- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Ben çok seviyorum yaKuma gemisi yürür elti gemisi yürümez. Eltisiyle iyi gecinen henuz görmedim
Misafir geldiğinde iş yapmak zorunda değil, siz gittiğinizde dilerseniz yaparsınız kendi tercihiniz. Farklı bir problemi vardır, kötü bir gün geçirmiştir, pms dönemindedir vs. Hatrını sorsaydınız keşke anlatırdı belki?Eltimle yıllar sonra barıştık bir yıldır aramız iyiydi taki bugüne kadar akşam yemeğe aldım kaynanam ve görümcemle elini hiç bir işe atmadı somurtup oturdu Ortamı gerdi durdu ama ben ona gittiğimizde mutfaktan çıkmadım ne kadar safmışım ortamda bana normal davranıp kuytu köşede gaz veriyor çok kırıldım
annemde kim olursa olsun yemesen dahi sofrayı kaldırmaya yardım edersin diye tembihledi küçükken biz böyle büyüdük ben de şahsen böyle yapiyorumhic bişey. Yapmak istemesem bile bir tencere alır bırakırım mutfağa bir saygı gibi geliyor bana bu durum :)Hanımlar benim cevremden gördüğüm kadarıyla birine misafir olarak gitseniz de önünüzdeki tabağı kaldırırsınız bu zor bir şey değil ki . Yiyip içip sofradan kalkmak bana göre de yanlış bir davranış. Misafirliğe gittiğim her evde insanlara yardım ederim açıkçası eltiyi savunan mesajlara şaşırdım .
Şu yorumun alnını öpesim var.........Erkekler de mi mutfaktaydı? Onlar da yadım ettiler mi? Onların yardım etmemelerini sorun ettiniz mi?
Misafir çağırıp cinsiyetine göre ne yapacağının kararını vermek, yapmayınca bozulmak, arkasından konuşmak...
Evet bazı eltiler fena oluyor belli ki.
ayy ben gene tüm masayı topluyorum garsonun işi azalsın diye. garsonluk yaparken çok yorulurdum ordan kalmışMesela bir restorant gittiigmde elbetteki benden kalanları toplayacaklar ama cocugum yere bir yiyecek dusurduyse pecete ile alır koyarım kenara bu da onun gibi bişey işte :)
Mesela ekmek arası yiyorsam tum copu ayran bardağı içine toplarim pecetelerimi dahilayy ben gene tüm masayı topluyorum garsonun işi azalsın diye. garsonluk yaparken çok yorulurdum ordan kalmış
Kesinlikle bu bir saygıdır insanlıktır. Yani ben de hep bu şekilde gördüm böyle yetiştim ve yardım edince hiçbir şey kaybetmedim bu hayatta sizin de böyle düşünmenize sevindim çok şükür. Dedim ben mi anormal düşünüyorum herkes eltiye hak vermisBenim an
annemde kim olursa olsun yemesen dahi sofrayı kaldırmaya yardım edersin diye tembihledi küçükken biz böyle büyüdük ben de şahsen böyle yapiyorumhic bişey. Yapmak istemesem bile bir tencere alır bırakırım mutfağa bir saygı gibi geliyor bana bu durum :)
Mesela bir restorant gittiigmde elbetteki benden kalanları toplayacaklar ama cocugum yere bir yiyecek dusurduyse pecete ile alır koyarım kenara bu da onun gibi bişey işte :)
Ya dip köşe temizlik yapmayacak sonuçta ekmeğini kaldırır koyar yada kendi tabağını koysa yine kafiKesinlikle bu bir saygıdır insanlıktır. Yani ben de hep bu şekilde gördüm böyle yetiştim ve yardım edince hiçbir şey kaybetmedim bu hayatta sizin de böyle düşünmenize sevindim çok şükür. Dedim ben mi anormal düşünüyorum herkes eltiye hak vermis☺
Ben gördüm, iki büyük eltim var yaşça büyükler benden 35 38 yaşlarında çok iyi anlaşırlarKuma gemisi yürür elti gemisi yürümez. Eltisiyle iyi gecinen henuz görmedim
Yardım etmesi gerekirdi ama etmemiş.Siz de etmezsiniz bir dahaki sefere olur biterEltimle yıllar sonra barıştık bir yıldır aramız iyiydi taki bugüne kadar akşam yemeğe aldım kaynanam ve görümcemle elini hiç bir işe atmadı somurtup oturdu Ortamı gerdi durdu ama ben ona gittiğimizde mutfaktan çıkmadım ne kadar safmışım ortamda bana normal davranıp kuytu köşede gaz veriyor çok kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?