- 24 Temmuz 2020
- 268
- 337
- 53
- 34
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Nezaketen yardım etse olurdu ama ben hiçbir zaman misafirden yardım beklemem.Belki yorgundur.Bazen çocuk yüzünden ya da çok yorgunsam gittiğim yerde bazen yardım edemiyorum ama kendi tabağımı ve eşimin tabağını kesinlikle kaldırırım.Eltimle yıllar sonra barıştık bir yıldır aramız iyiydi taki bugüne kadar akşam yemeğe aldım kaynanam ve görümcemle elini hiç bir işe atmadı somurtup oturdu Ortamı gerdi durdu ama ben ona gittiğimizde mutfaktan çıkmadım ne kadar safmışım ortamda bana normal davranıp kuytu köşede gaz veriyor çok kırıldım
Sanırım öyle. Eltinin iyisi olmaz. En iyisi küs olandırNeye somurttugunu bilmeden vay ne fenaymıs demek dogru mu sızce?
Ayrıca yıllarca konusmamıssınız keske barısmasaydınız.
En ıyı elti, küs olan elti.
Neye somurttugunu bilmeden vay ne fenaymıs demek dogru mu sızce?
Ayrıca yıllarca konusmamıssınız keske barısmasaydınız.
En ıyı elti, küs olan elti.
Bende misafire gittiğimde hep içerde erkeklerle oturuyorum, bide mutfağa gidip işmi yapayımTüm bayanlar mutfakta olursa oda içerde oturur kimseyle konuşmazsa tabi takılır
Ben varim cunku eltim teyzem oluyorKuma gemisi yürür elti gemisi yürümez. Eltisiyle iyi gecinen henuz görmedim
Eltimle yıllar sonra barıştık bir yıldır aramız iyiydi taki bugüne kadar akşam yemeğe aldım kaynanam ve görümcemle elini hiç bir işe atmadı somurtup oturdu Ortamı gerdi durdu ama ben ona gittiğimizde mutfaktan çıkmadım ne kadar safmışım ortamda bana normal davranıp kuytu köşede gaz veriyor çok kırıldım
Bir de ördek ailesi gibiler. Bana ya da onlara asla tek tek gitmiyoruz.
Bana gelen misafir is yapmak zorunda degil. Sadece siz yaptiniz diye karsi taraftan da ayni seyleri beklememelisiniz. Eşiniz de kadinlari mi takip ediyor anlamadim ben. Sizin ve esinizin kuruntulari yuzunden mutlu olamayabilirsiniz diger insanlarlaEltimle yıllar sonra barıştık bir yıldır aramız iyiydi taki bugüne kadar akşam yemeğe aldım kaynanam ve görümcemle elini hiç bir işe atmadı somurtup oturdu Ortamı gerdi durdu ama ben ona gittiğimizde mutfaktan çıkmadım ne kadar safmışım ortamda bana normal davranıp kuytu köşede gaz veriyor çok kırıldım
Beni anlayan tek kişi çok teşekkür ederim yoksa iş yapılamayacak bişey değil somurtup oturması o konuda haklısınız artık herkese mesafeliyim hemde herkeseBurada beni şaşırtan şey yorumların hepsini okumaya gerek duymadım ama herkesin kendini eltinin yerine koyarak yorum yapması
Konu sahibiyle değil eltiyle empati kurarak yazmışlar.
Yani konu sahibi eltisinde ona yardımda bulunmuş.Aynı yakınlığı samimiyeti ondan da beklemiş.Yani beklediği iş yapması değil, gösterdiği yakınlığı karşıdan da görmek istemesi.Bunun neresi kötü?
Dürüst olmak gerekirse hangimiz yaptıklarımızın karşılıksız kalmasına tahammül edebiliriz?
Bir olur iki olur bakarız olmuyor bırakırız ki bırakmak da gerekiyor.
Konu sahibi arkadaşım boşver sana adım atana koşarak git ama yapmayana yol ver gitsin.Elti denen kadın yokken de hayatına devam edersin hem de bunları düşünmeden.Stres olmadan, beklenti içinde bulunmadan.
Ne kadar uzak o kadar iyi.
Cek kenera konus kendi.kendine kirilmanin manasi bir getirisi yok ne ayakmis sor kuzum.Yok bir kaç hareketiyle tabi ben hep iyi oluyorum onu fakettim altan aldım boşverdim eşim bile fark etmiş herkes mutfakta o içerde oturuyordu sordum hatta bişey mi var diye yokkk dedi sadece
Ben varimKuma gemisi yürür elti gemisi yürümez. Eltisiyle iyi gecinen henuz görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?