocuk için bi sorun yok bence

Yani bende kimsenin çocuğumu o şekilde sevmesini istemezdim. Hoş değil bence de ama diyenleri de dert etmezdim bu kadar

Valla benim annem sokaktaki kedi yavrularını bile çirkin diye seviyor yanaklarını sıkıyor demek ki benim annemi görse çocuğuma psikolojik şiddet uyguladı bile diyebilir

Bu eltiler de ne yapsa yaranamıyor. Sevse sevdi kızsa kızdı oluyor. Ne boş dertleriniz var. Boşluktan olduğunu umuyorum.
Ve size kötü bir haberim var; öğretmeni de büyük ihtimal kızım diyerek seslenecek.

Bu eltiler de ne yapsa yaranamıyor. Sevse sevdi kızsa kızdı oluyor. Ne boş dertleriniz var. Boşluktan olduğunu umuyorum.
valla niyeyse yazdığın konuya gelip konuyu trollemek isteği uyanıyor içimde ama yapmıycam . konu sahibne saygımdan

valla niyeyse yazdığın konuya gelip konuyu trollemek isteği uyanıyor içimde ama yapmıycam . konu sahibne saygımdan
Konu trollenmeyecek gibi mi dostum Kafamızı kaşıyacak vakit bulamazken milletin derdinin "oltom kozomo kozom dodooo" olması insanın canını sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…